Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć Kiriakos, obiecałam Ci kontakt na grupę ale boję się jednak kogoś polecać. Każda z ekip ma mniejsze lub większe wpadki i potem człek nie wie gdzie oczy podziać. Moi np przedłużyli sobie weekend. (chyba za bardzo ich pochwaliłam do SP :wink: )

Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia.

Czupurku- piękne lądowisko :D

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

ło matko to moje lądowisko koszmarne pieniądze będzie kosztować :o

no ale bez tarasu się nie da: mam glinę jak narazie i na jesień będę brodzić po kolana w błocie, tzn. wpierw otworzę drzwi z salonu lub oranżerii, potem wykonam z ramy skok pół metra w dół, prosto w błocko (super), więc chyba poświęcę tą 5 cyfrową kwotę i wyleję ten taras

no i wiecie potem, jak będziecie przylatywać do mnie na piwko, to będzie gdzie posadzić maszyny :lol:

ok, dzwonię do majstra negocjować więc trzymajcie kciuki

udało się, udało, tra, la, la :p

no z tym tarasem się udało.

fakt w całości będzie kosztował tyle że hej, ale troszku udało mi się urwać

jak pisała Didi jej wielkości i ceny pomnożyłam przez 3 i wyszło, że za robotę trzeba dać nie mniej niż 2,4k

telefon do majstra:

ja: - zastanowił się pan ile chce za ten taras?

on: - oj dużo roboty, dużo i te schody na całej długości i szerokości, oj

dużo.

- wiem, że dużo, no to ile?

- ..............

- no ile?

- 3 balony

- ..................

- 3 tysiące

- co! tak dużo! nie mam, nie dam, musi być miej!

- a inni biorą więcej

- no i dobrze niech biorą, ale nie ode mnie. trzeba coś spuścić

- no to, 500 mniej

- nadal za dużo. muszę podzwonić po innych. a pan się przez ten czas zastanowi. zadzwonię jeszcze raz

cdn.... :p

Witam budujacych.

Potrzebuję waszej pomocy. W połowie kwietnia zacząłem budowę i przyszedł czas na tynki wewnętrzne. Chcem zrobić tynki tradycyjne lub gipsowe. Ile kosztują w tej chwili takie tynki. Czy ktoś może mi wskazać ekipę która zrobi mi to w rozsądnej cenie. Gdyby ktoś chciał to mogę polecić moją ekipę do wykonania stanu surowego zamkniętego. Buduję z nimi drugi rok. Zwykle udaje się zamieszkać w domu po 5 miesiącach od pierwszego wbicia łopaty.