S.P. 17.05.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 No niestety znów dałam plamę, obiecałam przyjechać i nie stawiłam się. Wyjazd po męża się przyspieszył i w tym czasie byłam już w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.05.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witajcie! U mnie katastrofa! Popsuł się odkurzacz centralny, a zwykłego sie pozbyłam........dziś ma przyjechać ktoś z serwisu i ponoć zabrać odkurzacz........Jak długo to potrwa? Czy muszę nabyć odurzacz? Czy dam radę miotłą? te pytania dręczą mnie od rana.....bo (niestety) człowiek bardzo szybko przyzwyczaj się do dobrego!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.05.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Żartujesz! Nówka i już popsuty!? A jaka firma? Ja tu się poważnie nad zakupem zastanawiam, a tu takie coś!!! U mnie stropy wylane (wy sobie gadaliście przy kawce - mam nadzieję - a u mnie sie lały stropy ) No jeszcze chwilke i mój dom zacznie dom przypominać! Z tymi "czytaczami", to słuszna uwaga, ale nie każdemu starcza uwagi na zalogowanie się, a co dopiero do spotkań w realu !!!! pzdr. P.S. Mąż w dom, w dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.05.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 .....starcza odwagi....... oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.05.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Odkurzacz z firmy BIM Cyclo Vac, przez telefon pan powiedział, że najprawdopodobniej poszedł bezpiecznik, ale żeby to sparwdzić to muszę oddać do serwisu. Ale przyznam się centralny odkurzacz to wygodna sparwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.05.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Dzień dobry wszystkim ! Spotkanie z Wami nie wyszło Ale następnym razem Didi - jeżeli można wiedzieć ile płaciłaś za luksus pt. odkurzacz centralny. Też chciałbym ale $ ? pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 17.05.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nie sądziłam, że w dzisiejszym zawriowanym świecie są miejsca, gdzie na tak małej powierzchni ( w tak małej Dziurce) można spotkać tylu fajnych, pozytywnie zakręconych ludzi. Dzięki za miłe sobotnie popołudnie. Aż mi się chce budować . Joasiu, Kalinę zauroczył Wasz cudowny psiak. Jest super przystojny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 dzień dobry !coś nam się grupa obsuwa, pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.05.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Bodek, to chyba przez taką paskudną pogodę nic się nie chce. Ja od rana w pracy ziewam i czekam kiedy będzie 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Polecam wątek w dziale Pamiętajcie o ogrodach. Tam ankieta i komentarze do ankiety Jasia nt krasnali w ogródku. Rozwińcie skrzydła wyobraźni! i jazda Kasia Nova - Błyskawica to Kalina? niemożliwe! i podobał się jej śmierdziel nasz kochany? depczący po wszystkim co posadzę...? Mam (sąsiadka ma) trzy kotki do oddania - wszystko egzemplarze 2,5 tygodniowe. Jeden pręgowany szarak z mięciutkim futerkiem - (mam takiego tylko rok starszego) i dwa czarne jak smoła. Możej jakaś dobra dusza nie pozwoli na pożegnanie ich z życiem? ja już więcej nie wezmę - mam 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.05.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ludziska, ratujcie kotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.05.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam wszystkich, jestem po inspekcji Malinki i Maggie (SP była wcześniej). Co do kotków- bardzo mi przykro ale z różnych względów nie możemy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.05.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Bikosa, jak tatuś ocenił postępy na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.05.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Tatuś jest dumny z córuni aczkolwiek, jak to Tatuś, miał parę uwag kompatybilnych z wykonawcą a nie ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.05.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Bodeku odkurzacz z różnymi acesoriami dodatkowymi i 4 gniazdami kosztował 3200. Co do kotków to niestety bo ja nie lubię kotów, a w zasadzie to się ich boję! Dziwne, ale prawdziwe! Wczoraj wspólnymi siłami (ja, mąż i córka) zasadziliśmy 120 studentów i 120 begonii. A wyszedł z tego mały klombik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Didi ! - dzięki za info! co do kotów - to mój wielorasowiec wszystkie bardzo chętnie goni tak że temat odpada; S.P. - ja nie mam czasu na zieeeeeeeewanie pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Didi ! - dzięki za info! co do kotów - to mój wielorasowiec wszystkie bardzo chętnie goni tak że temat odpada; S.P. - ja nie mam czasu na zieeeeeeeewanie pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 poszło dwa razy ????? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Didi - czy masz jakieś namiary na tę firmę od odkurzacza centralnego ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Są na Zachodniej 29 ( w lewo od Okulickiego, i jeszcze raz w lewo i w prawo ) Gumieńce, ale s ą w każdej kaiązce telefonicznej, sama sie do nich wybieram, ale bardziej po poradę na temat odkurzacza niż od razu zakup w tej firmie, bo jest ich kilka i trzeba to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts