Didi 28.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Jolly tu wszyscy się budują lub już cos zbudowali (JA), tak więc na pewno możesz gadać i bedzie ciekawie!! Zaraz idę na dzień Mamy i Taty do przedszkola dlatego dziś jestem tak późno, ale widzę udziela się wszystkim piękna pogoda, bo tu pustki........Zyczę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 grapusek - ma sie a po za tym PIĄTEK pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Joasiu - dzięki za namiary bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mishkha 28.05.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam Za kilka miesiecy mam nadzieje, ze rozpoczne budowe wymarzonego domku. Poszukuje ekipy do stanu surowego otwartego. Czy ktos z Was moglby mi kogos polecic ? Z gory dziekuje za wszelkie informacje. pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.05.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2004 a jesteś może moim sąsiadem? To ty mi powiedz ja: Załom/Pucice pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 witam wszystkich cieplutko i serdecznie kurka wiosna będzie przez najbliższe 16 dni (wg prognoz) w sobotę byłam z pracy na turnieju golfa - o mały włos i zajęłabym miejsce na "pudle". ale i tak było super na budowie dziś, jutro pchnę trochę robotę. wejdą robić sufity, majstra przysposobię do tarasu, ładna pogoda to, trzeba wykorzytać a, najlepsze: wczoraj dostałam od znajomych formy do polbruku i płyt na tarasy (schody). więc jak tylko małżek wyjdzie ze szpitala, zostanie zatrudniony do ich produkcji, może się uda Joasia - dizęki za namiar pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 witam w poniedziałek ! już niedługo start (mam nadzieję) bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Słuchajcie, słuchajcie mam zamontowaną alternatywę dla neostrady - łącze przez fax-modem z Idei!!!!!!!!!!! Tak więc mam pełne zwycięstwo nad telekomunikacją!!!!!! Może Teskę takie rozwiązanie zainteresuje? Bo Jej dawno na forum nie było! Teraz będę tu częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.05.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Didi gratulacje!! A teraz droga Telekomuno pocałujcie misia w d... Spotkałam MTT- pozdrawiają ale narazie są skutecznie przyblokowani z budową przez ENEA. A moi chłopcy dzisija mieli murować i ich jeszcze nie ma co jest o tyle dziwnę, że zwykle bywali juz od 6tej a poza tym mieli dZisiaj kasiorkę dostać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam w słoneczny dzionek.U mnie przerwa technologiczna. Od czwartku suficiki, szpachlowanko i ocieplenie. Wrzesień wydaje się realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Muszę się pochwalić. W sobotę miałam słodziutkiego gościa na budowie. Przyjechał z mamusią bikosą i tatusiem czyli bikosy mężusiem. młody jest fantasytczny, roześmiany i wogóle świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 SP - jak ci wyszło cenowo z tymi płytami i robocizną? a gdzie się inni podziali? wczasują się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Czupurku ceny to wyszarpałam takie jakie ty mi podawałaś, z tym że jednak w innej hurtowni no i jak zwykle z dowozem. Co do ceny to została uzgodniona na całość wykończenia i w tej chwili zabyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 SP - u mnie ceny materiałów też już nie uległy zmianie, ale za to za robociznę to, ostatecznie wyszło rewelacyjnie okazało się, że znajomy rodziny robi m.in. w płytach i tak się nieszczęśliwie dla niego (a szczęśliwie dla mnie) złożyło, że nie wyjechał do pracy którą sobie załatwiał. a że ma rodzinę całą na utrzymaniu to, mu kaska na gwałt potrzebna. więc umówiliśmy się, że sufity robi u mnie i z 15zł/m2 zjechałam na 10 (no i teraz z jednej strony jestem bardzo zadowolona, a z drugiej czuję się jak wykorzystywaczka) a hurtownia na stelmacha (apa-2) jakby coś to, służy swoją ofertą (obiecali, że dla mnie i znajomych będą dobre ceny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Czupurek, ja myślę, że cena 15/m2 to już jest rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Znów pisze, że nie istnieją posty do tego wątku. wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Mam na zbyciu szafkę elektryczną budowlaną (kompletna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Didi - gratulacje z okazji internetu będziemy cię częściej czytać bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 czupurek - my się nie wczasujemy my PRACUJEMY bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 No właśnie częściej będę i teraz mniej pieniedzy na gazety wydam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts