grapusek 03.06.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 wielkie dzięki Ivette ! Joasiu trzymaj sie !Zawsze się musi jakiś gnojek trafic! ale nie daj się! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Joasiu ja też już miałam spięcie z sąsiadem, chociaż nie mam nawet dachu w moim domu i do zamieszkania nie wystarczy jeden krok W każdym razie poszło o to, że sąsiad po skoszeniu swojej działki (on już mieszka) wyrzucał trawę ma działkę moich rodziców, pustą to prawda, ale przecież mającą właściciela! Na szczęście mój sąsiad okazał się wyjątkowo miłym i sympatycznym człowiekiem i problem nie zdążył nabrzmieć, ale był moment, w którym mama lub teściowa owego sąsiada podobno o mało nie padła na chore serce, po tym, jak mój mąż zwrócił jej uwagę, aby nie robiła sobie kompostownika na nie swojej działce (mąż ma niski głos - może dlatego ). Teściowa/mama spytała bezradnie: No to gdzie ona ma to wyrzucać??? Ręcę opadają! I tak oto poznałam pierwszego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Maggie - dzięki ivette - czułem te kciuki mam nadzieję że nie bolą bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 jolly - twoje bramy to brzmi interesująco;masz może jakieś fotki lub reklamówki? będę potrzebował segmentową ocieplanąo wymiarach 450 * 220 oferta na priv pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Boddeku - ju łelkam jolly - ja już mam bramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ivette bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.06.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A mój sąsiad (na szczęście nie przez płot) odgrażał się, że powycina rząd modrzewi rosnących przed moją działką, bo rzekomo mogą spaść na druty elektryczne. Chybaby fruwać musiały te modrzewie! Już dostałam kłów i pazurów, ale mój mąż - bardzo spokojny człowiek - stwierdził, że by się żona zapłakała, więc gość nieco spuścił z tonu, a jak mu małżonek raz na piwo pożyczył, to już teraz jest prawdziwy kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.06.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Słuchajcie, chciałam dobrze napisać o swoich sąsiadach, ale się boję, żeby nie zapeszyć!! Na razie piwko razem wypijemy, dzwonimy do siebie gdy widzimy, że coś się dzieje. A może powinnam zmysły wyostrzyć? Joasiu - Mam nadzieję, że może sąsiad się nawróci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.06.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Kochana grupo, sprawa wyjasniona. W skrocie (w dzienniku duuuużo bardziej rozwlekle) wykonawca pokrywa koszta. Na zakończenie rozmowy stwierdziłam, że nie słyszałam jeszcze słowa przepraszam. A ten wyciągnął rękę i pocałował, i rzekł przepraszam. Patrzcie jaki rycerski i spontaniczny Szkoda , że nie ma emotikonka parsknięcia. A teraz hurtem: Joasiu- wsparcie specjalisty dla sasiada gratis Bodekku- skupiona na sobie zapomniałam pogratulować pozwolenia. Trzymam kciuki za realizację!! Jolly- ja tez poproszę o info na priv. 4,5mx2,25 segmentowa, brązowa, niekoniecznie ocieplana To ten radarek działa?? O kurcze, no to czekam na całą serię mandatów. może juz mi sie oczko zrobił dramat, tak podstępnie. No nie!!!A o ile oczek przekroczyłaś?? Delf- nutramigen, afuuuuuu, skrzyżowanie zjełczałego masła z olejem silnikowym. Moje młode powinno to jeśc jak skończy cycka ale nie sądzę aby w 8 miesiacu życia dł radę przełknąć cos rÓwnie obrzydliwego Tak więc dziekuję. Ivette - trzymaj tego szweda dla nas!! od razu mu zapowiedz, że będziemy chętni jak sie nie zepsuje roboczo i cenowo Lalka- fajne te Twoje chłopaki robotne trzymam kciuki Didi i pozostali dzieki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.06.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No i jutro znów łikend i można się spełnić na budowie. A pamiętacie jak 15 lat temu po raz pierwszy mogliśmy demokratycznie wybierać. Boże jakie to były emocje. Aż łza się w oku kręci, a Kaczmarski śpiewał, że mury runą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Z rocznic, to jeszcze jedna moja prywatna. Dzisiaj mija rok, jak zgasiłam ostatniego w życiu papierosa. Joasiu, to jest naprawdę możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - dzięki, pomyślę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 S.P: jedne mury runeły.. inne powstały... niestety nie ma już miedzy nami Jacka Kaczmarskiego... ogromna strata... sylwia.. gratualcje.. moj ojciec nie pali już 10 lat.. i wiecie co? dym papierosowy mu przeszkadza.. jak ktoś pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 bikosa - dzięki! mam nadzieję, że już niedługo do rozpoczęcia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Poznali sie na przyjeciu i pokochali od pierwszego wejrzenia. On zaproponowal malzenstwo, ona obawiala sie, ze zbyt malo wiedza o sobie. Poznamy sie, kiedy dluzej pobedziemy razem - przekonywal ja. Po hucznym weselu przyszedl miesiac miodowy. Nowozency wypoczywaja nad brzegiem hotelowego basenu. W pewnym momencie maz wstaje, wychodzi na wieze i skacze - wykonuje trzy salta, raz obraca sie wokol wlasnej osi i wchodzi w wode niczym pocisk, w ogole jej nie rozpryskujac. - Wspaniale! - krzyczy zachwycona zona. - Gdzie sie tego nauczyles? - Bylem mistrzem olimpijskim w skokach do wody. Mowilem ci, ze z czasem poznamy sie lepiej - odpowiedzial malzonek. Po kilkunastu minutach zona wstala z lezaka, wskoczyla do wody i w rekordowym tempie przeplynela 12 dlugosci basenu. - Cudownie! - zachwycil sie maz. - Bylas mistrzynia olimpijska w plywaniu? - Nie. Bylam dziwka w Wenecji i pracowalam po obu stronach kanalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Odczepta się od moich pecików. Oświadczam uroczyście, że jak marlborki będa droższe niż 6,99 to rzucam w diabły. Budowac tam i nie marudzić! Pozdrowienia dla grupy i Antoniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam wszystkich w piątkowy poranek!!! Ja rzucałam chyba z 20 razy, raz udało mi się nie palić 2 dni - niestety stres i już masz wymówkę żeby zapalić, też czekam aż zdrożeją i wtedy ... Wracając do budowy: ułożyliśmy wczoraj akro i wylewamy dzisiaj lub w sobotę i będę już miała fundamenty super!!!A za tydzień lecimy z murami, do lipca musi być rozłożony strop!!!Pozdrawiam i życzę pracowitego weekendu!!!! Bodekku- napisz chociaż czy Ci się bramy podobały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Wczoraj zrobiłam chłopakom niezapowiedziną inspekcję na budowie. Pojechałam wieczorkiem a tu ku mojemu miłemu zaskoczeniu sufit w całym salonie pokryty drucikami i wełną. Ale maja tempo, żeby tylko ich nie przechwalić. Mają robić również w sobotę. Aż jestem ciekawa wrażeń po pracowitych dwóch dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - bramy są fajne, a gdzie ten super rabat bramę chętnie obejrzę, ale to w przyszłym tygodniu. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Bodekku!!! Przyjedziesz to pogadamy, pokażę Ci wszystkie walory bramy i zakombinujemy, lwią część ceny pokrywa transport, gdyby Ci się nie spieszyło to ok. 600 można spuścić, gdybym brała to w transporcie z innymi brammi i tak można będzie zrobić, bo już zbieram transport na lipca, gdybyś się zdecydował to z tej ceny jeszcze 600 w dół, wtedy za transport zapłacą po równo inni, ale ciiiiiiicho szaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts