Józia S. 14.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Teska, słyszałam, że masz rewelacyjne farby na ścianach. Napisz coś: dobrze się kładą, nie widać smug, drogie, gdzie kupiłaś? Qrcze, miałam uaktualnić swój dziennik budowy, a tu z 5 dni forum popsiute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 To forum to sie niezle powalilo.. ciekaw jestem jak W. Jukowski dojdzie do ładu z tym wszystkim.. tyle indeksow bazy sie rozjechalo ze az strach pomyslec co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Lalka - będę dzisiaj między 18.00 i 19.00 - przyjedź jak masz czas - zapraszam serdecznie. I Czupurek też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.06.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witajcie po weekendzie, cztery dni wiodłam sielsko-spartański żywot wiejski i wcale mi się nie chciało wczoraj wracać do Szczecina. Pomalowałam z dzieciakami wychodek (self-made), odszorowalam przyczepę kempingową (wreszcie dojechała, choć zgubiło się pół okna po drodze), a mąż uskuteczniał prace polowe. A i mam już dwie ekipy wykonawców chętne do budowy, więc pewnie w tygodniu decyzja zapadnie. Z początkiem wakacji chciałabym już ruszyć. Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć! P.S.:Teska, jak fajnie, że wróciłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No to powolutku trzeba się szykować na budowę oko nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witajcie po długiej przerwie! Forum przez weekend nie działało!! Kto pytał o system nawadniający?Co do kosztów, to na nasz ogród 1600m2 to jest niecałe 10tys razem z robocizną. Można przyjechać i obejrzeć póki rury nie są jeszcze zakopane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Józia ja na scianach mam tikkurille, lateksową...moge stwierdzic wydajna mimo swojej ceny polecam.Ja juz raz myłam sciany, miałam pomalowane jak panowie kaflarze robili:) scianki umyły sie ok..wygladaja tak samo,Kupowałam na swierczewskiej w hiperze...a czesc koło pocztowej to sciegiennego chyba tam jest "salon" tikurilli .Baniak 9 l kosztuje cos 180 zł...sciany malowałam nr 5 , w łazience nr 20kolor dodoatkowy kosztowal 2 zł. z 9 litrow malowalo sie 2 razy pokoj i jeszcze zostawało..ten na sciegiennego to zna dokładnie ile trzeba.To jest na wprost koscioło na pocztowej,w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Szukam namiarów na porzadnego stolarza do wykonania dzrwi wewnetrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam. Ale się posypało forum okrutnie... Teska - Tobie to dobrze z tym netem - u nas nie ma na razie możliwości... za mała wieś. Fajno, że jesteś z powrotem! Wszystkim - powitalny uśmiech - poweekendowy. Ogródek strasznie wciąga. A Jasiu zaczął pracę na poddaszu. Już jeden pokoik przyszykowany do malowania, antena na dachu (dziadek jęczy o piorunach...) i słupki do ogrodzenia prawie, prawie skończone A teraz praca w pracy... Joaśka PS - Chciałam powiedzieć, że Maksiu lata po mieście i rozdaje butelki pyyyyysznej brandy... Mniam - już zniknęła cała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ivette - będę, będę Joasia - jakieś %? gdzie? kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Jasia: nie lata po miescie i rozdaje butelki pyyyyysznej brandy, tylko dotrzymuje słowa.... i miło mi ze smakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.06.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No prawda. Bo Maksiu słowny chłopak jest! I brandy pyyszne że palce lizać - w sam raz na wieczór tarasowy, podziwiając chmury na niebie i gwiazdy i ptaszki świdrujące uszy. PS Maksiu? kiedy będzie następny potomek chcę zgadnąć płęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Joasia: cos mi sie widzi ze po takiej reklamie.. to bedzie wiecej chetnych na zgadywanie.. zreszta i tak wiem co bedzie nastepne nie wiem tylko kiedy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.06.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Jolly- dzięki za info o bramach- bedzie do rozważenia. Teska- wróciłaś, szkoda tylko, że z drzwiami nic się nie zmieniło Joasia- czyli ogródka nie poznam?? Po brandy rośnie lepiej?? Didi- czy Twój ogródek jest juz jakoś zagospodarowany?? Po weekendowym podlewaniu u rodziców zaczęliśmy się zastanawiać. Do kiedy masz rury na wierzchu? Tyle napisaliście, że nie pamiętam kto pytał o branżowców od przyłączy. Mam godnego zaufania (słownego i niedrogiego, szybkiego) elektryka oraz pana od wody i kanalizy. Proszę się przypomnieć to podam na priv. U mnie na budowie mury rosną. Mam już część nadproży-zamontowanych . Jutro, pojutrze muruja się kominy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Bikosa....... fajny ten stolarz...zobaczymy co bedzie:) Czy ktoś chciał kupic ogrodzenie???? mam na zbyciu 115 mb siatki i słupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Bikosa te rury to mogą jeszcze długo tak leżeć, bo zazwyczaj szewc bez butów chodzi, ale różnie to bywa z moim mężem. Witamy starych forumowiczów z powrotem na łonie grupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Józia S potwierdzam z tymi farbami, też je mam u siebie. W mieszkanku też miałam i mając małe dziecko mogłam śmiało wszystko zmywać ze ścian. I przede wszystkim nie ma problemu z mieszaniem, bo podajesz tylko w mieszalni symbol i dostajesz dokładnie tą samą farbę! W NOMI też mają ale tam nie kupuj, bo im często maszyna "strzela" i wtedy wychodzą im cuda. Hiper Glazur (o którym pisała Teska) ma też oddział na Struga, za Abą tam dostałam na tą farbę 20% rabaciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 14.06.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich wieczorową porą! Jolly dzieki za informacje o bramach ! Ale chyba bedziemy musieli je sobie przesunąć na przyszły rok pozdrowionka Gr-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 14.06.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Didi Gratulacje Piotrowi wywiadu w lokalnej gazecie! no i pozdrowionka Gr- wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.06.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Stasiek, doradzam Ci zdecydowanie niebieską linię BOSCH. W Twoim konkretnym przypadku maszynkę GBH 2-24 DSRNa tym młotku zbudowałem swój pierwszy dom i cały rozwój mojej firmy. Nistety nie wiem jaka jest aktualna cena, ale nie będziesz zawiedziony. Romanie Ha! Wielkie dzięki - długo trwało zastanawianie, ale w końcu się zdecydowałem (cena trochę pomogła) i wybrałem z Twojego polecenia. To teraz się okaże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts