Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Teska: faktem jest ze na planie faundamentow nie byl ten slupek zaznaczony, ale przeciez powinni zajrzec w calosc projektu, a nie tylko w ten jeden rysunek, wczoraj jeszcze konczyli zbrojenie, dzis o 8 rano kierownik ma odebrac zbrojenia, tez skocze zobaczyc jak beda lali beton no i oczywiscie obfotografuje wszystko :smile:

pozdrawiam

ps. tez mieliscie cos takiego ze budziliscie sie godzine za wczesnie i juz nie mogliscie zasnac ?

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Na mojej stronce nowe fotki z dzisiaj i wczoraj...

powiedzcie mi kto wam robil instalacje kanalizacyjna, no wiecie glowna rura i wyprowadzenie rurek na piony ponad poziom plyty na gruncie... gosc mnie dzis zszokowal.. elementarnie prosta instalacja... 800 zl material z robocizna... pogonilem go, nie wiem czy dobrze zrobilem... podpowiedzcie cos...

Witam.

Teska

Tak śniadanie było już w domu z ciepłą wodą i kominkiem.

Przeprowadzka w tą sobotę i niech się dzieje co chce.

Tak jak wspomniałem, ciepła woda już jest. Cała góra w trakcie wykańczania, jeszcze z dwa tygodnie i góra powinna być gotowa, no może trzy.

Linka Was wszystkich pozdrawia gorąco.

Ja również.

Maksiu...rury pomaranczowe czy szare??

widzę,ze ceny chyba spadaja w porównaniu z rokiem poprzednim:smile:

..i tak mysl..ze czasami trzeba dac zarobić fachowcom..bo moj kumpel sam robił niektóre sprawy...i teraz wszystko poprawiaja ..własnie fachowcy:sad:

Gość Gosc123

Forum chyba coś faktycznie zmuliło, ale teraz już chyba jest OK.

.

No, to projekty są już u architekta, geodeta też już wie, co ma robić. Za ok. 6 tygodni mamy nadzieję trzymać w łapkach pozwolenie na budowę, hm. Teraz trzeba się zająć oczyszczalnią i energetyką. Eh, te wiatraki :wink:

.

Ukłony dla Linki i Mar35 :smile:

.

Maksiu, czekam na najświeższe wieści, jak zawsze :smile:

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-04-26 20:06 ]