bodekku 25.05.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 a tak z innej beczki czy słyszeliście o planach wprowadzenia podatku ododprowadzenia wody opadowej do kanalizacji deszczowej ? Bo jeżeli to prawda to może studnia chłonna i zbiornik własnyna deszczówkę ?! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 czupurek - juz mi trochę przeszło a tak swoją drogą, jak podkręcić takiego molocha jak ENEA o przyspieszenie podłączenia prądu a innych o gaz i wodę ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 dodatkowo powiem że: umowy podpisane, projekty zrobione, pieniądze wpłacone i nic bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.05.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Bodekku- podesłać żonkę z ładnym uśmiechem- u nas to plus Anotś zadziałało w ENEI- co zresztą opisałam w dzienniku U mnie dzisiaj zasypywanie fundamentów. Został nam garaŻyk. W czwratek lub piątek lanie chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.05.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 bikosa - chyba tak zrobię za nerwowy jestem. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.05.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 a tak po za tym dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Bodek, współczuję ci perypetii. Może to już koniec tej przepychanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Co myślicie o kanalizacji deszczowej ? może łapać jako deszczówkę do podlewania ! Ja mam u siebie zaprojektowane takie cudo, ale wykonanie odłożyłem w bliżej nieokreśloną przyszłość. A z tą wodą do użytku - pomysł bardzo dobry, ale trzeba do tego w miare duży zbiornik przelewowy (co by nadmiar przeciekał np. do studni chłonnej)... poza tym... to jest b. praktyczne jak się ma wodę z wodociągów, albo jak zbiornik sięga dalej niż najdalej wystający kran... bo inaczej, to średnio to widzę... to też powód, dla którego czekam... może mi co jeszcze innego do głowy przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.05.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 pytanie - ile czekaliście na pozwolenie na budowę? Pan projektant zadzwonił po 8 dniach... fajnie odbierać takie telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 a tak swoją drogą, jak podkręcić takiego molocha jak ENEA o przyspieszenie podłączenia prądu Dowiedz się kto jest "decyzyjny" i pogadaj z nim, a wcześnie zasięgnij języka kto będzie zakładał (pewnie ktoś z pogotowia energetycznego). Wprawdzie nie mają wpływu na kolejkę, ale mogą coś podpowiedzieć takiemu "decyzyjnemu". U mnie podziałało. Ale przyznaję, że Goleniów był w zeszłym roku pozytywnie wyjątkowy pod względem urzędniczym, nie wiem jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.05.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 witam wszystkich środowo mało mnie dzisiaj bo, praca przydusiła na budowie: jakieś mało znaczące robótki, ale dzisiaj zamówiłam płyty k-g i kafle, więc już za chwilę znowu coś się ruszy życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam wszystkich chyba w środę? Już mi się wszystko popitoliło.... Ciągle tylko wyjeżdżam i wracam.... Ale za to byłam dzisiaj z ranka w domu - tyneczki wewnętrzne robią, aż wióry lecą A dom z zewnątrz cały w kolorze kiwiowym od wełny mineralnej - nawet ślicznie wygląda A wczoraj odebraliśmy parapety zewnętrzne z klinkierku. roboty idą zgodnie z planem i dobrze Jestem cholernie zmęczona, niewyspana, przepracowana ale szczęśliwa, że dom już niedługo będzie nadawał się do zamieszkania Pozdrawiam wszystkich a za Boddeka trzymam kciuki, żeby jak najszybciej dostał papiery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 S.P.,Stasiek - dzięki za słowa otuchy o deszczówce to muszę podumać - mam ok. 800 m2 ogródka inaczej zbankrutuję na wodę pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 26.05.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Zanim to wszystko opanuję i zacznę wyglądać jak porządny forumnowicz, to proszę o odrobinę cierpliwości. Dopiero wpadłem na to jak pisać na forum szczecińskim. Generalnie potrzebuję wykonawców, którzy szybko wybudują dom. Zaczynam po połowie czerwca. Szczecin-Osów. Dom mały - 125 m.kw. , duży już miałem, ten będzie bardziej przemyślany, czasy inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.05.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Cześć naszej grupie i Tobie Kiriakos! Namiary na ekipę podam Ci na priv ale dopiero w piątek- nie wzięłam notatnika. U nas zasypują sie nadal fundamenty. Jutro wielki dzień czyli chudziak pod posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 cześć wszystkim !cześć kiriakos, witamy w grupie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witamy nowego kolegę i życzymy sukcesów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 U mnie wczoraj skończyli tynki wewnętrzne. Kurcze miało być tego niedużo a wyszło 457m2. Teraz mąż pojechał na budowę jeszcze raz policzyć i walczyć o każdy metr. Nie byłam na budowie od niedzieli i dopiero jutro się tam wybieram. A od soboty znów w pojedynkę walczę z budową. Wykończę się chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 S.P. - uważaj, po tak długiej niebytności i dużym tempie prac może skończyć się "shockiem" pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.05.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Cześć Nowy (kiriakos) Nowe twarze mile widziane Wszystkich tez witam i po uprzejmościach. S.P. - nie umawiaj się na metry tylko na kwotę... to nie będzie takich zaciachów - i licz i mierz tynkarzy - walcz! trzymam kciuki! Bodekku - mam numer do faceta, z którym mógłbyś pogadać w sprawie prądu. I wykonawcę od wody - od gł. nitki do działki - chcesz spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts