maksiu 17.06.2004 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Czupurku: dzieki... to samo podpowiedziala mi na gg joasia..dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Maksiua ja apeluję o wolność dla Małgosi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dołączam się do apelu!! Dziecki najlepiej się rozwijaja, jak mają przestrzeń wokół siebie, no a już w domku chować do kojca, to wstyd!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 A co do więźby, to ja kierowałam się ceną li tylko , bo i tak nie sprawdzę, jaką potną dla mnie konkretnie, więc nawet polecenie przez kogoś nie jest gwarancją. Cóż łut szczęścia i tyle trza mieć. Poza tym inne propozycje cenowe poza Golbudem zaczynały się od 600 zl i była to cena dla mojego wykonawcy, a nie samego zainteresowanego - czyli troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 maksiu - sadysto nie wstyd ci zamykać dziecko w tak młodym wieku bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 grapusek - i tak też zrobię, tylko drewniane słupki i siatka, bo na normalne ogrodzenie to będzie mało kasy pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 księgowa - płot ma być generalnie od drugiej strony, to podobno nawet są przepisy BHP i PIP, od frontu siatka ruchoma na dowóz materiałów, a tak po za tym dlaczego na moje niebo wlata - powiedział Kargul bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jolly - fundamenty robię z ekipą od A do Z, nic mnie nie interesuje oprócz kasy i jakości już mi nawożą dodatkową ziemię pozdrawiam P.S. brama dalej interesująca ale dlaczego taka droga, a co z ogrodzeniami, np. brama przesuwna na "leniwca" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Bodekku - a niby dlaczego ostatnią kasą wyrzucam na płot? moja działka łączy dwie ulice - dla większości jest to bardzo duży skrót, nawet gdy byłam w ogrodzie sąsiedzi bez krępacji chodzili sobie po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 widzę że znaleźliście sobie niezly powód do żartów, tylko wytłumacie to mojej mamie, które się teraz małgosia opiekuje jak oboje z agnieszką jesteśmy w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 księgowa - kup Kałacha załatwi to problem, albo wiecznie głodnego psa bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Należy meic możliwość odstawienia dziecka do bezpiecznego środowiska, w momencie kiedy opiekun/ka musi udać się za potrzebą, etc. Inaczej po powrocie z przybytku można zobaczyć dziecię z czymś niebezpiecznym w łapkach. U nas mimo podniesienia wszelkich niebezpiecznych rzeczy ponad poziom możliwości dziecięcia, smyki zawsze coś wykombinowały. Dlatego taki kojec na kółeczkach - to fajna sprawa. Nie chodzi o uwięzienie dziecka na stałe, tylko w przypadkach ekstremalnych/mentalnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Ja w takich przypadkach zabieralam dziecko ze soba - razem z kocykiem i jakas wyjątkoooowo frapującą zabawką - kontrola pełna, a gdy naprawdę nie mogłąm, to odkładałam dziecko do łóżeczka - 5 minut ewentualnego płaczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a tylko płucka dotleni Maksiu zdejmijcie z barków Babci gotowanie, sprzątanie, pranie, prasowanie, podlewanie ogródka i sadzenie fasolki , a na pewno z chęcią poświęci się tylko Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 delf: łóżeczko znajduje się na pięterku, a moja mama ma kłopoty ze stawami i ciezko jej wejsc po schodach (szczerze mowiać zle zrobionych) tylko po to zeby zaniesc dziecko do łóżeczka na chwile, a co do drugiej czesci twojej wypowiedzi to widze ze nadal uwazasz nas za potworów i wyzyskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Joasiu... dziekuje za pomoc.. ty jedna mnie rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Nie gniewaj się MAKSIU, ja nie o Małgosi, dawno już wyrosłam z pieluch, mój synek Kevin ma 5 lat!! urwis jeden, właśnie wczoraj w przedszkolu musiałam stać pół godziny i wysłuchiwać wywodów przedszkolanki , jak to Kevinek ostatnio się nie słucha, no i miał karę... Nie mógł iść na budowę, oj.. była to kara, popłakał się biedny (tak na marginesie: przedwczoraj szuflował łopatami, że hej) Ale się rozpisałam, a chciałam tylko zapytać, w jaki sposób dostarczyć to CD ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jolly: poprostu wyslij mi zdjecia mailem... i nie wszystkie w jednym mailu tylko po np. 5 sztuk na mail.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Pomocy! potrzebna tanio płyta osb. 18 mm. Skąd taką TANIO? Albo inaczej - deski podłogowe - przesuszone? Bo wahamy się bardzo w sprawie podłogi na poddaszu - chcemy to zrobić przede wszystkim tanio. Będę dozgonnie wdzięczna za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 widze ze nadal uwazasz nas za potworów i wyzyskiwaczy A czemu "nadal" ???????????????? Każdy radzi na podstawie swoich doświadczeń - moje są takie właśnie i jednemu się one przydadzą, a drugiemu są psu na budę Ijuż A radzić każdy może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Hallo Hallo, nowy temat i prośba dla tych co już mieszkają, albo wykańczają!!!Jak wiadomo mnie stan surowy zamknięty wyniesie 60.000 PLN proszę się nie śmiać, wszystko robimy sami!!!Czy w związku z tym na wykończenie ale takie wraz z przydomową oczyszczalnią ( znajomy mi poleca za 3800) elektryką, hydroforem, tynkami itd wszystko, ale robiąc wszystko samemu - bo po prostu potrafimy - zmieszczę się w 80.000??? Napiszcie co o tym sądzicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts