Teska 20.06.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Didi jakie masz drzwi wewnetrzne??/ i czy jestes zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.06.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witajcie w niedzielny wieczór, a jednak budowa dopiero w lipcu . No cóż, dwa tygodnie mnie chyba nie zbawi. Trobe i Zibi: witajcie w grupie wsparcia. Kontakt do architekta dla zibi przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Maggie witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 20.06.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich forumowiczow i nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie. Od momentu zlozenia dokumentow w Starostwie Polickim tj. 14/04 nie bylo mnie na forum choc staralem sie sledzic poczynania Grupy. Caly czas walczylem z urzednikami. Dzisiaj moge powiedziec ze pierwsza walka wygrana. Po 2 m-cach i czterech dniach otrzymalem zezwolenie na budowe i prawdopodobnie moj projektant w znacznym stopniu sie przysluzyl do zmiany Naczelnika Wydzialu Budownictwa i Architektury w Policach -co wcale nie znaczy ze bedzie lepiej.Teraz uprawomocnienie i dziennik budowy i trza zaczynac. Nocne pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.06.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 moje gratulacje! Witaj w klubie! Chyba Ci nieźle starostwo zalazło za skórę, skoro się skończyło takim trzęsieniem ziemi . Oby to był już koniec kłopotów z budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Marsov witaj,pewnie ze cie pamiętam:) witam wszystkich raniutko....lece do urzedu komunikacji:( po numerek...obłęd to jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam Wszystkich po ł Szczególnie witam nowych Urzędnik Organu Administracyjnego...taaaak....to brzmi dumnie Starostwo w Policach to faktycznie koszmar Ale jeśli chodzi o referat północ w WUiAB w Szczecinie to ja mam całkiem dobre doświadczenia , nie polecam natomiast nikomu kontaktów z referatem zachód Prowadziłem w ub. roku w tym referacie postępowanie, w którym organ wydał pisemne stanowisko o braku konieczności uzyskania decyzji o WZiZT, po czym po złożeniu wniosku o PNB - zarządał tejże decyzji Fajne, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam nowych i "starych"pogoda jest śliczna bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja też się witam i z Nowymi i "starymi" !!! Dotarła do Was już wiadomość, że mam 2 i pół ściany? To coś niesamowitego Romciu!- dzięki za to masło i ten .... wykop! Alkohol poooooo pracy, nigdy w trakcie i przed!!! Po takim wysiłku jeden kielich rozluźnia i lepiej się zasypia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Oj zapomniałam odpowiedzieć na pytanie Delfika!!!! Humus zebrany Delfiku, kupki tej darninki widać na zdjęciach, było tego oj było, ale jak już pisałam przyda się na skalniaczek, a co do piasku to pisałam wczoraj, wszystko pod kontrolą, dzięki za troski, staramy się robić tak jak WY, mam nadzieję, że nam wyjdzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jola Myślę, że z tym kielichem po pracy, to masz słuszność; choć polemizowałbym, czy wystarczy jeden, a druga nóżka Z czego te Twoje 2,5 ściany? Pytam, bo szukam kogoś, kto budował z keramzytobetonu - chodzi mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Niestety moje ściany to tylko pustak, ten biały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witajcie w nowym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj Maksiu!!! Od razu z zapytaniem, czy jak prześlę kolejne w tym tygodniu, to kłopot, może dałabym sama radę? nie chciałabym zabierać Ci czas , a zdjęć będzie coraz więcej, bo ... moich dwóch wpadło w taki trans roboty, że ho ho!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam poniedziałkowo starych, nowych i wznowionych ło matko, ale naskrobaliście przez te 2 dni niebytu mojego Marsov - od kiedy nowy naczelnik? jak pisałam w piątek sufity zrobione i odebrane osobiście. chłopaki się obstarali. lecę uzupełnić dziennik i oglądać zdjęcia Jolly. pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.06.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam poniedziałkowo! Nowych i starych forumowiczów Hmm - w Policach coś się pozmieniało... cuuuda cuuuda! My czekaliśmy na pozwolenie 2 miesiące i to po interwencji. Naczelnik został zaatakowany po linii zawodowo-partyjnej. Starosta też Boszsze, ile ja się wtedy naszukałam znajomych różnych - umoczonych politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam z rana! U mnie wystarczyło dzwonić do urzędniczki co dwa-trzy dni, oczywiście zaczęliśmy chodzić koło pozwolenia po upływie miesiąca. Poźniej wizyty w urzędzie a w momencie jak pani przyrzekła że będzie na jutro bo nie ma jakiegoś podpisu to mąż powiedział ze ma czas i poczekał tak ze dwie godziny, aż panienka z wielką niechcią wyprodukowała to pozwolenie. Raptem dwa miesiące i już - rejon północny. Trobe - spoko u mnie linia zabudowy była tak ustawiona, że dom miałby szerokośc 1(jednego) metra - po małej awanturce nie było tej lini zabudowy a moja noga też długo nie postała w naszym urzędzie (to było nie na moje nerwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly.. slij slij. tylko wg ustalonych regul.. aha.. w czwartek mnie nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam również i ja wszystkich w poniedziałek! No widzę, że na polu urzędniczym to się co u niektórych ostre walki toczyły, ale skoro to przeszliście i przeżyliście to jest to pocieszenie dla tych co dopiero zaczynają. Teska drzwi wewnętrzne mam porty, te najtańsze minimax. Wyglądają bardzo ładnie i też robią takie wrażenie na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzień dobry w poniedziałek, w pracy nerwowo - audit okresowy, na budowie w tej chwili wylewają się posadzki , Dwa dni rozkładaliśmy z mężem styropian (sobota i... niedziela). Wszystko mnie boli . Dłonie od wewnątrz strasznie przesuszone - aż szczypią. Kto by pomyślał, taki styropianik - myślałam, że wyłożymy w ramach relaksu. Co tam u was na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts