czupurek 24.06.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 tak burza była że hejjestem ciekawa jak u mnie na budowiepewnie mam już jezioro lub jakiś zalew (po ostatnich opadach był staw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 u mnie po tej burzy ...wporzadku wszystko wytrzymało...nawet kałuz nie ma:) ale było strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Mam nadzieję, że w Dobrej solidnie padało, bo kwiatki wołały o picie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.06.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Co taka cisza? straszna? grupa nam spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 no właśnie, cisza nastałaznowu padało, choć rano w radio na fali zapewniali, że u nas nie będzie - kłamczuchy Roman H - co z tym namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A w radio ABC pół godziny ustalali, czy była ta burza, czy nie I doszli do wniosku, zę Szczecin fajnym miastem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Czupurek - Poszło od razu, na prywatną pocztę na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 no ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.06.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witajcie w końcu.... stęskniłam się za Wami!!!! No w końcu też i szefa się pozbyłam, pojechał... Muszę nadrobić w końcu zaległości, bo ciągle tylko to forum i forum... a pracę odkładałam na następny dzień - szok ile tych zaległości się porobiło!!! Dlatego przyrzekam na forum, że niestety coraz żadziej na nim będę , ale postaram się chociaż godzinkę codziennie wygospodarować!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Można w tak zwanym międzyczasie (jeśli pracujesz na kompie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Czupurku,i jak teraz? Jeśli nadal kicha, to wyślij mi Ty na priv'a normalny adres e-mail'owy, bo na essa.pl nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 dzięki Roman doszło. dobrze, że przypomniałeś lecę uaktualniać adresik mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 24.06.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Krótkie pytanie - jak zrobić przyłącza, co mogę zrobić "sam"? kopiąc rowy itp. Co trzeba wiedzieć by odebrali ci co odbierać będą. Bo kurna chyba padł rekord świata - ponad 8 tys za 50m, i kurna nie widzę w tym (ofercie) niestety nawet studzienki wodomierzowej. Zato 33 m. sześc piasku!?Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 24.06.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 oczywiście chcieli tyle za samą wodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witaj KiriakosNie widziałem projektu, ale powiem tak: sam możesz wykonać wykop i zasypanie. Samo przyłącze + wcinka w wodociąg - lepiej niech zrobią fachowcy, bo będziesz miał problemy z odebraniem przez dostawcę wody.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.06.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Didi, poczta kurierska też nawala. Nie wiem, czy gubi ale na pewno dostarcza nie w terminie. Wiem, bo doświadczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 witam wieczorowo..... ogladam meczyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 24.06.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Teska chyba wszyscy oglądaja ...bo cisza na forum jak makiem zasiał..... ja oswajam psa z kotem..Dzis o mały włos a pogoniłabym ekipe...Dzien stresowy...Kupiłam piękną,choć dość drogą deske na balkon... Miłego wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dzień dobry, jak to dobrze, że już piątek. Moje młodsze dzieciątko otrzymało promocję do następnej klasy ze średnią 5,0. Mamusia może być dumna. W nagrodę Alunia zażyczyła sobie być zaproszona do Pizza Hat, a od jutra dieta kapuściana Może tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 witam wszystkich piątkowono meczyk to, było ekstra widowiskow sobotę wchodzą do wc kłaść kafle (hura)wybieracie się na dni morza? Kiriakos - z moimi przyłączami było podobnie - casting firm, a ceny mnie zwalały z nóg (np. rekordzista za wod-kan + gaz i deszczówkę chciał 15000 zł) w końcu zrobiłam tak: - przyłącze wod-kan, wszystkie studzienki i gaz: kopara wykopała co musiała (8hx60zł), mój główny macher na budowie (pod nadzorem sąsiada z uprawnieniami) ułożył przyłącze wod-kan (300zł), + materiał 3500 zł, zrobienie gazu przez sąsiada 800 zł. Deszczówkę wykopujemy sami (sporo metrów tego wyszło), a w ramach długoletniej współpracy majster i sąsiad pomogą nam ułożyć za przysłowiowe piwko.Więc potwierdzam jak poprzednicy - roboty ziemne możesz sam, część np. rur wod-kan ułożyć też, ale już pod nadzorem, resztę dać fachowcom (i dogadać się żeby papiery też załatwili do końca) życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts