dimple 12.05.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Zaczynam remont i rozbudowę starego domu,projekt mam prawie gotowy,szukam dobrego kierownika budowy i wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 12.05.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Czy mogę liczyć na wasze rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.05.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Spotkanie: Bartoszewo (z głębokiego trasa do Tanowa i zakręt w lewo na Bartoszewo) tam na centralnym jedynym zresztą skrzyżowaniu należy skręcić w lewo i już widac po prawej "Dziurka u Jurka";. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.05.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam,szukam pomocy. Witaj Dimple! co tak nerwowo? Spokojnie, ktoś pomocny z pewnością się znajdzie. Ja nie polecę nikogo ale poczekaj do jutra, na pracujących forumowiczów, którzy udzielają się na forum w międzyczasie tak zwanym hihi. W jakich okolicach planujesz zamieszkać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 12.05.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Cześć Linka Dzięki za miłe słowa,mieszkam w domu który chcę wyremontować(remont kapitalny-zabudowa poddasza,wymiana podłóg,całej stolarki,przebudowa piwnic,remont fundamentów,wymiana wszystkich instalacji, ogrzewanie,wyburzanie ścian), oraz mała rozbuowa. Mieszka w Szczecinie na Książąt Pomorskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.05.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dimple toż to prawie jak budowa nowego domu!? No to trzymam kciuki, czeka Cię sporo pracy. Mam znajomych, którzy podjęli się wyremontowania starego domu. To naprawdę nie lada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Linka - spróbuję może mi się uda ! ale jeżeli to będę z moją piękniejszą połową, co do godziny to może faktycznie 16 dimple - witam nowego bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.05.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 No 16 faktycznie jest lepsza, może wdepnę na chwilę zanim pojadę po męża. Słuchajcie tynki ruszyły. Zwieżli mi też wczoraj ogromną górę czarnoziemu. Joasia wie najlepiej co to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 cześć S.P. to teraz tylko łopatologia pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 13.05.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Cześć Bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 cześć dimple coś nam grupa śpi bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Oj od pewnego czasu nam śpi. Brakuje nam pewnych osób, kiedy Teska podłączy się do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.05.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam, pogoda taka, że tylko spać. Ale ni ma letko, dzisiaj twardo zarabiam na domek. dimple, witaj w grupie! S.P., bikosa idziecie jak burza. No, no, czapki z głów panowie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 13.05.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 S.P. biedny Twój mąż.... z tym czarnoziemem... i Ty też Grupa śpi - okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.05.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Hej, hej... ja już dawno nie śpię Kto może polecić nowemu forumowiczowi (Dimple) dobrego kierownika budowy? Pytam za Niego, bo on czeka i czeka.... a jego wołanie o pomoc pozostało bez echa Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 13.05.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam Wszystkich! Na imprezę prawdopodobnie przyjdę ale bez Daniela.Do zobaczenia w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.05.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Wiatm wszystkich starych i nowych !!!!!!! Niestety mnie na spotkaniu nie bedzie - szkoda! Ale zyczę miłej zabawy!! Chciałam zapytać czy ktoś używa internetu za pomocą takiego fax-modemu do laptopa i abonamentu z tefonii komórkowej (np. Idea). Szukam jakichkolwiek rozwiązań, aby mieć interenet w moim domku. Ostatnie wieści z telekomuny: możliwe, że w sierpniu mnie przyłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 13.05.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam wszystkich bywalców forum,dziekuję za miłe przyjęcie Didi ja mam stałe łącze radiowe, spisuje się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.05.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 dimple - ale masz z telekomuny czy z komórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 No, no ! to nam się grupa rozruszała bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts