czupurek 30.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 no to, jeszcze na poprawę humoru (mojego przede wszystkim) W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro nie mogła zejść niżej, no chyba, że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam sobie pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisiała tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za cholerę nie można dogodzić..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.06.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam w środę! Wczoraj się dowiedziałam, że prognozy na to lato są następujące: w lipcu 5 dni upalnych (czytaj pow. 24 stopni) a sierpniu 8 dni. Znając życie to te "upały" będą na południu!!Więc może na górskim szlaku znajdziemy odrobinę słońca?? Didi, ty to masz dobrze, ja to mogę zapomnieć o wczasach przy budowie. Ale może w przyszłym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Józia Sz tym "wczasami" to tak nie do końca, bo po budowie to kieszeń pusta, ale poważnie myślimy o weekendzie w Malborku. Mąż nigdy tam nie był a jest co zwiedzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.06.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupurek super kawały.A ja dzisiaj mieszkam ostatni dzień pod starym adresem i od jutra pod namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witajcie środowo, wczoraj pozwiedzałam hurtownie budowlane powiatu Choszczno i okolice, czas na zakupy, bo godzina zero tuż tuż. czupurek: Jeśli mnie pamięć nie zawodzi, to u Ciebie jest ceglasta dachówka cementowa? Czy ja mogłabym podjechać i zobaczyć jak to się prezentuje? Będziesz dziś na budowie? Czy ktoś z Was może kładł Unibet albo Pro-Dach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Józia, pod namiot? Brrr zimno!!! Bez farelki nie da rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggie - będę będę po południu, zapraszam. mam ceglastą euronita. wpierw chciałam te co ty, ale dostałam cenę ok w hurtownii i dekarze mówili, że euronit lepszejsza (nie pamiętam ale coś o unibecie kwękali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggieja mam Unibet czerwona, podwójna rzymska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggie ja mam Unibet czerwona, podwójna rzymska Didi, a czy mogłabym może dzisiaj wieczorkiem do Ciebie podjechać i zobaczyć, jak to wygląda na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupurekja jak zasięgałam języka o dachówkach, to dowiedziałam się dlaczego budowlańcy nie lubią Unibetu, otóż jest to dachówka trwardsza niż Euronit i trzeba do cięcia użyć mocniejszego sprzętu i trzeba to zrobić dokładnie. I nie każdy chce się tego podjąć. Pan Ryszard M. bardzo kręcił nosem, aż w końcu powiedział do mnie "przez panią musiałem kupić specjalne tarcze do cięcia, bo innymi by nie poszło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggieoczywiście, że tak!! Zapraszam, po sądziedzku jest na dachu brązowa esówka i teraz też sąsiad kładzie (inny sąsiad) taką jak moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi - bo, pan M to, niezły gagatek. a co do powodów dla których ta, a nie ta - nie neguję ich. może faktycznie chcieli mieć łatwiej. a wyboru i tak nie żałuję, tym bardziej, że mimmo starań przedstawiciela unibetu, lepszą cenę dostałam na euronit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupureku mnie też cena miała jakiś wpływ, bo w Euronicie dachówka czerwona była za 20% dopłatą! A ja bardzo chciałam czerwoną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi, dostałaś moją wiadomość na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi - wychodzi na to, że zależy gdzie i z kim się negocjowało. ja chciałam i mam ceglastą i na euronicie było najkorzystniej. a i tak uważam, że są one porównywalnee i tylko muszą być dobrze położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupureki to jest święta prawda, można mieć nie wiem jaką dachówkę, ale jak coś przy kładzeniu będzie sp......ne, to zacznie zaciekać i inne niesamowite rzeczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupurek super kawał, mój mąż też twierdzi, że jeszcze się taki nie narodził .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Super news, zaczynam instalację co i cwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 SP, to Ty idziesz jak burza! Przecież topiero co dach kryłaś? A kontynuując wątek małżeński: Żona mówi do męża:"Idź powieś pranie, umów się z dentystą na środę, połóż skarpetki na miejsce, odbierz dzieci ze szkoły i przedszkola, nic nie mów, nie zapraszaj kumpli na wieczór i zrób coś z kranem, bo cieknie." Co mąż usłyszał:"IDŹ powieś pranie, umów SIĘ z dentystą na środę, POŁÓŻ skarpetki na miejsce, odbierz dzieci ze szkoły I przedszkola, NIC NIE mów, nie zapraszaj kumpli na wieczór i z RÓB coś z kranem, bo cieknie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzień Dobry Wszystkim ! Uwaga kibole U Krakusów znowu hazardzik odchodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts