bodekku 08.06.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Roman - należy stworzyć radę konsultacyjną patrz Forum, i samo pójdzie ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A miało być tak pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Czupurek - świetne Roman - rada na świetlaną przyszłość: "Łatwo nauczyć się panować, trudno nauczyć się rządzić. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Dosyć obijania i agitacji. Do roboty. Kto chce piachu? kupiłam do posadzek płukany po 6zł/tonę + 8zł transport. Razem 14zł netto. To chyba dobra cena. Kto chce namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 czupurku - nie mogę nie skomentować tego o facetach, świetne PS. Pozdrawiam całą szczecińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A propos Czupurka! Super! Moje podsumowanie: dlatego jeszcze jestem wolna!!!! Romciu! nie liczy się uroda, a elektryk zawsze się przyda, już miałam instalatora, murarza, teraz mam ślusarza-spawacza-mechanika tzw. złota rączka, no ale samochód mam już naprawiony, fundamenty postawione, zbliża się elektryka .... hahhahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 czas na relaks Dwóch myśliwych z Texasu polowało na łosie nad jeziorem na Alasce. Obaj upolowali piękne sztuki. Wrócili do samolotu, którym przylecieli, a pilot mówi, że nie ma mowy, żeby wystartowali z oboma upolowanymi łosiami - jeden musi zostać. - Bzdury! - krzyczy jeden z myśliwych. - Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku, pilot zabrał nas stąd, a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć! Pilot się zdenerwował i mówi: - Jeżeli on to zrobił, to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni. Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety zanim wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora, zahaczyli o ich wierzchołki, samolot spadł rozbił się. Żywi, ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsa głową i pyta: - Gdzie jesteśmy? Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi: - Powiedziałbym... że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 ty Roman to, jak ten Rysiek z kawału (było o nim wcześniej na forum) nowy, a już ludziska zachwycone: wybrały cię na prezydenta i partnera wychodzi na to, że się marnowałeś dopóki świat o cię nie usłyszał WIWAT ROMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Czupurku, wyjęłaś mi te słowa z ust. hihi VIVA Romulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Hola, hola, zostawić was na chwilke i od razu głupstwa w głowie!!! Posadzki wylane, ściany otynkowane, aby równe? To sio, sio na budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Coś w tym jest, co piszecie W końcu kawał czasu na tym ziemsim padole... Ale prezydenta w.st. Szczecina to bym zmienił (nikoniecznie zamienił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Delf melduję wylewki wylane, ściany otynkowane, nawet jak nierówne to, już po ptakach więc relaksik cd: Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym: przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać. Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. -Bzzz bzzz... -Szepnęła Komarzyca -Bezy bezy -odparł Kornik To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące. I wtedy zaczęły sie trudności. Świat stanął im naprzeciw. Postanowili jednak zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci i odrzuceni od reszty społeczeństwa. Niedługo później urodziło się dziecko... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara przed którą wszyscy będą uciekać. Dziecko, które tylko rodzice będą kochać.... Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców... >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > Komornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A dla mnie posadka się znajdzie?? Też chcem rządzić!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Didi - myślę, że jak Romanowi tak dobrze poszło, to będzie pamiętał dzięki komu i pozatrudnia siostry i braci forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Rzecznik prasowy - wolny Może być ? Będziesz zawsze blisko prezydenta Pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No dobra Delf-iku ! Zmiatam na budowę! Koniec leniuchowania w pracy, czas iść ... do pracy (czyt. na budowę) Pozdrawiam wszystkich !.... a w szczególności zakompleksionego Romanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Jolly Czemu zaraz zakompleksionego Elektrykiem nie można być w tym kraju, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Romciu przeczytaj mój post z godz. 14;10 lub 01 nie pamiętam, a dlaczego zakompleksiony? Przejdź do postu na FUJ?! : bym się ze śmiechu popłakała... Na pewno nie jest aż tak źle! Lubię doświadczonych mężczyzn no i z ..... przyszłością Jeju kto mnie wygoni, już się pożegnałam, a tu dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Do usług! Sio, sio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Otóż to z przed komputerów sio!!! Do zobaczyska do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts