Joasia Jasia 09.06.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 do zobaczenia w poniedziałek. Zapowiadają pogodę dla działkowców Miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.06.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 co tu się dzieje? taka cisza straszna.. Forum nie chodziło czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 co tu się dzieje? taka cisza straszna.. Forum nie chodziło czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 witam wszystkich po długim łikendzie ależ sobie odpoczęłam, tylko pogoda była w kratkę. z wędkarstwa - moczyłam kija i wymoczyłam jedną płotkę, no więc puściłam z powrotem do wody, bo szkoda było grilla rozpalać. zamontowali mi schody na poddasze - strychowe facro. moja opinia: jedna wielka pomyłka. - schody mają 3,25, ja 1,64, taki pręt do otwierania 0,30, no więc zabrakło mi ponad metra więc żeby otworzyć trzeba wziąść stołek lub najlepiej drabinę ponadto nie zamykają ani nie otwierają dobrze (cały ciężar opiera się na tym pręcie-kluczu), po prostu kicha czyli do wymiany. może ktoś wie, czy są u nas w sprzedaży jakieś schody bardziej przyjazne dla użytkownika? marzą mi się takie z filmów amerykańskich, które mają chyba teleskopy i samodomykanie. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.06.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Zgłaszam się po tak długim okresie, Witam wszystkich bardzo serdecznie i zaczynam... Ponawiam prośbę na temat tego automatycznego podlewania! Proszę zdradź jak i za ile? A gdzie Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 forum nie dzialało... dlatego byla cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Zgłaszam się po tak długim okresie, Witam wszystkich bardzo serdecznie i zaczynam... Ponawiam prośbę na temat tego automatycznego podlewania! Proszę zdradź jak i za ile? A gdzie Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ja też się zgłaszam po długim Odwiedziłam Teskę i S.P. - fajnie było! Czupurek - ja mam schody na strych z Castoramy za całe 298,-zł. i są ok - patyk wystarczający i ogólnie nie ma problemu z ich otwarciem i zamknięciem - jak chcesz, to przyjedź do mnie na wizję Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ivette - ok przyjadę chętnie, powiedz tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Czupurku - a dzisiaj między 18.00 a 19.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Dzień dobry poniedziałkowo! Coś ostatnio mforum nie działało Jestem po wstępnych rozmowach z wykonawcą cdn. pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich budujących...po okropniaście długiej przerwie.... mam u siebie na wsi stałe łacze.....a tepsa mnie chyba olała... w tajemnicy to ja ich tez:) Nio i mieszka sie bosko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich budujących...po okropniaście długiej przerwie.... mam u siebie na wsi stałe łacze.....a tepsa mnie chyba olała... w tajemnicy to ja ich tez:) Nio i mieszka sie bosko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 witaj Teska! bardzo dawno cię nie było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Teska - witaj, szczęśliwa kobieto Ivette - pasi. więc oczekuj, że cię najadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Teska - cześć babko! Czupurku - a wiesz gdzie? Adresik podaję na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Czupurek - dostałaś mój adresik? jak coś, to znasz komóreczkę - dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 cos nie moge wysyłać wiadomosci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ależ to był cudny weekend. Gości miałam, wypoczywałam, jeździlam po ludziach. Szkoda, że się skończyło. Ale za 4 tygodnie urlop. Cały miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 14.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Zgłaszam sie po dłuuuuugim weekendzie... Ja ryb nie łowiłam..ale za to poszukiwałam podłogi..Niestety sprzedawcy podłóg chyba na te ryby sie udali,bo 50% sklepików pozamykanych Teska jak miło Cie widziec Ivette zrobiłam Ci wczoraj najazd rowerowy..połaciówy pootwierane..ale nikogusio nie było.. A myslałam,ze sie załapie na oprowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts