bodekku 18.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 maksiu - i teraz cię usłyszałem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jestem...wesoły Romek... Mam pytanie do zaawansowanych w procesie inwestycyjnym: czy znacie kogoś godnego polecenia do wykonania wierceń geologicznych. Standard pod domek jednorodzinny, czyli trzy otwory, dwa przekroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.06.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Czupurek- musisz powiedzeć, że Cię przypiliło i wychodzisz na dłużej do toalety, tylko uprzedź, aby Ci nie przeszkadzano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Didi - nie, no nie jest aż tak źle. a w toalecie mi nie przeszkadzają raczej. a wyjścia niestety rejestrujemy chipami i potem... no wiesz trzeba to, odsiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jestem...wesoły Romek... Mam pytanie do zaawansowanych w procesie inwestycyjnym: czy znacie kogoś godnego polecenia do wykonania wierceń geologicznych. Standard pod domek jednorodzinny, czyli trzy otwory, dwa przekroje. Kilkanaście postów wcześniej podałam namiar na dobrą panią geolog. Nie mam jej namiarów przy sobie, więc musisz sobie poszukać. Możesz spytać też osoby, której to polecałąm, czy się sprawdziła - niestety nie pamiętam też komu polecałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Delf...dziękuję bardzo. Precyzja Beckhama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 hej, właśnie mi doniesiono, że dzisiaj kończą sufity. jak fajnie, no to, ruszę ciało i pojadę dzisiaj wreszcie na budowę tylko szkoda, że kolejny tys. wyjdzie z kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Niestety Czupurek człowiek musi się przyzwyczaić do wychodzenia kolejnych tysiączków z kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 raczej się przyzwyczaiłam i to, już dawno, ale jak kasa na ukończeniu to, tak jakoś pilniej człek się jej przyglada i jest coraz bardziej smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 18.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam wszystkich! Coś dla zatroskanych: Mężczyzna z kobietą całują się na ulicy. Podchodzi do nich jakiś gość i zagląda im przez ramię. Raz zagląda, drugi raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas. W końcu całujący pan zdenerwował się i mówi do gościa: - Panie! Coś pan! Zboczeniec jakiś??? - Nie, ale żona ma klucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Dobre Romek , dobre.... Zawsze twierdziłem: podaj mi swoje imię, a podam Ci Twój IQ To już wiecie, dlaczego ciągnę z uporem maniaka mojego FUJ-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam piątkowo, ależ piśmienni jesteście! Właśnie nadrobiłam trzystronowe zaległości w czytaniu od wtorku. O i Roman W się ujawnił po przerwie Romanie H. : Miałam kontakt do geologa od Joasi Jasia. Co prawda skończyło się na miłej wymianie maili, ale jeżeli sprawa nadal aktualna, to mogę przekazać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 a teraz doniesienia z frontu: Tak "energicznie" zabrałam się za poszukiwanie ekipy, po tym jak wybrany wykonawca się rozłożył w szpitalu, że delikwent zdążył wyzdrowieć i jeszcze - chyba za wierność - sporo zszedł z ceny. Tak więc po niedzieli ruszam z budową! Co prawda na ten rok planujemy tylko mniejszy z budyneczków, ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Maggie, dawaj namiary na geologa na priv'a, sprawa aktualna barrrrrdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Melduje się czytaczka ale niestety z braku czasu niepisaczka. Mojemu Szwedowi zmarła babcia i w niedzielę wyjeżdża na 3 tygodnie - tak dobrze szło i zdechło! A wczoraj spotkałam się z Joasią Jasia w samochodach - przesłałyśmy sobie szerokie uśmiechy oraz machanie rąaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Maggie - to trzymam kciuki Ivette - ale się porobiło, no nie ok, no to spadam do domu, a wcześniej po muratora, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Dzien Dobry.. Pogoda małobudowlana,wiec wszyscy klepią w klawisze Stasiek bardzo prosze...Daj znac,czy sie sprawdziło.. Po wizytacji u Ivettki mam ciągły niedosyt postępu robót...U niej juz Ja latam za drewnem na balkon..Czy ktos robił sobie moze jakis podescik drewniany?? Mi licza za materiał 280zl,a za obróbke bez malowania 300!!!Strasznie mnie to przestraszyło.. A moze ktos jeszcze kładzie deski na posadzki w mieszkanku..i gdzies tanio kupił.. Pada,robota idzie jak krew z nosa..A pieniazki rozchodza sie w tempie błyskawicy...A moze tak odwrotnie??? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Lalka - ja kupowałam deski strugane z jednej strony na strych po 26 zł./m2 w Mierzynie u Elgarona - po prawej przed Razmusem. Mają 32 mm grubości - może będą dobre dla Ciebie? Lalka i czupurek - dzięki za wsparcie moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivetka - ale to sa zwykłe czy z piórowpustami? Jaka szerokość i długość i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts