czupurek 31.05.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 tak, tak wiem, ze pracujecie tak tylko wywołałam, zeby tłoczniej było no właśnie Didi - gratulki. pokonałaś monopola, który teraz w nos cię może cmoknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Dzeińdoberek i do widzenia! Czasu nima ale za to domek już do wykończenia Jutro wchodzi Szwed - mateirały zakupiłam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.05.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Sylwia mnie ośmieliła i mogę opowiedzieć jak ma fajnie- jest czego zazdrościć. Ptaszki śpiewają, tyneczki prawie suche. Okna superzaste- kurcze, czemu nie było tych łuków. Dzisiaj miałam wizytację joasi Jasiowej i byłego właściela działki przyjechał pokazać swoja działkę jakiejś laluni. Polałam swój piękny betonik. I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 31.05.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam Wszystkich budujących... Ale fajne fotki ze spotkania....Ja niestety nie mogłam sie wybrac..Termin pokrył sie z wystawą lotnicza ILA w Berlinie ... Sądząc po fotkach z Dziurki u Jurka, działo się,oj działo U mnie dach się robi...Pilnuje ekipy od 7 rano..Nie posłuchałam mądrych rad i zatrudniłam zaprzyjaznionych:wykonawce i kierownika budowy... No i masz babo placek Wszyscy jawni i niejawni nowi forumowicze..Nigdy nie popełniajcie takiego błedu!!! Jedynym pozytywnym elementem dnia dzisiejszego jest pogoda..Nie pada!!! Humor sytuacyjny z mojej budowy: Majster pasuje krokiew do płatwi,przykłada poziomice i mówi do pracownika: Puknij Pan młotkiem ,bo cos krzywo leży..Na co pracownik puka młotkiem poziomice.... Nie ma to jak fachowcy Pozdrawiam brać budującą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam, witam!!!! Jak to dobrze mieć internet!!!! Nie muszę już nigdzie jeździć i wszystko załatwiam bez problemu. Muszę dziś opracować strategię na ten dzień dziecka! Przecież jak odbiorę córkę z przedszkola trzeba coś zrobć i nie mam pomysłu!!A jakie Wy macie pomysły na dzisiejszy dzień?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 dzień dobry ! cześć Didi - witamy w sieci może lody i kino - dla dziecka pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 witam wszystkich wtorkowym rankiem Lalka - bez komentarza u mnie płyt k-g - nie widać (a ludzie czekają) może ktoś podpowie na szybko ile można dać za zrobienie tarasu ok. 60m2 ze schodami na całości (szt. 3 tych schodów)? życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 gdzie te zdjęcia można oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Oj czupurek to ty masz tego tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ja znalazłam przyjemne zajęcie na wypełnienie czasu po południu. Mianowicie rozpoczęłam rekonesans w sprawie szafek kuchennych. Przyjemne zajęcie i nawet chyba znalazłam juz fason i nawet miejsce, gdzie nie chcą mnie ze skóry obrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Czupurek - 60m2 tarasu? Już widzę te potańcówki na tarsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dzien Dobry...Wsstkim dzieciom i małym i duzym samych słodyczy w dniu dzisiejszym!!! Czupurek tos poszalała z tym tarasem...Supeeeerrrr!!! Mam szybkie pytanko,licze na szybka odpowiedz..Ktos wspominał o super sklepie i super panu hydrauliku ze Struga..Mozna prosic namiar???Zaraz chce sie wybrac... Miłego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Lalka ależ oczywiście!!! Jest to firma Buderus pan Pańka 601780018 a zaraz znajdę telefon do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 mam znalazłam- 46 15 740 a czytaliście ila nas nasze dzieciaczki kosztują? http://info.onet.pl/929614,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 poszalałam? ale tego wcale nie jest dużo (a może źle policzyłam?) pewnie te metry wyszły z tego, że taras przez całą długość. no ale powiedzcie mi ile za niego mogę dać? bo, dopiero jak zrobię będziemy mogli wszyscy tańcować pańka 601-780-018 i powiedz, że jesteś od dwóch Dorot i Józi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Czupurek pomożysz te liczby razy 3Mój tars 20m2robocizna 800złbeton 1600złzbrojenie i deski (mąż kupował) ale coś koło 500złno i płytki (stoją w garazu) 1500zł nie kupiłam jeszcze kleju i fugi Tak to u mnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 01.06.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Na razie dostałem od was jeden kontakt na ekipę. Dzięki. Jednak by wybrać trzeba więcej niż jedna. Wniosek albo nie znacie ekip, bo sami budujecie , albo zgodnie z moimi poglądami na polecaniu ekip źle się w towarzystwie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Kiriakos nie denerwuj się na nas po prostu tak się złożyło, że kilku osobom z nas budowała jedna ekipa, która na koniec bardzo się popsuła i dlatego nie podajemy namiarów na tą osobę co najwyżej możemy odradzić ale to już na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Kiriakos - jeżeli ekipa godna polecenia to, się poleca. jeżeli nie to, lepiej milczeć (takich np miałam dekarzy - papraki i za nic w świecie nie poleciłabym ich) ja sama skorzystałam z polecenia na tynki wewnętrzne i wylewki. nie żałuję bo, ekipy naprawdę ok dzięki Didi już liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Kiriakos czy dostałeś priva, bo coś mi się stronka zawiesiła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts