Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!

U mnie katastrofa! Popsuł się odkurzacz centralny, a zwykłego sie pozbyłam........dziś ma przyjechać ktoś z serwisu i ponoć zabrać odkurzacz........Jak długo to potrwa? Czy muszę nabyć odurzacz? Czy dam radę miotłą? te pytania dręczą mnie od rana.....bo (niestety) człowiek bardzo szybko przyzwyczaj się do dobrego!!!!!!!!!

Żartujesz! Nówka i już popsuty!? A jaka firma? Ja tu się poważnie nad zakupem zastanawiam, a tu takie coś!!! :wink:

U mnie stropy wylane (wy sobie gadaliście przy kawce - mam nadzieję :wink: - a u mnie sie lały stropy :D ) No jeszcze chwilke i mój dom zacznie dom przypominać!

Z tymi "czytaczami", to słuszna uwaga, ale nie każdemu starcza uwagi na zalogowanie się, a co dopiero do spotkań w realu :evil: :D :D !!!!

pzdr.

P.S.

Mąż w dom, :D 8) w dom

Nie sądziłam, że w dzisiejszym zawriowanym świecie są miejsca, gdzie na tak małej powierzchni ( w tak małej Dziurce) można spotkać tylu fajnych, pozytywnie zakręconych ludzi. Dzięki za miłe sobotnie popołudnie. Aż mi się chce budować :D. Joasiu, Kalinę zauroczył Wasz cudowny psiak. Jest super przystojny!!!

Polecam wątek w dziale Pamiętajcie o ogrodach. Tam ankieta i komentarze do ankiety Jasia nt krasnali w ogródku. Rozwińcie skrzydła wyobraźni! i jazda :)

Kasia Nova - Błyskawica to Kalina? niemożliwe! i podobał się jej śmierdziel nasz kochany? depczący po wszystkim co posadzę...?

Mam (sąsiadka ma) trzy kotki do oddania - wszystko egzemplarze 2,5 tygodniowe. Jeden pręgowany szarak z mięciutkim futerkiem - (mam takiego tylko rok starszego) i dwa czarne jak smoła. Możej jakaś dobra dusza nie pozwoli na pożegnanie ich z życiem? ja już więcej nie wezmę - mam 2 szt.

Bodeku odkurzacz z różnymi acesoriami dodatkowymi i 4 gniazdami kosztował 3200.

Co do kotków to niestety bo ja nie lubię kotów, a w zasadzie to się ich boję! Dziwne, ale prawdziwe!

Wczoraj wspólnymi siłami (ja, mąż i córka) zasadziliśmy 120 studentów i 120 begonii. A wyszedł z tego mały klombik!!!

Są na Zachodniej 29 ( w lewo od Okulickiego, i jeszcze raz w lewo i w prawo :D ) Gumieńce, ale s ą w każdej kaiązce telefonicznej, sama sie do nich wybieram, ale bardziej po poradę na temat odkurzacza niż od razu zakup w tej firmie, bo jest ich kilka i trzeba to sprawdzić 8)