Linka 13.05.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ja - monotematycznie , odnośnie sobotniego spotkania.. Lista przedstawia się następujaco: Bikosa - 3 osoby Czupurek - 1 osoba Maggie - 4 osoby Linka - 2 osoby Joasia i Jasiu - 2 osoby Bodekku - 2 osoby Ewar - 1 osoba S.P. - 1 osoba Dimple, może i Ty dołączysz? A co z Teską? Nie może być wirtualnie, to może w realu ją spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.05.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Dimple masz na priv. Ławy rozszalowane. Pytanie na cito! Czy ktoś ma TANIEGO konstrukotra, który przeliczy mi więźbę drewniano- metalową na samą drewnianą. koniecznie w przyzwoitej cenie!! Bardzo plizzz jak najszybciej Do zobaczenia w sobote- o 16tej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 13.05.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Didi mam łącze stałe z prywatej firmy,która pewnie dzierżawi łącze od TPSA.pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 13.05.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Linka dzieki za zaproszenie. Bardzo mi przykro, ale niestety sobotę mam już zaplanowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.05.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Joasiu - z racji tej, że podobno masz najbliżej, oddelegowuję Ciebie jako pierwszą, która zajmie miejsca w pubie u Jurka . Co Ty na to? Ech, po co ja pytam - nie masz wyjścia Słuchajcie! A gdzie reszta forumowiczów??? Pozwólcie, że wymienię po nickach: Józia S.? Stasiek? Yagi? Kasia Nova? Ulcia i Krzyś? Wociek? Homar? Grapusek? Iwona G? RomanW? Imar? MamaTa i Tatuj? G&M? Dorota i Bedi? ... uff...(kogo pominęłam?) ODEZWIJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.05.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Bikosa namiar na konstruktora wysłałam na priv. Pozdrawiam wszystkich wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 13.05.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Odzywam się Sorki że jesteśmy tacy cisi, ale wszystkie siły zostawiamy na budowie. W czerwcu mają kłaść dach, a tu szczytówki nie zrobione i słupy nie zalane, o kominach nie wspomnę. Więc tyramy na dwa etaty. Co do spotkania to decyzja jeszcze nie zapadła, ale mamy nadzieje że przybędzie nasza piękniejsza połowa. Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 13.05.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 o cholerka musze zmienić obrazek bo zima gotowa wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.05.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 No to coś na dzień dobry: Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorówznajdujących się w tamtejszej bibliotece.- Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało, gdybymnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie?- Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli.- No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało?- Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci jedna z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z której i ty się uczyłeś...Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy... w końcumłody mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza.Znalazl go w bibliotece siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego sięwszyscy uczyli, a drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższychoryginałowi) i płacze...- Mistrzu co się stało?!?- W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w kolejnychkopiach "będziesz żył w celibacie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.05.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 witam piątkowo ! jak to dobrze Tak jak pisałem - może mi się uda pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.05.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 nORMALNE LENIUSZKI. nIKT NIE PISZE. SPOTKANIE JUTRO. w SZALE PRZYGOTOWAŃ (sorki - właśnie wyłączyłam capslocka) komunijno -szamańskich - wpadniemy i klepniemy stół w dziurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.05.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Joasiu ! wszyscy będą wdzięczni bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.05.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Joasiu! Wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć Kwiatki dla Ciebie http://www.republika.pl/rosliny3/kwiaty/19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.05.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Lista: Bikosa - 3 osoby Czupurek - 1 osoba Maggie - 4 osoby Linka - 2 osoby Joasia i Jasiu - 2 osoby Bodekku - 2 osoby Ewar - 1 osoba S.P. - 1 osoba Grapusek - 1 osoba Kto jeszcze? ostatni moment na zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 A Maksiu to już wogóle tylko po kawiarniach się obija zamiast do szczecińskiej zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.05.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 O kurcze, znowu coś cię porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 witam wszystkich piątkowo. wczoraj mnie nie było - miałam nieplanowany dzień urlopu, a od wtorku jadę na tydzień do w-wy więc znowu mnie nie będzie czyli sobota 16-sta? zamontowali mi biały montaż - fajnie wygląda, dzięki sprzętom domek wygląda prawie na mieszkalny, a najfajniej prezentuje się wanienka (moja śliczna, narożna wanienka) udało mi się kupić dwie baterie do umywalek (satynka) za fajną cenę: - 1 w SCMB była za 150 zł, ale ostatnia więc nabyłam za 130 zł - 2 w Węglobudzie za 170 zł o i takie ceny lubię - te same produkty w innych sklepach przekraczały 200 i 300 zł. ponadto, w castormie i hiperze mimo, że też były ostatnie sztuki z "wystawki" nie chcieli rozmawiać o upustach nie to nie, poszłam do innych i dostałam a no i namierzyłam pięęęęęęęęękniste łoże do sypialni w rozsądnej cenie, więc zaklepałam. teraz szybko sufity i odbieram mebelek miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.05.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 No i co czupurku z tymi płytami. Z mojego rozeznania wychodzi, że casorama ma najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 SP - niestety jeszcze nie mam odpowiedzi ale myślę, że warto poczekać, bo zarzekali się, że dal mnie zrobią taniej niż gdzie indziej.jakby tak było to, wtedy możemy zewrzeć szeregi i zamówić dla cię i mnię no więc czekajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ok, cierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts