Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jolly tu wszyscy się budują lub już cos zbudowali (JA), tak więc na pewno możesz gadać i bedzie ciekawie!!

Zaraz idę na dzień Mamy i Taty do przedszkola dlatego dziś jestem tak późno, ale widzę udziela się wszystkim piękna pogoda, bo tu pustki........Zyczę miłego weekendu

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich cieplutko i serdecznie

kurka wiosna będzie przez najbliższe 16 dni (wg prognoz)

w sobotę byłam z pracy na turnieju golfa - o mały włos i zajęłabym miejsce na "pudle". ale i tak było super :p

na budowie dziś, jutro pchnę trochę robotę. wejdą robić sufity, majstra przysposobię do tarasu, ładna pogoda to, trzeba wykorzytać

a, najlepsze: wczoraj dostałam od znajomych formy do polbruku i płyt na tarasy (schody). więc jak tylko małżek wyjdzie ze szpitala, zostanie zatrudniony do ich produkcji, może się uda :lol:

Joasia - dizęki za namiar

pozdrawiam wszystkich

Słuchajcie, słuchajcie mam zamontowaną alternatywę dla neostrady - łącze przez fax-modem z Idei!!!!!!!!!!!

Tak więc mam pełne zwycięstwo nad telekomunikacją!!!!!!

Może Teskę takie rozwiązanie zainteresuje? Bo Jej dawno na forum nie było!

Teraz będę tu częściej :D :D :D :D

Didi gratulacje!! A teraz droga Telekomuno pocałujcie misia w d...

Spotkałam MTT- pozdrawiają ale narazie są skutecznie przyblokowani z budową przez ENEA.

A moi chłopcy dzisija mieli murować i ich jeszcze nie ma co jest o tyle dziwnę, że zwykle bywali juz od 6tej a poza tym mieli dZisiaj kasiorkę dostać :-?

Pozdrawiam

SP - u mnie ceny materiałów też już nie uległy zmianie, ale za to za robociznę to, ostatecznie wyszło rewelacyjnie :p

okazało się, że znajomy rodziny robi m.in. w płytach i tak się nieszczęśliwie dla niego (a szczęśliwie dla mnie) złożyło, że nie wyjechał do pracy którą sobie załatwiał.

a że ma rodzinę całą na utrzymaniu to, mu kaska na gwałt potrzebna. więc umówiliśmy się, że sufity robi u mnie i z 15zł/m2 zjechałam na 10 (no i teraz z jednej strony jestem bardzo zadowolona, a z drugiej czuję się jak wykorzystywaczka) :lol:

a hurtownia na stelmacha (apa-2) jakby coś to, służy swoją ofertą (obiecali, że dla mnie i znajomych będą dobre ceny) :p