Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Joasiu, pomyślności wszelkiej y okazji imienin i niech się Wam darzy! :)

Didi, pewnie ten psiak to pewnie po to, abyś nie myślała tyle o telekomunie :wink:

Zobaczysz, będzie dobrze, a kto Ci tak w oczy głęboko spojrzy i łeb ufnie złoży na kolanie jak nie własny czworonóg? A jak już jest rodzina i pies, to znaczy, że prawdziwy dom :)

Pozdrowienia

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

oooooooooo i nic już nie wystukaliście wczoraj? :o

witam wszystkich porankowo, wtorkowo.

majstry się załamią. miałam być wczoraj na budowie i wiecie co? nie byłam, chyba pierwszy raz po prostu mi się nie chciało, poczułam się zmęczona. nie dobrze oj, nie dobrze.

no to, żeby dłużej nie marudzić, życzę wszystkim miłego dnia

bodekku - u mnie to, niestety było dawno, dawno temu

pozwolenie dostałam w 2 tyg. niecałe, ale tylko dlatego, że leżałam tam krzyżem na dywanach inspektorów

a miałam o co walczyć:

pierwsze to, że za dosłowną chwilę wyprowadzali się z mickiewicza do polic,

drugie: był grudzień i tylko do końca roku można było załapać się na ulgę.

do chwili obecnej uważam to, za swój największy sukces budowlany :lol:

Nic się nie psuje!!!

Witam wszytskich, mąż w domu, więc i czasu dla siebie troszke mniej :wink:

Ach, u nas leją taki słup pośrodku domu - strasznie nietypowe - podobno, bo nawet wykonawcy się drapią w głowę, po co to to...

W ogóle ten mój dom jakiś taki pancerny - właściwie to kupa stali i cementu z wypełnieniem suporeksem :D Może trzeba było wziąć projekt indywidualny??? Taki troszki chudszy??

Trudno!

Właśnie miałam dzisiaj problem, bo okazało się, że zamówiłam i zapłaciłam za cegłę klinkierową porowatą (na komin), a chciałam przecież pełną. No i sprzedawca cały czas mówił mi o porowatej i taką mi sprzedał, a ja o pełnej i taką kupiłam :D przynajmniej chciałam 8) Efekt - kupa nerwów, zamieszanie i przepłacenie w innej hurtowni (bo już z 22% vatem).

Ale mąż ze mnie huczy :-? :D