jolly 02.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ale Wam zazdroszczę, ja dopiero przymierzam się do fundamentów, ale myślę, że rekord padł: ławy i wylewanie - sami !!!! nie gruszką a wymyślonym przez nas dźwigiem - 4 dni i 3000 zł!!! jestem z siebie dumna! chyba że nas ktoś pobił! życzę takich samych sukcesów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ale smutno - nie trafiłem w totkadzień dobry czwartkowo,przygotowania trwają. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 03.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dżizas trafiła jedna osoba! Ale jej zazdroszczę... Chociaż nie - w końcu mówią "Kto ma szczęście w grach ten nie ma w miłości", więc jednak wolę tak jak jest Pozdrawiam podglądaną przeze mnie Grupę Szczecińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dzień dobry! Nie trafiłam ! Ale z drugiej strony: dom już mam, samochód też więc teraz będę pracować na i dla przyjemności (tak sobie to wytłumaczyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Cześć Mamona Lisa! Dawno Cię nie było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Didi - przy takim trafieniu to zawał gotowy ja chcę jeszcze pożyć we własnym domu. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Na pocieszenie dla tych co nie trafili: Słyszeliście o tym facecie co trafił w totka, a potem zaczęła go nachodzić mafia? Facet wziął ochronę, wynajął detektywa, a ten po zbadaniu sprawy doradził mu emigrację z kraju i zmiane nazwiska, żeby go za granicą nie znaleźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 a dodatkowo podłożył gościa facet z banku, który miał się nim opiekować "nie ma jak tajemnica bankowa" pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Didi - doszło bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 witam wszystkich jak już wiadomo była 1 trafiejka w w-wie (może ktoś z forumowiczów? zaraz biegnę zapytać) ja miałam 1 dwójkę zaledwie więc karnie stawiłam się w pracy od rana no coż.... życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dzień doberek! nie smućcie się ja trafiłam 4 tj. 132 zeta ale niestety dostałam wczoraj również wezwanie od straży miejskiej - fotoradar na wysokości Baltony przy Gdańskiej (nie mylcie z tą lampą, która stoi zaraz za światłami!!!) no i 100 zł muszę oddać, ale zostaje mi końcówka akurat na dobry trunek, by zapomnieć!!! Ale i tak nie chciałabym wygrać tyle kasy, byłyby same kłopoty - mafia czuwa!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 a to oznacza, że mamy w gronie "pirata drogowego" - jolly bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.06.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 aha, pomóżcie jak można w emblemacie umieścić mój domek LMP 01? nie kumam za bardzo, może ktoś ma czas mi to wytłumaczyć krok po kroku liczę na Was!!!Dzięki i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Jolly specami od tego są : Jasiu, Maksiu i ktoś jeszcze ale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2004 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 jolly: w profilu na samym dole masz miejsce gdzie wpisujesz odnośnij do obrazka ktorym bedzie wyswietlal sie przy twoim nicku.np. http://www.gdzies.com.pl/jakis_katalog/moj_obrazek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.06.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dzięki a więc Jasiu i Maksiu zapraszam na forum no i ... objawcie tą skrywaną tajemnicę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2004 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 jolly: w twoim wypadku konkretnie powinnas wpisac: http://www.ciepledomy.pl/projekty/pietrowe/lmp01/mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.06.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Uwaga, próbuję, ciekawe czy działa?!!!?A i tak dzięki jesteś Wielki Maaakkkkssssiiuuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2004 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Wielki to był Karol... no i Kazimierz... a ja jestem ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.06.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Borzysławiec koło Lubczyny niedaleko Przemko i Marzeny(już się poznaliśmy- czadowi goście) domek niedługo będzie wyglądał podobnie jak na emblemacie jestem bardzo szczęśliwa!!!!Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts