Teska 18.06.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Didi ja byłam na prawobrzezu...tam mniejsze sceny:) ale narodu jest. w US płaciłam podateczek....i tez nie miałam podpisu sprzedającego,ale Pani sie ulitowała... Wysłałam Tobie namiarek na necik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.06.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolly czemu nie zdejmowaliście warstwy humusu? NIe trzeba? Czy to "wybieranie darni" z fundamentów jest właśnie formą zdejmowania humusu? I jeszcze jedno: czy zagęszczaliście piasek w fundamentach? Swego czasu na Forum był taki filmik poglądowy jak sprawdzać, czy piasek jest dobrze ubity, no i opisywane konsekwencje bez agęszczania, a więc z wielko trosko zapytuje o to zagęszczanie. Poza tym, jak przypomnę sobie moje fundamenty będące skrzyżowaniem "fal Dunaju" z "sikającym bykiem", to naprawdę jestem pod wrażeniem "prostoty" twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 delf piasek trzeba zageszczac..u mnie był tak zageszczony ze jak paradowałes po tymze piachu to nawet slay nie były widoczne...a kierownik budowy miał taki specjalny przyrzadzik... natomiast humus jego zdjecie to podstawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 witam grupę w sobotni poraneczek przy kawce z kardamonkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 witaj Teska! miło to u siebie na necie posiedzieć! mi jeszcze trochę brakuje. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 bodekku... ale jaki fajny efekcik....we własnym domku..cieplutko, kawka..spokoj i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.06.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Ale Ci dobrze, Teska. To ja też idę zrobić sobie kawkę, choć sceneria nie taka sielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.06.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 delf piasek trzeba zageszczac..u mnie był tak zageszczony ze jak paradowałes po tymze piachu to nawet slay nie były widoczne...a kierownik budowy miał taki specjalny przyrzadzik... natomiast humus jego zdjecie to podstawa... Tesko ja to wiem, ale ze zdjęć wynika, że u Jolly tego zabrakło, ale nie chciałam być odebrana, jako zrzędliwa i przesadnie krytyczna podczas, wobec zachwytów pozostałych forumowiczów - spytałam więc trochę na około, bo przecież mogło mi coś umknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2004 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 O to samo pytałem Jolly, potwierdziła że humus został wybrany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Witajcie w sobotni wieczorek! To już u mnie nałóg! Właśnie odeszłam od stołu grillowego, aby zajrzeć co tam na forum. Przeczytałam i teraz mogę iść dalej. Życzę udanej soboty i niedzieli. (ale pewnie jutro zajrzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 witam..... hmm....znowu zimno....komu kawki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 witam zimno ale za to jakie słoneczko pikne pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Cześć, jestem nowicjusz. Mam 1400 m na Warszewie i od roku (!) użeram się z Urzędem Miejskim o wytrząśniętą z urzędniczego niebytu linię regulacyjną (nieistniejącej jeszcze) ulicy, zabierającą około 300 m terenu oraz o współczynnik zabudowy (podobno ma się zmienić na większy). Wymarzyłam sobie parterówkę pod lasem a może się okazać, że w przyszłym tysiącleciu wybuduję piwnicę przy dwupasmowej estakadzie łączącej nie- wiadomo- co z nie- wiadomo- czym. Pozdrawiam. A poza tym- kawka zawsze O.K. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi3336 20.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Szukam rzetelnego biura projektowego, najlepiej ze Szczecina lub okolic. Chodzi mi o wykonanie projektu domu jednorodzinnego lub adaptację gotowego projektu. Może ktoś podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi3336 20.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Szukam rzetelnego biura projektowego, najlepiej ze Szczecina lub okolic. Chodzi mi o wykonanie projektu domu jednorodzinnego lub adaptację gotowego projektu. Może ktoś podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Trobe...prosze kawusia a pozatym witam nowych w naszej grupce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.06.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Dzięki.Muszę wpadać częściej, bo tu jakoś tak optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.06.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich Wpadłam na trochę do pracy, by się pochwalić naszymi efektami z piątku i soboty!!!!!!!!!!! Mam już 2 i pół ściany !!!!!!!!! A odpowiadając na pytania: - humus czy darnina jak kto woli zdjęta z całości z korzeniami!!!!!!! - żółty piaseczek sam na razie się zagęszcza, bo na razie robimy ściany, a przed wylaniem chudziaczka będzie profesjonalnie zagęszczony!!!! Dziękuję za pochwały, ale wszystkiego mojemu nie powiem bo wpadnie w samozachwyt ALE CZADOWISKO, MAM SCIANY... NIEDŁUGO BEDA ZNOWU ZDJECIA!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.06.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam! szczególnie Nowych! Trobe tobie życzę wytrwałaści w walce z urzędem, pamiętaj, że to początek. Potem jeszcze pozwolenia, warunki, no i przede wszystkim walka z wykonawcami. Ale jak to mówią, co nas nie zabije to nas wzmocni. Zibi3336podam Ci na priv, zapytaj, porównaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts