bikosa 01.06.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Cześć Kiriakos, obiecałam Ci kontakt na grupę ale boję się jednak kogoś polecać. Każda z ekip ma mniejsze lub większe wpadki i potem człek nie wie gdzie oczy podziać. Moi np przedłużyli sobie weekend. (chyba za bardzo ich pochwaliłam do SP ) Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia. Czupurku- piękne lądowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 01.06.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 didi - wiadomości nie dostałembikosa - co to jest SP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dzieki dziewczyny..Leecee.... Czesc Kiriakos...SP to nie "co" ,ale "kto" Ja mam ekipe,moge dac namiar ..robia u mnie,jesli chcesz podjedz sam zobaczysz..Wczoraj opisałam jedna sytuacyjna historyjke..ona dosc dosadnie przedstawia moja ekipe Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.06.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Kiriakos- SP to nasza prężna forumowiczka!! Moja ekipa pojawiła się dzisiaj z rana i zaczęła robotę Hymmm. Ciekawe czy bedą chcieli pieniązki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ło matko to moje lądowisko koszmarne pieniądze będzie kosztować no ale bez tarasu się nie da: mam glinę jak narazie i na jesień będę brodzić po kolana w błocie, tzn. wpierw otworzę drzwi z salonu lub oranżerii, potem wykonam z ramy skok pół metra w dół, prosto w błocko (super), więc chyba poświęcę tą 5 cyfrową kwotę i wyleję ten taras no i wiecie potem, jak będziecie przylatywać do mnie na piwko, to będzie gdzie posadzić maszyny ok, dzwonię do majstra negocjować więc trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ej widzieliście w wymianie doświadczeń białą i czarną listę wykonawców w wielkopolsce? dobry pomysł, też kiedyś taki mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 o Bikosa 500-tka ci stuknęła gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.06.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 oooooo, dzięki Czupurku- do pracy nie chodzę a tu taki awans społeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Wiecie co tego jeszcze nie było. Przed chwilą wyświetliła mi się wiadomość, że "Żadna grupa nie istnieje" i co wy na to? To kim my jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 No, bikosa to jest dzielna babka. Chatę buduje, dziecko wychowuje i jeszcze ma czas w klawiaturę stukać. Brawo Bikosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 udało się, udało, tra, la, la no z tym tarasem się udało. fakt w całości będzie kosztował tyle że hej, ale troszku udało mi się urwać jak pisała Didi jej wielkości i ceny pomnożyłam przez 3 i wyszło, że za robotę trzeba dać nie mniej niż 2,4k telefon do majstra: ja: - zastanowił się pan ile chce za ten taras? on: - oj dużo roboty, dużo i te schody na całej długości i szerokości, oj dużo. - wiem, że dużo, no to ile? - .............. - no ile? - 3 balony - .................. - 3 tysiące - co! tak dużo! nie mam, nie dam, musi być miej! - a inni biorą więcej - no i dobrze niech biorą, ale nie ode mnie. trzeba coś spuścić - no to, 500 mniej - nadal za dużo. muszę podzwonić po innych. a pan się przez ten czas zastanowi. zadzwonię jeszcze raz cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.06.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dzieki dziewczyny za namiar..Byłam,zostawilam projekcik,pan ma mnie nawiedzic.. Nie wiadomo czemu na hasło "dwie Dorotki i Józia" usmiechnął się pod nosem...Cozescie mu zrobiły??? Zauroczony,czy co...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.06.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ach bym zapomniała..Wiwat wiwat Bikosa!!! ps.Buziaczki dla Antosia.... Coś nas dzis chłopy budujące zostawiły Maksia nie ma... Forum sie wiesza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 DŁUGOLETNI FORUMOWICZE Z GRUPY SZCZECIńSKIEJ!!!!proszę o pomoc szukam kogoś, kto buduje lub zbudował LMP 01 od Lipińskich, byłam w przeglądarce, w projektach i nic... tzn że nikt ???? może utkwił Wam ten projekt i możecie mi pomóc . będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 and the winner is ? mam pozwolenie na budowę i co wy na to ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 No to teraz się zacznie Wybierz się najpierw na dłuuuugi weekend z żoną i nabierzcie sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 delf - masz rację, na weekend nie czasu, teraz piorunem planowaniei START bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Gratulejszyn Bodekku .... To teraz sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2004 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 jolly: sa dwa watki w ktorych wystepuje lmp01, jeden twoj, a drugi w prawo i pieniądze -> koszt dachu link: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5140&highlight=lmp01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczecin HENRYK 01.06.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam budujacych. Potrzebuję waszej pomocy. W połowie kwietnia zacząłem budowę i przyszedł czas na tynki wewnętrzne. Chcem zrobić tynki tradycyjne lub gipsowe. Ile kosztują w tej chwili takie tynki. Czy ktoś może mi wskazać ekipę która zrobi mi to w rozsądnej cenie. Gdyby ktoś chciał to mogę polecić moją ekipę do wykonania stanu surowego zamkniętego. Buduję z nimi drugi rok. Zwykle udaje się zamieszkać w domu po 5 miesiącach od pierwszego wbicia łopaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts