Didi 15.06.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam serdecznie! Grapuskowa - dziękuję! Czy ktoś wie kiedy będzie cieplej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2004 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witaj grupo... Didi: a moze cieplej to juz bylo :D no dobra żartuje...musi byc jeszcze cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam bikosa - to ja się pytałem o przyłącza przypominam się - jak można to na priv pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 15.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ja to nawet konkurs ogłosiłem, ale chyba serwer rozwaliłem. Więc proszę o Pana od przyłšczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.06.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć, co z tą pogodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam wszystkich serdecznie ano pogody tylko ni ma wieczorkiem byłam na inspekcji u Ivette, kontrola przeprowadzona dwuosobowo z Lalką. donoszę, że ma już fajnie i bardzo blisko zakończenia robót. no i chałupka fajna i taka duża (ona mówi, że tam mało metrów, ale kto by uwierzył? ) a u mnie na budowie (a co też pojechałam, tylko jeszcze później) - cd sufitów, a ściślej zaczęło się szpachlowanko i takie tam. no i ruszyła próbna manufaktura kostki brukowej (polbruku?). całkiem nieźle wygląda i można by rozszerzyć działalność, tylko form za mało. dziś policzę czy interes opłacalny i warto otwierać biznes (to, już drugi po pracowni garncarskiej ) życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam wszystkich Bobów i Bobki (?) Nie marudźcie na pogodę, doskonała do murowania Bikosa - Ty się wcale nie odzywasz... SP- tez chcę wakacje mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witajcie, nie narzekać mi tu proszę na pogodę! Chciałoby się to w pracy siedzieć, jakby upał był za oknem? Tak to przynajmniej nie szkoda. A i mój świeżutko założony trawniczek pewnie lepiej przetrwa. Mogłoby jeszcze trochę popadać . A jak nie, to jutro przy okazji pertraktacji z wykonawcami zajrzę na działkę i podleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A co to za pomór spadliśmy na sam dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ale już się podnosimy! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam .....gdzie to lato??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 no to wyżej i wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 15.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Po Długim Ł Na rybach byłem w przedziwnym miejscu, nigdy bym tam kija nie zamoczył, a trafił się pierwszy w życiu karp i trzy szczupaki (no...szczupaczki, ale w ciągu jednej godziny - dla znawców tematu: sobota pomiędzy 14.00 a 15.00). Wrażeniami z budowy się jeszcze nie mogę podzielić, ale mam jak rozumiem plusa u Ciebie Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 i znów się podnosimy, właśnie wróciłem z działki po rozmowach z wykonawcą szczegóły wkrótce bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam w pochmurny dzień, żeby chociaż po deszczu była...tęcza No dobra, nie marudzę. Mam schody na poddasze i parę tysiączków mniej w portfelu... obudowuje mi się także kominek... czyli coś jednak u mnie dzieje - bo do tej pory nie miałam o czym pisać Pozdrawiam Wszystkich aaa Roman vel Prezydent ,co to za przedziwne miejsce, gdzie łowiłeś rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 ech....pusto wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 e tam pusto Teska... ja jestem - ale przeżywam... o 20:00 wysterylizowałam moją ukochaną kotkę i chodzę co 15 minut patrzeć czy żyje jeszcze brrrrr, kto z Was to przeżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 hihi ale wyszło... kto z Was przeżył sterylizację kotki - tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.06.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Linka- ja tego nie przeżyłam kiriakos i bodekku- wysyłam na priv. U mnie juz zamontowali wszystkie nadproża Miłego wieczorka!! Joasiu- odzywam się tylko rzadziej- a poza tym jak masz mnie za mało to uważaj bo Cie nawiedzę z Antonim I to szybciej niż myślisz. Didi- czy ewentualnie mozna u Ciebie zrobic wizytację systemu nawadniajacego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.06.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cisza, cisza..pewnie, że cisza, bo mecza grają A dzisiaj Niemcy z Holandią o mało nie skończyli, jak Francuzi z Anglią - fajowskie te Mistrzostwa! U mnie już zarys daszku widać, bo krokwie już stoją, ech ależ ładnie - ostatni raz tak sie wzruszyłam, jak wylali mi fundamenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts