grapusek 22.05.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 o raju ale cisza ale z Was Boby i Marty Budownicze ja też jade, kielnia w dłoń i na kominy uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.05.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Melduję, że u mnie ścianki fundamentowe pomalowane dysperbitem Byłam na zwiedzaniu u naszych forumowiczów. Domy Ulci i Krzysia oraz SP z małżówinkiem prezentują się super. Oba miejsca uświęciłam karmiąc w nich małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.05.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Załamkaczy wszyscy wykonawcy to partacze nie umiejący czytać rysunków?krokwie wyglądają pięknie ale jedna z płatwi biegnie nad kominem zamiast obok - diabli wiedzą co teraz zrobić - poprawić się nie da bo belki są ponacinane - chyba będą musieli wymienić krokwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Wstajemy, koniec spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Już się obudziliśmy ! dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Doberek ale iście letnia pogoda - jak herbata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Joasiu, ja nie chcę ci wypominać, ale jeszcze niedawno zachwycałaś się taką pogodą, to teraz masz babo placek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Pogoda dobra dla trawy... wilgoci dużo.Ale mi zimno, ogrzewanie włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 No właśnie i to jest kolejna przewaga domku nad mieszkaniem, ja jeszcze marznę w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.05.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witam wszystkich po dłuższej bytności w stolicy i niebytności na forum. w pracy odrabiam zaległości na budowie - tylko schody wejściowe wylane (wyszło ładnie), fachowiec od sufitów zamówiony (utargowałam rewelka cenę - 10zł/m2), czekam jeszcze na wycenę materiałów z hurtowni i ruszam. w rodzinie bez większych zmian - mąż nadal w niemocy leży w szpitalu, dziecko (z uwagi na brak pieczy rodzicielskiej) rozwydrzone jak mało kto. mam nadzieję, że te przeciwności są przejściowe pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.05.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dzień Dobry wszystkim! Uprzejmie donoszę, że wywołałam i zeskanowałam zdjęcia z naszego spotkania w Bartoszewie. Jeśli któraś dobra dusza zechciałaby wrzucić je na jakiś serwer, to chętnie prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dawaj mi I pozdrawiam serdecznie. Strasznie sympatyczna z Ciebie postać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.05.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dzięki Joasiu i vice versa.zgłosił się już maksiu i jemu przesłałam. Ale jak chcesz, to puszczę i Wam. Ach te ujęcia z Antosiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 24.05.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 JOASIU!!! Wszystkie serdeczności świata przesyłam Tobie w Dniu Imienin http://www.roki52.friko.pl/Gif/Rosliny/21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 24.05.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam Wszystkich po krótkiej nieobecności i lecę sadzić znowu kwiatki...bo część niestety do wymiany po "zimnej zośce" P.S. aaaa gdzie mogę obejrzeć zdjęcia z kameralnej imprezki w Bartoszewie. U Maksia czy u Joasi na stronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 co, co, Jasia ma imieninki? no to moc serdeczności przesyłam http://obrazki.babiniec.pl/Urodziny/4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Tak, tak. Najwspanialsze życzenia dla wszystkich Joasiek. Dla Joasi Jasia w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BAAAAAAAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ! zapraszam na poczęstunek http://www.popcorn.com.pl/images/tort.jpg Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam! Dziś mija kolejny dzień a telekomuna nie dzwoni! Wczoraj mąż przyniósł do domu 8 tygodniowe szczenię - jak to określił mąż: - "rasy coli tylko czarny" . Ja jestem zła jak nie wiem co, córka natomiast szczęśliwa jak nie wiem co - pewnie całe przedszkole będzie o tym wiedziało, a mąż próbuje mnie obłaskawić!!! Ale już po fakcie!! Nazywa się Gapi, bo córeczka na jego widok powiedziała, "Ale się gapi!" Ponoć w przyszłości ma być naszym obrońcą!! Joasiu duuuuuuuuuuużo zdrówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Nie mogłam się powstrzymać REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PANÓW! Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dla mężczyzn - szkolenie otwarte. Tematy zajęć: 1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym 2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów 3. Ty tez możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko) 4. I ty możesz prasować 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie 6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów 7. Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw -Ty a elektryczność 8. Nowoczesni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku 9. Szkola przetrwania I - smażenie jajka sadzonego 10. Szkola przetrwania II - mycie podłogi w łazience 11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczna klęską 12. Ty: słaba pleć 13. Powody dla których zakłada się nowa rolkę papieru w toalecie, gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami) 14. Techniki walki ze snem po stosunku 15. Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo ze by się chciało... 16. Jak opuszczać deskę klozetowa - krok po kroku 17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem 18. Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i propozycje 19. Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu 20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu baka 21. Prawdziwi mężczyĽni tez pytają przechodniów o drogę, gdy się zgubią 22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka 23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa 24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudna bieliznę 25. Pralka. Wielka nieznajoma 26. Krzeslo i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach 28. Cwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki 29. Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem i płynem do naczyń 30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli) 31. Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku 32. Jak rozmawiać z partnerka bez podnoszenia głosu A TAKŻE NOWA REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PAŃ! Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko. My jednak oferujemy następujące kursy dla kobiet: 1. Cisza - Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła. 2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności. 3. Imprezy: Jak obejść się Bez Nowych Strojów. 4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać do Zakończenia Meczu. 5. Etykieta łazienkowa I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce. II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego (lub specjalna polska wersja: Jego Maszynka do Golenia Nie Jest Do Golenia Nóg). 7. Umiejętności Komunikacyjne I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza. II: Myślenie Przed Mówieniem. III: Osiąganie Celu Bez Brzęczenia. 10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, którą MOŻESZ nabyć. 11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę. 12. Wprowadzenie do Parkowania. 13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem. 14. Zatrzymywanie Wody w organizmie: Fakt czy Tłuszcz. 15. Gotowanie I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła. II: Otręby i Torf Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi. III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom. 18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością. 19. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego: Problem Twój... Nie Jego. 20. Taniec: Dlaczego MężczyĽni Tego Nie Lubią. 21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz. 22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety. 23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem. 24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświeżaczy powietrza). 25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn. 26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts