bikosa 01.06.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Bądźcie ze mnie dumni- dzisiaj właśnie wstrzymałam budowę- nie mogę się skontaktować z wykonawcą a jego k..ludzie źle położyli papę izolacyjną i teraz trzeba ustalić kto za to zapłaci aby położyli nową Tak więc czekam do piątku i zobaczymy co dalej. A na polepszenia humoru kochany Maksiu zamieścił pare nowych zdjęć Antosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.06.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Zmiana planów- co tu jest do ustalania. Od jutra chłopaki zdzierają papę a ja kupię nową. nie będę pytać kto za nia zapłaci. Poprostu odliczę to wykonawcy od wynagrodzenia. W końcu to jego fachowcy dali ciała. Mam na to wpis kierownika budowy i opinię inspektora nadzoru Jeszcze tylko rano sptryknę fotki na dowód jak to wyglądało. Mam nadzieję, że nie jestem za ostra?? No trudno, nerwy mnie poniosły!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 bikosa - nie daj się! tak trzymać a tak dodatkowo to dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 dzień dobry wszystkim Bodekku - no, no, gratulki, teraz pójdziesz jak burza Bikosa - ty to, jesteś po prostu żyleta. nic w tobie z człowieka cd przerwanego wątku z tarasem: jak odłożyłam słuchawkę, no to byłam niepocieszona (tyle kasy do wydania) i zalągł się w mojej głowie iście szatański pomysł, więc po jakimś czasie dzwonię jeszcze raz ja: - szefie, kurka za drogo. daję 1.500 i ani grosza więcej. on: - oj.... a z czego ja zapłacę chłopakowi, jeju. ja: - nie wiem z czego, jakoś się podzielicie. a wogóle to, negocjuj wychodzi na to, że nie zrozumiał ostatniego zdania, bo: on: - dobra zgadzam się, najwyżej sam będę robił ale powiem, że mimo mojego duuuużego zadowolenia, trochę mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.06.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzien dobry... Nie daj sie Bikosa... Mi chate zalało,bo majster sie nie pofatygował,zeby sprawdzic jak pracownicy zabezpieczyli dach Kierownik budowy pomylil ceownik z dwuteownikiem i zamówil niewłasciwe...Masakra..Oczywiscie sie wyparł..nawet swojego podpisu.. I jak tu sie nie denerwowac na budowie ??? Miłego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzieki dziewczyny za namiar..Byłam,zostawilam projekcik,pan ma mnie nawiedzic.. Nie wiadomo czemu na hasło "dwie Dorotki i Józia" usmiechnął się pod nosem...Cozescie mu zrobiły??? Zauroczony,czy co...?? ja? nic nie robiłam i nie zrobiłam. no naprawdę (o tu się stukam w klatę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Jesuuu, a może przeginam?? Braci forumowa- szybka ocena plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.06.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Pewnie Czupurku...Przeciez nic nie musiałas robic..Twoj urok osobisty jest wszechogarniający Pan poprostu wymiękł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 bikosa: nie przeginasz.. grunt to nie dac sobie wejsc na glowe, a jak już ich postawiasz na temacie "głupiej" papy to potem sie będą bardziej pilnować żeby czegoś nie skopać... nie popuszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 o a u Maksia jakaś taka równa liczba się pojawiła: 2500no, no, gdzie on to nastukał (pewnie licznik ręcznie podrkęcił)? Maksiu coś cię ostatnio mało na grupie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 czupurku: grupa radzi sobie beze mnie.. wiec praojciec wam nie jest potrzebny na codzień, wiec tylko od czasu do czasu sie tu pojawiam.. a licznik jest jak najbardzej prawdziwy.. zadnego podkrecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.06.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Bikosa jak masz miękkie serce,musisz miec twardy tyłek...i duzo pieniązków w portfelu..Zeby płacic za błedy innych... Według mnie postąpiłaś ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Jesuuu, a może przeginam?? Braci forumowa- szybka ocena plizzzz pewnie, że nie przeginasz. jak nie złapiesz ty za "mordę", to ciebie złapią nie wiem jak to jest, ale jak jesteś stanowcza to, lepiej im praca idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 czupurek - z tą burzą to tak, jak będą waliły pioruny - to znaczy że budowa idzie do przodu i wykonawca ma problemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 maksiu - cześć dawno cię nie było ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 bodekku: tylko tak Ci sie wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 z Elitą się nie kłócę pewno masz rację bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 bodekku: wlasciwe podejscie do sprawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 maksiu - bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Witam wszystkich. Gratulacje dla Bodekku - no teraz się zacznie Bikosa - za mordę ich. O wykonawcach - pierwszych nie polecam, drugich nie ma - siedzą w górach. Chopaki nabijają liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts