bodekku 04.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - dzięki za info, napisz tylko gdzie przyjechać, pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Firma mieści się w Rurzycy koło Klinisk, za Pucicami, zanim jednak przyjedziesz proszę o telefon do firmy 418 14 75 lub 0601 061705 abym była w pracy To naraziówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 witam wszystkich piątkowo tak, ja też rzucam ćmoki co jakiś czas, lae na dłużej to, się nie udaje jednak jestem pod presją ceny i jak Joasia - jak zdrożeją znacznie no to, przestanę innego wyjścia niet. na budowie: - od rana weszli robić sufity - ciekawe ile im to, zajmie? - taras usypany, trwają prace szalunkowe. majster wczoraj mi dogadał, że taras nie ma coś ok. 58-60m2, ale równo 64m2 (cóż tylko się uśmiechnęłam czarująco ) - tak ładnie wczoraj świeciło słonko, że do wiczora siedziałam na niby trawie (chwasty etc) i nie chciało mi się wracać do mniasta. a i wiecie co? wczoraj namierzyli mnie koledzy z podstawówki, bo na jutro zaplanowali spotkanie po latach (zgłosiło się 20 osób) kurka dokładnie po 22 latach a przecież to, było wczoraj no to, idę - dinozaur zobaczy inne dinozaury miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czupurek - ale masz fajnie z tym spotkaniem. Mi pierwszą noc w nowym domku śnił się zjazd absolwentów ze szkoły średniej, a spotkanie bedzie z ludźmi ze studiów bo jest jakaś okrągła rocznica AR. No właśnie kończył ktoś AR? To powiadamiam, że chyba to bedzie we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Cześć ludziska! Bikosa- ja już Szwedowi mówiłam, że jak extra zrobi, to kolejka będzie do niego stała A robi chłopak dokładnie i sprawnie. Czupurek - jakie dinozaury? Toż my zawsze młode i piękne będziemy, tylko Twoi koledzy ze szkoły postarzeli się Joasia i S.P. - Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Didi - no pewnie, że to oni (koledzy nie koleżanki) są dinozaury, ale dla pewności lecę jutro do fryca zrobić się czurukowo, bo mi troszku włoski odrosły nie artystycznie właśnie dostałam telefon, że kafle do 3 pomieszczeń (wc, pokój syna i sypialnia) jadą na budowę. kurka jak niedługo będzie u mnie cywilizowano (no i kafle kupiłam z rabatem, więc mogłam sięgnąć po te ciuto droższe). Maksiu - tak się wybierałeś do mnie, że już wsszystko prawie zakryte (a rury to już wsie) i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czupurku - to ja byłam Ivette a nie Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 WITAM WSZYSTKICH pozdrawiam....niestey nie ma dostepu do netu...ale tylko do poniedziałku.. po krótce mieszka sie bosko cały czas wielkie wakacje... Pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ivette - sorki Teska - witaj, ty to masz bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Teksa- nio,nio... Pozdrowionka wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Łooo! Teska jest! no ładnie! wakacje od netu i pracy i innych takich Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - namiary spisane i zakodowane Teska - pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 04.06.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Dzień dobry !!! Jestem nowy , choć nie młody (39 wiosen) Jeden dom już za mną, jedno małżeństwo też, ale głowa pełna planów Mam zamiar budować ten drugi, właściwy, przemyślany, itp. itd dom, słyszeliście zapewne takie teorie ,. dlatego od wczoraj zaglądam aktywnie na forum. Czy mogę jako Szczecinianin (mimo całej bryndzy politycznej twierdzę, że brzmi to dumnie ) zapisać się do klubu? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Roman - zapraszamy do Grupy Szczecińskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.06.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witaj w naszej grupie Romanie,a gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 04.06.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Fajnie, że mnie przygarniacie A więc po kolei. Na początku ub. rku napaliłem się na budowę wg projektu DANIELA pracowni Archipelag. Niestety, na działkę w centrun Warszewa (aktualnie usiłuję sprzedać ) UM w Szczecinie wydał mi takie WZiZT-y, że DANIELA nie przejdzie. Jestem uparty, dom nam bardzo odpowiada, więc rok minął na przemyśleniach. No i mój Dziubek, tzn. moja żona, wpadła na genialny pomysł, aby zamieszkać na Osowie, gdzie w centrum dzielnicy prowadzę firmę. Firma jest usługowa, więc od czasu do czasu sąsiedzi skarżą się na to i owo... Rozwój firmy w tym miejscu wątpliwy, nieruchomości szkoda, zatem zapadła decyzja o przeniesieniu firmy, rozbiórce istniejącej zabudowy na Osowie i budowie w tym miejscu tego wymarzonego domu. W dniu wczorajszym odebrałem WZiZT-y na buodwę na Osowie - jest wszystko w porzadku, więc ładujemy akumulatory Pozdrawiam serdecznie wszystkich. P.S. Maksiu, moja prośba z wczoraj, o namiary na architekta do modernizacji projektu - nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Roman: poszło na priva.. dobrze ze sie upomniałeś, bo tamten wątek uszedł mojej uwadze....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.06.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Hej Wszystkim! Witam też Romana H. ! Pokazuję się, cobyście nie mówili, że zniknęłam bez śladu Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No właśnie.. tak sie rozglądałem, rozglądałem.. a Linki ani sladu ale się znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Maksiu cieszę się, że zauważyłeś moją nieobecność. Dzięki. Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts