Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu, myślałam o Tobie wczoraj, jak wybierali na stołki, ale bałam się odezwać... choć myślę, że się nie nadajesz, masz dobre serduszko, jesteś uczynny, a Ci z góry o tym zapominają...

ci z góry zapominają? o kogo właściwie miałaś na myśli? :lol:

łoj pada, ale dla mnie dzisiaj dobrze bo, nie trzeba podlewać betoniku

no ale od 15-stej to, ma już być słońce, bo... wyjeżdżam

Ok, ja już rozpoczynam dłuuuggiiiiiii weekend!

Jadę odpoczywać...

Jeśli ktoś nie ma planów na wyjazd, lub nie chce zbyt oddalać się od swojej budowy - zapraszam na sobotę na naszą budowę, będzie grilek, kilku znajomych. Mam nadzieję, że pogoda dopisze!

Zyczę udanego odpoczynku lub miłej pracy na budowie, jak kto woli! :) :D :p :wink: :wink: :p :lol: :D :)

Kurka!

Człowiek na jeden dzień wyjedzie w delegację a tu proszę! :o Rozgadali się aż miło! :D

ja poproszę na skarbnika wraz z Linką, bo kaski mało... :wink: to sobie troszkę pożyczę...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zazdorszczę, że macie tyle czasu, żeby pogaduchować...

Ale za to ja mam od dzisiaj po 17.00 dłuuuuuuuugi weekend aż do poniedziałku - suuuuuuper!

:D . Dzięki Czupurkowi za namiary, może coś z tego będzie, chętnie bym uzyskał jakieś "tajne" informacje nt tego dozorcy-wykonawcy. Szczerze na razie wydaje mi się że szukanie wykonawcy przez internet, to trochę jak sex przez telefon :wink:

Ale następny konkurs - wykonawcy przyłączy i ewentualne ich ceny za metr, studzienkę skrzynkę itp.