bodekku 27.05.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Joasiu - jasne każde dodatkowe informacje są niezwykle pożyteczne ! dziękuję z góry i pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Gdzieś słyszałam, że od czwartku miało być pięknie i ciepło. Mi się jednak wydaje, że w tym roku lato odwołano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ivetka, a jak po wyjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ZWYCIĘŻYŁAM!- OD WCZORAJ MAM TELEFON!!Chociaż jest to radiówka (LInka też mam skrzyneczkę i też mogę z nią jechać w góry i na Mazury), ale się bardzo cieszę, że mogę dłużej pogadać przez telefon. Dziś nadrobiłam zaległości i przez godzinę paplałam z koleżanką. Jeszcze tylko zastanawiam się nad internetem czy jednak zainwestować w tą Ideę i mieć w nosie telekomunę już do końca życia???????Ale na razie cieszę się telefonem!!!!Aha i witam Nową Osobą Kiriakos'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam starych i nowych! Didi - gratulejszyn! Skrzyneczka jest the best! U mnie radiówka działa bez zarzutu. Dodając do tego bonus w postaci przenośnego telefonu "stacjonarnego" nic od Telekomuny nie oczekuję...na razie... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.05.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 PRZYSŁOWIA POLSKIE- Nie taka kobieta straszna...........jak się umaluje.- Ten się śmieje ostatni............. kto wolniej kojarzy.- Kto pod kim dołki kopie.............ten szybko awansuje.- Nie pożądaj żony bliźniego swego....nadaremno.- Jak cię widzą.......................to pracuj.- Tym chata bogata....................co ukradnie tata.- Kto rano wstaje ten.................idzie po bułki.- Nie ma tego złego...................co by nam nie wyszlo.- Jak sobie pościelesz................to mnie zawołaj.- Takich trzech jak nas dwóch.........nie ma ani jednego.- Gość w dom..........................żona w ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Didi - gratulacje Linka - dobre a tak po za tym nowe wieści z frontu, w temacie pozwolenia coś się ruszyło, widać światełko w tunelu czekam cierpliwie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 witam piątkowo! wstępne rozmowy rozpoczęte,zaliczka na drewno wpłacona,drewno w przygotowaniu. pomału startujemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Puk, puk ! jest tam kto? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.05.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 witam wszystkich starych i nowych wpadłam tylko na chwilkę bo, lecę służbowo w teren ależ sobie kafle wybrałam - uch mucha nie siada (dla mnie oczywista) od poniedziałku chyba ruszę z sufitami hallo pogoda się robi no to, pa do poniedziałku, wszystkim życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.05.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dajcie znać kto tam się buduje to sobie pogadamy jestem na etapie wylanych ław w sobotę fundamenty itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Hej, u mnie są już stropy i powoli idą w górę ścianki szczytowe, a w poniedziałek może będzie więźba, różni nas więc jakieś 1.5 miesiąca, chociaż nie wiadomo, bo "...z ekipami nigdy nie wie, oj nie wie się.." Moi znajomi zaczęli od zera pod koniec kwietnia (my stam zerowy skończyliśmy jesienią), a teraz są pół kroku przed nami pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.05.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 a jesteś może moim sąsiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.05.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Znajomy ma dwie działeczki budowlane do sprzedania. Jedna 1800 druga 1700 z ogonkiem. Media w drodze. Lokalizacja - Wołczkowo blisko Malinowej. Cena bardzo bardzo atrakcyjna bo przy działce linia energetyczna.Jakby ktoś chciał to podam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cześć wszystkim! Serdecznie witam nowe twarze U mnie już tynki wewnętrzne gotowe - jutro odbiór jak ładnie posprzątają S.P. - Ty to masz tempo Co do wyjazdów, to w środę wyjeżdżdam znowu - tym razem do Berlina Bodekku - cieszę się, że się u Ciebie ruszyło Jejku jak się cieszę !!!!! Już nam zostało tylko wykończenie domu i otynkowanie - wełna z zewnątrz już przyklejona. Jutro mamy spotkanie z naszym Szwedem - wszystko na szczęście aktualne. Wygląda na to, że się wprowadzimy w lipcu -ale fajowoooooooooooo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 i jestem z powrotem, bo szybciej sie uwinęłam witam kolejną nową twarz. Ivette - super. ja jak się sprężę to, może też przeniosę się jeszcze latem Joasia - daj namiar, bo mój znajomy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 witam nowych ivette - teraz siedzę jak na szpilkach kiedy wreszcie ruszy czupurek - jesteś szybsza od przeciągu pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 28.05.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dziendoberek! witam nowych i starych! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 sie ma grapusek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 28.05.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 sie ma bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts