AdamY 08.06.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Hmm... no to jestem.. Ksiegowa mnie tu za uszy wciagnęła..Pozdrówka dla wszystkich Szczecinianek i Szczeciniaków.. A jeszcze do Czupurka.. do Twojej listy porównawczej o facetach dodałbym:- facet jest jak telefon.. albo zajety, albo pomyłka, albo poza zasiegiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Cześć Adam Witaj w naszym gronie - a te uszy masz jeszcze całe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2004 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No wiecie co.. dać wam chwile wolnego i co.. już przejmujecie władze.. kompletnie zapomnieliście o jakiejś ciepłej posadzce dla starego praojca...oj nie ładnie.. nie tego sie po was spodziewałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Maksiu, Ty już piastujesz stanowisko od dawna... a Praojciec na forum - to co? Mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No wiecie co.. dać wam chwile wolnego i co.. już przejmujecie władze.. kompletnie zapomnieliście o jakiejś ciepłej posadzce dla starego praojca... oj nie ładnie.. nie tego sie po was spodziewałem.. Oj Maksiu, Maksiu, to nie wiesz, że posadzki z reguły zimne bywają? . To może już lepiej fotel na biegunach, jak na praojca przystało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2004 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No prosze... a już myślałem że wygrzeje swoje stare kości na jakiejś ciepłej posadzce... ale widze ze nic z tegoLinka.. praojciec to funkcja honorowa...Maggie.. fotel na biegunach? ojej.. to juz tak zle ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Meluję się na rozkaz!!! Dobry dzień wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 ja również się melduję fotel bujany - fajna rzecz, kiedyś kupię i postawię na tarasku o właśnie melduję tarasik wylany - pięęęęęęęęęęknisty betonik udało mi się zdobyć w Pol-Reku na Chmielewskiego po 155 zł/m3 tak więc lotnisko przygotowane - możecie lądować od popołudnia dłuższa laba ale nie może być tak słodko, zaraz lecę do lekarza bo, syn się rozchorował (zawsze tak robi przed wyjazdem, świętami etc) życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 dzień dobry! jak się was czyta, to wygląda jak rewolucja bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2004 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Bodek.. rewolucja mowisz... mi to wyglada na przewrót czerwcowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP1 09.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Roman trochę przesadziłeś z tą odwagą i jawnością.Poczułem się trochę jak Wojtuś co ma też 12 lat. Ty znasz moje namiary (przy okazji bez odpowiedzi) i jeszcze pare osób. Niestety nie jestem zainteresowany publikacją danych osobowych zwłaszcza na tym forum, gdzie łatwo zgadnąć, że gość ma 300k-500k (minimum) do wydania., a może tak zamiast za domek to zapłaci, że mu dzieciaka albo żonkę oddamy. Licho z domkiem, ale frajdy rodzince niechcę fundować. Nie służy to również negocjacjom z firmami. Jako przykład mogę podać, że okna z tej samej fabryki u innego autoryzowanego przedstawiciela mam od wczoraj za 15% taniej, a dzisiaj jeszcze go przycisnę o 1-2%. Na rozmowy biorę reklamówki z różnych firm, a które przekaładam w obecności dostawcy i jest on niepewny swego, a ja wiem czego chcę i może już się z tym zdradziłem na forum,ale MP1 to nie (i tu nie podałem danych). Pozdrowionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 MP1, ale wydziwiasz, więcej wiary w siebie i otaczający świat Kto jedzie w czasie długiego ł na ryby? Ja nad J. Barlińskie! Hurrrrrrraaaaa nareszcie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kto jedzie w czasie długiego ł na ryby? Ja nad J. Barlińskie! A ja nad Długie w Baniewicach Pozdrawiam przedweekendowo, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Tu Cię mam Mamona A karta wędkarska opłacona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam wszystkich! Wyjazdy się szykują widzę! Ja do jeziora mam 800m, to chyba też tam pojadę. Maksiu praojcze Ty zawsze i wszędzie będziesz szarą eminencją, bez której ani rusz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dziń dybry! Witam wszystkich po nocnej przerwie. Romciu - Mamona się przez nas popłakała na FUJ-u!!!! Maksiu, myślałam o Tobie wczoraj, jak wybierali na stołki, ale bałam się odezwać... choć myślę, że się nie nadajesz, masz dobre serduszko, jesteś uczynny, a Ci z góry o tym zapominają... Witam Adama! Co macie w planach na dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 MP1 to Ty nie wiesz, że i tak pół Szczecina wie, że się budujesz?? I wcale nie prawda, że za 300k, ale conajmniej 950k i nie brałeś kredytu tylko prowadzisz brudne interesy, albo masz układy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2004 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 jolly: ale nie mowie o jakims wysokim stołu.. a o ciepłej posadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Wszystkim nieszczęśliwym z powodu pogody lub innych życiowych problemów dedykuję to: http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kto słyszy burzę nad Szczecinem? Ja i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts