lalka 21.06.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzien dobry... Wreszcie słoneczko!!!!!!! U mnie kładą gont..Moze dzis skonczą..Zostało ostatnie okienko połaciowe do wstawienia..no i podbitka od strony ulicy juz prawie gotowa.. Fajnie jak robótka idzie od rana... Czekam na fachowca od instalacji..Kupujemy piec!!! Pozdrowionka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 a ja donoszę, że razem z Ewar i Danielem dokonaliśmy w piątek wzajemnych inspekcji na budowach. u mnie trwała krótko: na lewo salon z kuchnią, na wprost oranżeria (o i tarasik widać), na prawo łazienka, pokój syna i sypialnia. wychodzimy, o a tutaj garaż z kotłownią (czas prezentacji 5-7 min). no to, pojechaliśmy do Ewar i Daniela. ci to, dopiero mają chałupę. łoj ile km do chodzenia. bardzo mi się podobały te przestrzenie i na działce mają drzewa i wszystko już ogrodzone. naprawdę super. ale, droga niestety budowlana. efekt: żeby się mnie pozbyć, musieli mnie wypchać na drogę, bo miałam tendencję do zakopywania się w rozmokłej glinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lalka - i z kim się dogadałaś odnośnie pieca? jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska - 5000 ci stuknęławiwat weteranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kurcze ale naskrobane od piątku.Marsnov gratulacje pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.06.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska, bardzo dobry wubór dla chłopaka i chyba okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Szkoda Czupurku, że w nasze strony nie zawitaliście!! Ale zaproszenie aktualne, kto ma ochotę zapraszam na moje łono natury - do Borzysławca koło Lubczyny. Każda inspekcja mile widziana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly: to nawet nie tak daleko ... kto wie .. moze kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 JollyA w jakich godzinach można Cię zastać na budowie? Bo to ode mnie niedaleko więc może popołuniem.......gdyby można było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 DIDI!!!! Jestem prawie zawsze od 17 tak gdzieś, dziś np. będę, jutro będę wcześniej, w środę niestety jestem w delegacji a w czwartek przyjeżdża szef, ale w piątek już jestem i to od 16!!! W sobotę od rana, bo my mieszkamy obok działki! ZAPRASZAM!!! proszę tylko o krótkie info, bym spieszyła się do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ostrzegam przed oszustwami w Castoramie Już dwa razy zdarzyło mi się, że policzyli mi jeden towar dwa razy. Pan zrobił to bardzo sprytnie: "zdjął" cenę z pudełka, potem pudełko rozpakował i naliczył ponownie, tym razem bezpośrednio z towaru (86zł miałabym do tyłu). Teraz stoimy z mężem razem - on pakuje zakupy a ja gapię się w monitor sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teskaten pan od neciku powiedział, że jeśli chcę to już w tym tygodniu sprawdzi czy można u nas zamontować internet i da mi znać. To mi się podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly a może dasz komóreczkę na priv to ostrzegę przed niezapowiedzianą wizytą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly - spokojnie, jak tylko będę się wybierać w twoje strony, dam znać. narazie buszuję na lewobrzeżu (ej wszyscy z lewobrzeża otrzegam mogę najechać niespodziewanie). a poproszę tel. na priv bo, znajomy zainteresowany działkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly już dzisiaj prawie cię odwiedziłam, bo byłam na swojej budowie, a to przecież te same rejony, ale zapomniałam, ze to pod Lubczyną i poddałam się pod znakiem "Czarna Łąka" Szukałam tego ustrojstwa, co go mąż twój sklecił, bo to jedyne co wystaje ponad grunt na waszej działce (na razie) , nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 No podnoszę Szczecińską trochę wyżej... GDZIE WY SIE WSZYSCY PODZIALISCIE? no tak ładna pogoda to już Was wywiało... Jeny, a ja zamiast pracować, to ciągle na tym forum, ale nic na to nie poradzę, to silniejsze ode mnie... wciągnęło mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A i jeszcze jedno, pomóżcie kochani z tynkami zewnętrznymi!!! Czy mineralny, czy silikatowy, czy akrylowy - i dlaczego! Wprawdzie, to jeszcze nie ten etap, ale jedną ze ścian muszę ociepliś już teraz , bo jest pomiędzy dwoma płaszczyznami dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ostrzegam przed oszustwami w Castoramie Już dwa razy zdarzyło mi się, że policzyli mi jeden towar dwa razy. Pan zrobił to bardzo sprytnie: "zdjął" cenę z pudełka, potem pudełko rozpakował i naliczył ponownie, tym razem bezpośrednio z towaru (86zł miałabym do tyłu). Teraz stoimy z mężem razem - on pakuje zakupy a ja gapię się w monitor sprzedawcy. Witajcie, niestety często się zdarza w marketach, nie tylko budowlanych. Trzeba zawsze b. dokładnie sprawdzić paragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Oj, Delfiku mylisz się, oj mylisz.... U mnie od piątku już ściany urosły, do soboty miałam już 2,5 na wysokość końca okien - prawie już pod wylewkę!!! A od Czarnej Łąki do mnie to jeszcze kawałek.... No a dzisiaj to już będzie ze 4 ściany przygotowane do nadproży.... Super nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Deff i Jolly: ale wam niemal równocześnie setka stuknęła, forumowiczki Wy dumne! Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts