Linka 08.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Roman - no i rozruszałeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Józia! Na miły Bóg! Hydraulik kończy Ci instalację elektryczną?!! W tym temacie wal śmiało do mnie jeśli coś Ci nie pasuje. Chętnie podpowiem, jeśli coś Cię niepokoi (mgr inż. elektryk - a mogłem zostać prezydentem ) Pozdrawiam No to Jolly wyjaśniła. Romcio, po polibudzie na prezydenta się nie nadajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Józia - nie skreślajmy tak od razu Romana, jako kandydata na prezydenta! Wszystko może się zdarzyć, jak ktoś czegoś bardzo chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Eee... tam Linka, na prezydenta to ja się nie nadaję Czytam tak samo, jak ten co został potrafi mówić U Józi przeczytałem tak: cyt. "hydraulik dzisiaj kończy co elektrykowi zostało... coś tam" Nie wpadłem że miało być: cyt. "hydraulik dzisiaj kończy c.o., elektrykowi zostało... coś tam" Niezły skecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 popieram - Roman na prezydenta może w mieście będzie lepiej pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tak Roman na prezydenta, ja na zastępcę (tak samo przeczytałam to, co Józia napisała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 popieram - Roman na prezydenta może w mieście będzie lepiej pozdrawiam bodekku A ja nie radzę - za szybko się ujawnił, no i chyba ....bezpartyjny. Kto za nim stoi? FUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 no i Józię na sekretarza - jak napisze, nikt nie zrozumie, a właśnie oto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Taaaak... Trzeba przyznać, że zgrabnie nam idzie Kto chce zostać skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 I piszę skecze Czupurek, Roman zrozumiał napewno. Założył FUJ-a w Klubie Budujących i już startuje na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 FUJ-a swego się nie wstydzę, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Rajuuuuu ale się uśmiałam skarbnik? Dobra fucha - piszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 kariera błyskawiczna niczym tymiński i jego partia x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Jeszcze do tego twierdzi, że się nie nadaje... dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Teee, Czupurek, a zastępcą to byś chciała być, nie ? Nie nabijajta się z biednego elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 czyli wielka kariera przed Romanem, bo wszyscy poprzednicy twierdzili, że się nadają.... taka forma reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 najpierw reklama, potem agitacja, dalej kampania... hmm, Roman - naprawdę nie kokietuj już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A zatem nie chcem, ale muszem? Chyba wpadnę na działkę do Pana Jurczyka i dowiem się jak się rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No, no, ale dyskusja, a to wszystko przez te moje wyjaśnianie!!! Ha, ha... Romciu, co nie spojrzę na tematy to wszędzie Cię widać!!! Jak ty to robisz, mam wrażenie, że chcesz przez te listy pobić rekord i być albo domownikiem albo elitą A tak poważnie, to już wiem kto będzie mi robił odbiór instalacji elektrycznej, albo najpierw napisz za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 o facetach (tych kandydujących też) 1) facet jest jak strumyk: miło popatrzeć, ale trzeba pamiętać, że nie każdy jest odpowiednio bystry 2) Facet jest jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie mozesz zrobić aby go zmienić 3) facet jest jak batonik czekoladowy: słodki i pierwsze co robi to, dobiera ci się do bioder 4) facet jest jak wino: satysfakcjonuje cię, ale na krótko 5) facet jest jak używany samochód: tanio można kupić, ale nie można na nim polegać 6) facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać do wszędzie 7) facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz robić i zawsze się myli facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji 9) facet jest jak miejsce na parkingu: najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" 10) facet jest jak kawa: majlepszy jest silny, gorący i pełen subtelnego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts