Teska 01.07.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 witam wszystkich.... wstałam i co patzre u mnie na termometrze za okienkiem od północnej strony 25 st niom...lipiec nastał Czupurek...a byłas zadowolona ze swoich budowlanców??? bo pan od płotu mi powiedział ze nie trzeba zbrojenia jak sie robi podmurówke...ale tak ogólnie ok Czy ktos nie ma zbrojenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam lipcowo! Potwierdzam - komisja była, protokół spisany, mandatu karnego nie otrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Qrcze Teskaale zadałaś pytanie, wiesz, że nie pamiętam czy było zbrojenie?! Ale jak ustalę to Ci odpowiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 didi a iwesz ze na forum jest jeszcze jedna Di Di ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 To ja składam formalny wniosek o zastrzeżenie mojego znaku firmowego (czytaj: nicku). Do kogo to trzeba? Rada starszych niech zadecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Teskajuż wiem!U mnie było robione zbrojenie. Użyto do tego prętów 10fi skręcanych na 6fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 01.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam Teska jak Ci się podobają do salonu to bierz i się nie oglądaj na innych - to w końcu twoje meble i ty tam będziesz mieszkać. Ja jeszcze gustuję w trochę innych mebelkach - ale kiedyś kto wie? Niedawno zakupiłam meble z firmy paged - model panama. Co do podmurówki - nie daj się - zbrojenie musi być i już! Szczególnie pod klinkier, a i niech nie zapomną o dylatacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Księgowa... ja tez wiem,ze musi...ale jakos tak mnie wczoraj skołował...ze szkoda kasy wyrzucac w błoto:( pomyslałam...hihihi oszczedze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, dotarły? Jak Maksiu poinformuje, że już są, ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO OGLADANIA MOICH OSTATNICH ZDJEC, MAM NADZIEJE, ZE JEST NA CO POPATRZEC!!! tylko tym razem napiszcie coś o tym, coby nie obyło się bez echa...(chyba, że Wam się nie podobają), na krytykę też czekam Bikkosa - jesteśmy chyba na tym samym etapie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: dotarly.. ale jak zwykle brakuje tego zdjecia.. wiesz ktorego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Teska - budowlańcy są ok, w temacie płotów - u mnie nie robili bo, ja jeszcze wogóle płotu nie mam (czekam na twój stary ), robili za to u sąsiada i na innych budowach (jak spotkam sąsiada zapytam czy zadowolony) choć wydaje mi się że powinien być zbrojony. a jak musi, a oni nie chcą to, nie gadać z nimi. no bo, przecież nie chcemy żeby nam się płoty rozsypały po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzięki Maksiu, jak chcesz zobaczyć, to musisz pofatygować się na budowę do nas!!! Zapraszamy, zrobi się grileczka, do tego mała ... fla -sze-czka... Jak wiesz, jestem ciemna i nie umiem zrobić sama - sobie! DO WSZYSTKICH: OGLADAJCIE - PODZIWIAJCIE - KRYTYKUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 cześc wszystkim, buuuuuu- nie mogę zobaczyć zdjęć Jolly U nas jak mowilam w sobote leją strop tak więc jesteśmy na tym samym etapie- bo ty masz chyba stropodach?? powodzenia w zmaganiach z budową- dzielna z Ciebie kobitka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bikoska - dzięki, ale ja będę miała normalny strop i jeszcze na górze 4 pustaki w górę! i dopiero dach, dokładnie taki domek jak w moim logo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Spokojnie - proszę się nie denerwować, MAKSIU DA ZNAC KIEDY BEDZIE MOZNA OGLADAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dokladnie.. dam znac.. te zdjecia trzeba obrobic.. a 20 zdjęc to nie pestka... troche czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 słuchajcie....chyba mam stolarzy, ale nie chce zapeszac...jade zaraz...wczoraj jak sie dowiedziałam gdzie jest stolarnia to usiadłam... szczegoliki po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly- ja to jakaś nieprzytomna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, ja Ciebie nigdy bym nie poganiała, rób powolutku, a dobrze... Bikosa - tak to jest, nie martw się, ze mną to czasami jeszcze gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ufff, wysłałam moje dziecko na kolonie. Odpocznie sobie biedak od budującej matki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts