lalka 18.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette dzieki..jade sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Lalka - proszę bardzo Joasia - zwykłe dechy ostrugane z jednej strony, która jest nabita jako górna na strychu na podłodze, zamiast cholernie drogiej i brzydkiej płyty OSB. Długość 4 metry i chyba sosnowe - nawet nie pytałam - ładne były i tanie to wzięłam I stych wygląda teraz jak tralala S.P. - mój Szwed zrobił schody strychowe w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Joasiu - a szerokość? NO takie dość szerokie dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 witam wszystkich budujących, czytaczy i pisaczy u mnie kurcze leje deszcz....chłodnawo w chacie:( ...ale za to moj synus od wczoraj jest zmechanizowany...przesiedział w aucie 2 godz...a co tam niech chłopak sie cieszy...jeszcze jeden szczególik...musi zrobić prawko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.06.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Są ...są Są zdjęcia w dzienniku jolly!!!! Otwierajcie i oglądajcie i ... komentujcie, a ja w poniedzialek poczytam... Pozdrawiam i zycze milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Cześć Tereska !!! Słuchajcie dziewczyny, jak się Was tak czyta o tych dechach, to ciśnie się na usta pytanie: Gzie te chłopyyyyyyyyy? (Wasze rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Teska, a jakie cacko nabył synalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette, on chyba przez ten wyjazd zapomniał cię skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Nasze chłopy daleko po oceanach się bujają i na domki zarabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolly, fajne zdjecia - fundamenciki jak malowanie. Ale dlaczego Ciebie na nich nie ma? Romanie H, a Ty myślałeś, że dla nas to tylko deski do prasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 No a teraz to już czas do chałupki spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Romanie moj bynajmniej chłop to przyjedzie na gotowiznę, ale no cóz ma taką pracę... SP kupiłam mu Matiza topa - z klimą abs i jakimis tam pierdołami..od pierwszego własciciela i 34 tys km na liczniku..nawet mi sie to autko podoba..a zebu zarejestrowac, bo poprzedni własciciel ze stargardu to musze w poniedziałek udac sie do urzedu na 2 godz przed otwarciem- bo daja numerki:( inaczej nie masz szansy...a znajomych tam nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 bo ja robie a moj facet to na wszystkim sie zna poza aparatami, a w ogole to nie pomyslelismy, chcecie mnie ogladac? w mojej osobie nie ma nic do podziwiania, a fundamenciki i lawy az same sie prosily zeby pstrykaC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolka, gdzie można podziwiać Twoje fotki? Podaj link, to i ja pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.06.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 jolly - ale fajne fotki gratulacje pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolka, ale masz zajeb.... wykop Wygląda, jak cięte nożem masło Superrrr precyzja, chyba masz bardzo spójny grunt? Nie kpię, na prawdę mi się podoba Fundamenty ładne i wysokie, czyżby podmokły teren? O, ale alkohol widzę na budowie Nidobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.06.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Joasiu - a szerokość? NO takie dość szerokie dechy... Takich właśnie szukaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jasiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ale wywiało towarzystwo z forum Szkoda, bo pogoda paskudna, aż się z biura nie chce wychodzić Do zobaczyska po ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.06.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Teska jeśli się wybierasz do wydziału komunikacji to ja jestem świeżo po i nie załatwiona, bo po 4,5 godziny czekania w kolejce (numer 113) okazało się, że na fakturze nie ma jednego podpisu (zaznaczam, że samochód stoi w Chojnicach bagatela 243km! ). Teraz będę cwańsza. Wezmę numerek i pójdę do koleżanki na kaweę, bo w UM automat nie czynny. więc weź może termos i kanapki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts