S.P. 09.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Woj, ale się rozpisaliście. Czyżby w pracy takie rozluźnienie przed weekendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Maksiu, myślałam o Tobie wczoraj, jak wybierali na stołki, ale bałam się odezwać... choć myślę, że się nie nadajesz, masz dobre serduszko, jesteś uczynny, a Ci z góry o tym zapominają... ci z góry zapominają? o kogo właściwie miałaś na myśli? łoj pada, ale dla mnie dzisiaj dobrze bo, nie trzeba podlewać betoniku no ale od 15-stej to, ma już być słońce, bo... wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 No jak to nie wiesz?A nasza "wspaniała elita rządząca z W-wy"? myślisz, że pamięta o takich małych jak my? Tak, tak niech pada, też nie muszę lać betoniku, bo ciśnienie wodne mamy takie, że ... szybciej z nieba pada niż wylatuje nas z węża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 aaa, no to wszystko ok, bo już myślałam, że mówiłaś o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2004 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Jolly.. jedak szkoda ze sie nie odezwalas jak wczoraj dzieliliscie stołki a czy rozumiem przez to ze wczorajsze dowodztwo przenosi sie do stulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Nie Maksiu, nigdzie się nie przenosimy, nam jest tutaj dobrze, no i w takim gronie stałych forumowiczów szczecińskich!!!! Ale sobie plusuję, a kiedy ktoś MNIE pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 po co? sama już sie pochwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dobrze, że pada może dzisiaj przed snem zobaczę męża w łóżku a nie przez okno z wężem do podlewnia w ręku. Wczoraj wrócił z ogrodu ok 22,30. I co ja mam z nim zrobić?? Ale to już chyba nie długo, bo właśnie mam zryty ogród pod system nawadniający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Didi - ale masz chociaz trochę spokoju, jak podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Nie wiem w jaki sposób, nie chcę wyjść na chwalipiętę, lubię jak ktoś mnie chwali... Ten system nawadniający jest intrygujący, robicie sami? Jak można wiedzieć na jak wielkiej działce i jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Didi - mam to samo ze swoim mężem... podlewa, podlewa... stał by tak do świtu Pisz szybko ile kosztuje taki system nawadniający, bo jak wspomniałam mu o tym to złapał się za głowę i powiedział - droga sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dobrze, że pada może dzisiaj przed snem zobaczę męża w łóżku a nie przez okno z wężem do podlewnia w ręku. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ok, ja już rozpoczynam dłuuuggiiiiiii weekend! Jadę odpoczywać... Jeśli ktoś nie ma planów na wyjazd, lub nie chce zbyt oddalać się od swojej budowy - zapraszam na sobotę na naszą budowę, będzie grilek, kilku znajomych. Mam nadzieję, że pogoda dopisze! Zyczę udanego odpoczynku lub miłej pracy na budowie, jak kto woli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kurka! Człowiek na jeden dzień wyjedzie w delegację a tu proszę! Rozgadali się aż miło! ja poproszę na skarbnika wraz z Linką, bo kaski mało... to sobie troszkę pożyczę... Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zazdorszczę, że macie tyle czasu, żeby pogaduchować... Ale za to ja mam od dzisiaj po 17.00 dłuuuuuuuugi weekend aż do poniedziałku - suuuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Didi - dzięki fajne bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Qrcze - nie ma postów do tego tematu coś nie tak się dzieje bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Didi - jak tam z kosztami atomatycznej podlewaczki ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Tu Cię mam Mamona A karta wędkarska opłacona No ba! Mój tata to nawet za zasługi jest strażnikiem więc.... Romuś, wiesz kiedy są jakie okresy ochoronne? Pozdrawiam, Mamona_w_gumiakach_z_kijem_w_ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Mamona, ale siara u mnie, właśnie byłem opłacić składki tegoroczne Ale okresy ochronne znam, wymiary też Połamania kija wszystkim moczykijom Spadam Do zobaczyska po długim ł Wasz (p)rezydent. P.S. Psia kość, słabo z moim FUJ-em, może by tak nick'a sobie wydumać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 09.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 . Dzięki Czupurkowi za namiary, może coś z tego będzie, chętnie bym uzyskał jakieś "tajne" informacje nt tego dozorcy-wykonawcy. Szczerze na razie wydaje mi się że szukanie wykonawcy przez internet, to trochę jak sex przez telefon Ale następny konkurs - wykonawcy przyłączy i ewentualne ich ceny za metr, studzienkę skrzynkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts