Kasia Nova 22.06.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Trobe, jest taka genialna lecz nie dla urzędników zasada w KPA załatwiania spraw bez zbednej zwłoki. O ile są szczególnie skomplikowane moga bawić się w kotka i myszkę nawet dwa miesiace. Jeśli dłuzej jest możliwość złożenia skargi na bezczynność organu -w sprawach wzzt- do samorządowego kolegium odwoławczego, jeśli to nie poskutkuje do- sądu administracyjnego. Rozprawa administracyjna jest częścią postepowania dowodowego, tak więc powinna być przeprowadzona w takim terminie, by organ administracji mógł wydać nie naruszając terminów ustawowych decyzję. Tyle teorii. Jakie są fakty... wszyscy wiemy. A walka o swoje wymaga odwagi. Myślę że warto o to walczyć, bo to przecież dopiero wstęp do budowy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie sroda.... dobry dzien... to juz polowa tygodnia, a wiec juz blizej niz dalej do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie wszyscy a w szczególności forumowi tatusiowie. Dzisiaj wasze święto. Wszystkiego najlepszego, niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.06.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 czupurek - gratulacje za chwilę będzie to tylko ELITARNY klub pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Czupurek, gratulacje. Ale się szybko uwinęłaś z tym tysiączkiem. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 hehehe dzis pierwszy raz mam dzień ojca.. ale bajer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 23.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Bodekku to jest klub elitarnych Czupurek również ode mnie wiele serdeczności Jestem ojcem...czy to brzmi dumnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Roman: mowisz klub elitarnych? no a ja właśnie przestałem być elitą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 maksiu - gratulacje bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.06.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dzien dobry... Ale nam sie "szychy" na forum ujawniaja... Gratulacje Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 lalka: bo ja wiem czy to szychy... z jednej strony mala radosc.. ale z drugiej strony.. brak mozliwosci dalszego "awansu" bo trzeb by zdetronizowac teske, a to sie nigdy nie uda.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 23.06.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Maksiu, Ty nie bój nic, elitą się jest dozgonnie Czy był ktoś już w nowej Castoramie na ul. Południowej? Jaki wybór, czy lepiej niż na ul. Ku Słońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.06.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dobra,dobra Maksiu...Nastukałes sie w te klawisze..A o wstawiniu wszystkim zdjec nie wspomnę.. Praojciec musi byc wyrózniony A jak tam u Ciebie na budowie??Dalej przestój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Lalka: narazie jest za drogo.. a mi sie nie spieszy... narazie zbieram pieniążki i poczekam aż materiały potanieją... a w tym roku napewno bede robił elektrykę...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 23.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Elektrykę, mówisz Maksiu... Komu to ja ostatnio dawałem wizytówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Roman: teść jest elektrykiem, wiec tegoroczny urlop spedza u mnie na budowie.. ja zresztą też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.06.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Co do cen materiałów to sie zgadzam..Powiariowali.. My sie chcemy szybko wprowadzic,wiec robimy do pewnego etapu,a reszte,jak sie pieniazki znajda..a moze i ceny pójda w dol...choc na to zbytnio nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.06.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 u mnie elektryka sie juz robi..Chociaz to do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 23.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Maksiu, powinszować teścia No i Twoich pięknych planów urlopowych , rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 > > Wersja klasyczna> > Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato.> > Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę. "-Głupiamrówka" -> > myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach ihulankach.> > Kiedy nadeszły chłody i deszcze, mrówka schowała się w domu iskosztowała> > zapasów. Konik polny umarł z głodu i zimna.> >> > Wersja współczesna> > Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i> > zebrała zapasy na srogą zimę.> > "-Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na> > tańcach i hulankach. Kiedy nadeszły chłody i deszcze, mrówka schowała> się> > w domu i skosztowała zapasów. Drżący z zimna i głodny jak wilk konikpolny> > zwołuje konferencję prasową, na której zadaje publicznie pytanie,dlaczego> > na świecie są mrówki z własnym domem i pełną spiżarnią, podczas gdy inni> > muszą cierpieć głód i nie mają dachu nad głową.> > TVN, Polsat i Telewizja Polska pokazują zdjęcia sinego z zimna konika> > polnego i siedzącej przy kominku zadowolonej mrówki.> > Polska jest zszokowana tym kontrastem. Jak to możliwe, że w środkuEuropy> na> > początku trzeciego tysiąclecia są jeszcze takie różnice? Dlaczego konik> > polny musi tak cierpieć?> > Rzecznik prasowy OFKP (Ogólnopolskie Forum Koników Polnych) występuje w> > głównym wydaniu Wiadomości i oskarża mrówkę o uprzedzenie do koników. W> > programie "Łzy nie kłamią" Główny Konik Polski razem z Głównym Konikiem> > Polnym śpiewają "Niełatwo być konikiem." Piosenka błyskawicznie zdobywa> > pierwsze miejsce na listach przebojów. Lider na krajowym rynku> jednorazowych> > chusteczek notuje rekordowy wzrost sprzedaży.> > Koniki polne zapowiadają zlot gwiaździsty w Warszawie w pierwszym dniu> > kalendarzowej zimy. Frakcja młodych koników polnych przed domem mrówki> > organizuje demonstrację pod hasłem "Każdy chce żyć".> > Stowarzyszenie Życie i Pracowitość publikuje na stronie internetowej> > memoriał o większej liczbie aktów przemocy w domach, w których mrówkimają> > klucze do spiżarni. Prezydent z żoną w specjalnym oświadczeniuinformują> > naród o ogromnym przywiązaniu do wszystkich nieszczęśliwych koników i> > zapewniają, że zrobią wszystko co w ich mocy, aby przywrócić im nadziejęw> > sprawiedliwość. Redaktor Mrówkojad w cyklicznej audycji "Kto to> zrozumie?"> > pyta, czy nie warto sprawdzić w jaki sposób mrówka osiągnęła tak wysoki> > status w kraju, w którym jest tak dużo biedy.> > "Należy wprowadzić podatek, który wyrówna szanse wszystkich mrówek i> > koników" - postuluje dziennikarz.> > Następnego dnia parlament w trybie przyśpieszonym uchwala ustawę, która> > nakazuje wszystkim mrówkom przekazać w formie podatku nadmiar zapasów do> > Centralnego Spichlerza. Główny Meteorolog Kraju prof. Koniec Polski> > dementuje pogłoski o rzekomym odwołaniu zimy.> > 20 lat później> > Konik polny zjada resztki zapasów mrówki. W telewizorze, który kupił za> > pieniądze ze sprzedaży jedzenia widać nowego przywódcę, który> rozpromieniony> > mówi do wiwatujących tłumów, że bezpowrotnie mijają czasy wyzysku iteraz> > będzie już sprawiedliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts