Jasiu 28.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 po piątkowej rozmowie mam taką dziwną refleksję; naładowany wiedzą forumową (i nie tylko) zacząłem zadawać dziwne bo szczegółowe pytania i żądać prawidłowych odpowiedzi to od razu zmieniło się nastawienie budowlańców; czy oni nas z bata za tępaków mają Widzę, że odkryłeś pierwsze prawo inwestora Każdy wykonawca i dostawca ma Ciebie za jelenia dopuki nie pokażesz mu że jest inaczej. Jest to osobliwy przypadek paragrafu 22: Oni mogą zrobić nam wszystko czego my nie możemy im zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ja również witam Józia - jaka znowu burza? trzymam za ciebie kciuki a byliście na wałach w sobotę? ja byłam, ale z drugiej strony tzn. brałam udział w paradzie jednostek pływających. machałam do was, widzieliście? (3 holownik od końca) U nas na wsi była burza z piorunami i padało. Teraz przeszło. Dzięki za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam po weekendzie (stanowczo za krótkim). Jasiu ćwiczy robienie podłóg na poddaszu - ja nie rozstaję się z wałkiem i pędzlem. Antoni jest cudny - Bikosianka jest histeryczka Korzystam z okazji - i liczę po cichutku na Waszą pomoc. Mam lokal do odstąpienia za bardzo sensowne pieniądze: Szczecin - Pogodno. Odstąpię atrakcyjny sklep 57 m2. Nowe budownictwo na Witkiewicza, duża witryna, 2 pomieszczenia + socjal. Alarm. Internet. Niski czynsz. Najchętniej firmie z branży informatycznej. Kontakt tel. 4876-314 (8-16) i 0606/966 899 Może akurat ktoś poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Tak się wczoraj fajnie leniuchowało a dzisiaj trzeba popracować. Ale to jeszcze nic. Józia to ma życie z tymi herbatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Coś często jest o dietach... Ja stosuję dietę - obfite śniadanko, potem 2 kawy, pączek, 10 papierosów, wracam o 17 i pichcimy coś baaardzo kalorycznego. kolejne peciki, drink albo dwa i dobranoc. Jasiu zamiast drinka - używa piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Joasia - no co ty? kończysz biznes, czy się przenosisz? Józia - jak nie uzupełnisz dziennika i zdjęć to, przestanę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witajcie.. Wakacje?? jakie wakacje..ja od 7 w robocie na budowie.. Bodekku z wykonawcami to jeszcze powalczysz.. Mnie przeklinaja starsznie,bo nie dość,ze jestem cały dzien na budowie,to jeszcze młoda baba im wytyka błedy!!! Ostatnio musiałam wyskoczyc do Poznania,przyjeżdzam ,a tu wełna na dachu połozona..Cos mnie tkneło i postanowiłam dylatacje sprawdzic..Ni śladu No to ściągać i raz jeszcze...Ale było krzyku.. Ale co tam..jak sie nie podoba,to zabierac zabawki i do domku.. Linka jak tam kotka?? Ja wiozę moja na 11.30 na zabieg Dzis idziemy na Purpli w ramach odprężenia Miłego dnia wszystkim Ps.Burza idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Czupurek - przenoszę się Programiście obojętnie, gdzie pisze - a lepiej wśród zieleni Muszę dbać o męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ja nie chcę deszczu!!!! JAK NIE PRZESTANIE LAC, TO ZABIERAM ZABAWKI I .... Ludziska zróbcie coś z tą pogodą, za czyje grzechy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 no właśnie, dalczego wciąż pada?Joasia - ale wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.06.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Z tego co widze na radarze,to jeszcze przelotnie popada.. Mnie to tez denerwuje,bo robota na dachu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ale teraz akurat pomiędzy gałęziami drzew świeci słonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 A Mój wraz z kolegą mimo deszczu robią!!! Tylko później jak się przeziębią .... ja tylko Moim będę się opiekować! Kolega - kawaler niech nie liczy na drapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dziwne jest tylko, że oni wszystkich traktują jak kretynów, którzy powinni tylko płacić i nie dyskutować. Ale "life is brutal and full of zasadzkas" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 bodekku, a myślałam, że to tylko ja, baba, tak mam A niech sobie myślą co chcą, Twoje pieniądze, Twoje warunki! Mój wykonawca i kierownik też wzdychają na drobiazgowe pytania i szczegółowość umowy. Ale to już ich zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dokładnie Bodekku ,dokładnie.. U mnie majstra nie ma..Chłopaki robią w tempie żółwia..Paru poodchodziło,bo majster jest ciężki w obyciu..Nie wiem,co bedzie dalej.. Chce zeby skonczyli to,co zaczeli i poszli stąd..Dalszej współpracy nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 dziewczyny - nie przejmujcie się to wszyscy tak mają (z wykonawcami) bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2004 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 tez tak miałem ze swoimi murarzami, chcialem zeby jak najszybciej skonczyli i sobie juz poszli... za to ciesle wspominam bardzo milo, wykonywal bez mrugniecia okiem wszystko co mu sie powiedzialo i byl komunikatywnypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 MACIE RACJE WY PŁACICIE WY WYMAGACIE!!! Tylko gorzej, jak rzucą robotę w połowie i sobie pójdą... A mówią, że u nas ogromne bezrobocie, ale jak kogoś się szuka to nie ma... albo dają taką cenę, że cię z butów wyrywa Taka jest polska rzeczywistość... Ale narzekać na swój los i brak pracy, to potrafią tak, że ksiądz z kazaniem się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ale jak rzucą to pieniążków niet bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts