czupurek 25.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ja mam dość rekrutacji, chcę do domu, albo nawet na budowę. ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Przyszłam z wami poświętować. Jaka okazja? PIĘĆSETNY POST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Moje gratulacje!!!! Szampanika może w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 gratulki Józia - zostałaś domownikiem masz już kapiuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 25.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Józia, podejrzewam, że masz te kapciuchy; natomiast wiem na pewno, że masz takie same hobbi jak ja: odchudzanie Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 taaa, prezydent przed wyborami też na diecie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dzięki, wiedziałam, że mogę na was liczyć.Jolly, już chciałam się zgodzić na szampana, ale czupurek przypomniał mi, że od jutra jestem na diecie i wolno mi będzie tylko wodę mineralną herbatkę zieloną i ziółka. A z potraw zupka z kapusty i owoce, pardon -w niedzielę warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 taaa, prezydent przed wyborami też na diecie był Tak - szykuję się na prezesa banku - mnie za jajka nie złapią (apropos twojego dowcipu - gdybyś znowu nie zajarzyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Czupurku, nie gniewasz się? Ja tylko czasem jestem złośliwa - jak "zatrybię" o co chodzi, a teraz mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 bo, wiesz nieraz jestem ociężała umysłowo jak zaczęłaś o tym co na tej diecie bedziesz wsuwać to, zrobiłam się cholernie głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 A mnie kolega Jan woła na ciasto. Idę, a co tam, w końcu zaplanowałam dietę od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 25.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dołaczam do grona miłosników odchudzania.. w kupie raźniej Józia a jaka herbatke pijesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Czupurku, ja pracuję na uczelni i o taką rekrutacje chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ponadto donoszę, że moje kochane dziecko otrzymało promocję do klasy czwartej, samo poszło na zakończenie roku i się nie spóźniło. i jakie piękne ma świadectwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 witajcie raz jeszcze ksiegowa nie zgodze sie z toba..pkobp jest ok bankiem. S.P hihihi to macie juz wakacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.06.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 cześc, u mnie stropy prawie zaszalowane (ponad 200mkw). Wczoraj niestety kazałam rozebrac 2 kominy bo Wykonawca zapomniał, że ustaliliśmy troszku inaczej- ale bez problemów przyznał mi rację. (mam Schiedla)Didi- oficjalnie stwierdzam jest super!!Co do kreydtu. Moim skromnym zdaniem obecnie banki maja bardzo zbliżoną oferte. Ogólna opinia na forum to najlepszy bank PKO BP, BPH i ostatnio BZ WBK. Wszyscy wieszaja koty na PKO SA. Sprawdziłam wymienione banki i PKO SA (jako, ze tu mam od 10 lat konto). Musze powiedzieć, że po zakończeniu negocjacji (jednak PKO SA) skompletopwanie papierów zajeło mi 1dzień!! po 5 Pani zadzwoniła, że możemy podpisać!! Tak więc kredyt w 10dni (chyba niezły wynik). Co do warunków. biorąc pod uwagę to co oferuje konkurencja to dostałam bdb oferte. Miłego weekendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 25.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Teska miałam styczność z tym bankiem - oni są fajni jak spełniasz ich zachcianki - jak powiesz że ich wymagania nie mają pokrycia w umowie to można się nieprzyjemnie zdziwić. W pewnym momencie mieli cienkiego prawnika i wszystkie wnioski o wpis do zastawu rejestrowego zostały zwrócone jako niezgodne z ustawą . Efekt - chcieli wymusić ponowną opłatę o wpis do rejestru zastawów - na co oczywiście większość klientów się grzecznie zgodziła - z tymi co nie chcieli - wylądowali na półce do windykacji... Wydaje mi się że w tych czasach nie musimy się na takie traktowanie godzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Kilka żarcików na koniec: rozmawiają szczur i chomik. Szczur pyta: - słuchaj no chomik, jak to jest? ty masz cztery łapki i ja mam cztery łapki. ty masz wystające dwa ząbki i ja mam wystające dwa ząbki. ty masz ogonek i miękkie futerko i ja też. ale ciebi eludzie kochają i chą mieć, a mnie nienawidzą, wystawiają pułapki, wysypują trutki. czemu? - wiesz szczurek? ty masz po prostu słabiutkie ... public relations... szukasz końca? - pyta jeden wariat drugiego, widząc jak ten rozplątuje sznurek. - tak - odpowiada drugi - no to nie znajdziesz, bo go uciąłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Jolly, poszło na priv. bodekku i didi- znam dobrego doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Bikosa - ale pędzisz z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts