Teska 16.05.2003 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Stasiek..ja miałam pozwolenie na studnie kopaną..tak własnie sie trzeba nazwac ,zeby urzedasy poszły...wiesz gdzie ..nie wiercona a kopana...ale pozwolenie jest potrzebne skoro nie masz widoku na wode...w mojej miejscowosci własnie tak było, wodociag w drodze, ale za mały..wiec u Ciebie jets tak samo..pozwolonko być musi:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.05.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ale o pozwolenie na studnię kopaną starać się trzeba w gminie? a nigdzie dalej? całe Bartoszewo jest podziurkowane studniami - wszystkie ogródki działkowe. Ja też tak chcę - do podlewania kwiatków. Aaa - mamy już dach - skończony.Maksiu - a stronach nic nie ma! skandal! Poza tym napisz jak to się zrobiło z tym styropianem, czy obsmarkałeś czymś czy nie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2003 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Joasiu, słoneczko (upsss sorry Jasiu) w chwili gdy pisałaś te jakże gorzkie słowa pod moim adresem :smile: ja ciężko pracowałem nad stroną.. a co do styropianu to oczywiście posłuchałem bardziej doświadczonych budowlańców osobie Twojej i Teski i posmarowałem, ale tylko do poziomu gruntu... pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-05-16 08:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.05.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 A póki co czas płynie i za 40 min wolne. Piękne długie dwa dni na wypoczynek od nużącej pracy. Udanego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2003 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Kto się wzjął za budowanieten zapomniał co to jest wypoczywanieweekend całkiem fajna sprawana budowe więc wyprawaa w niedziele troche leniuchowaniabudzik nie wzywa do wstawania miłego i efektywnego weekendu [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-05-16 15:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.05.2003 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Drogi Maksiu: srutu tutu,albo lepiej trąbka z drutu.Kto w sobotę leniuchuje?Kto w niedzielę nie buduje? Tylko lenie, obibokiWygrzewają swoje boki,Gnijąc długo w swej pościeliPrzesypiając pół niedzieli! A tak robić nie wypada- jak się śmiały plan zakładaże się domek wybudujeto sie nie śpi lecz pracuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 byłam na budowie...zobaczyc tynki gotowe są ok.... a podbitka wygląda cuuuuuudnie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2003 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Teska: cieszę się wraz toba, a jak tam "tynkowe"?pozdrawiamps. nie macie czegoś na sen?, czy to środa, piątek czy sobota, budze się o 5 rano i nie ma szans na dalsze spanie [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-05-17 05:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2003 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Mam pytanie: w jaki sposób dobraliście miejsce w którym będzie wchodzić rura z pieca do komina, na jakiej wysokości powinno to się znajdować, w kominie oczywiście wkład z kwasówki... podpowiedzcie... proszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Maksiu..dzisiaj zmierze i powiem:smile: a tynkowego nie bedzie dzisiaj, jeno w poniedziałek:smile: bo ciesla wyjechał w piatek wieczorem..a podbitka to jego dzieło:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 wróciłam z budowy...wiecie ,ale ludzie bywaja złośliwi..w tamtym tygodniu facet zagrodził mi przejazd..a dzisiaj postawił w poprzek drogi samochód ciezarowy...i napawał sie tym ze nie miałam jak wjechac na swoja budowe... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.05.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 On 2003-05-17 10:14, maksiu wrote: Mam pytanie: w jaki sposób dobraliście miejsce w którym będzie wchodzić rura z pieca do komina, na jakiej wysokości powinno to się znajdować, w kominie oczywiście wkład z kwasówki... podpowiedzcie... prosze pozdrawiam Jak najwyżej - np.: 20 cm pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 a tak przy kawce powiem ...dziendoberek...hihi zadzwonił mój sasiad ( doktorek spod lasu) ze zostawił mi rozsady pomidorów...razem z obornikiem..nio i jade na budowe sadzic te pomidorki:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Prośba, potrzebujemy ekipę do tynków cementowo-wapiennych. Dostaliśmy namiary od Teski ale coś drogo chcą. Czy ktoś ma namiary na dobrych tynkarzy ? Robota od zaraz. Dzieki wielkie, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witam wszystkich i pozdrawiam ech...nie wiem czy to duzo...za takie tyneczki:smile: jak lusterko:smile:ja jestem zadowolona i z tynków i ze współpracy z nimi...a panowie juz hihi sa rozrywani i zaczynam sie obawiac czy znajda dla mnie czas w lipcu:smile: a teraz jade na budowe...bo robia jak juz pisałam podbitke..i powiem wiecej...nikt tak zakonczonej nie ma ...nio az buzka mi sie smieje:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Ale 22 na gotowo to troche duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 bedi hmm..widziałam rózne tynki...ale mozna sie z nimi potargowac ( za 21 zrobią) tak mowił ze tyle z zona ustalili:smile: ale to Wasz wybór.. Miłego wieczorka budującym:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 To moze mam stare informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 19.05.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Cześć wszystkim, nareszcie Was znalazłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 19.05.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Jestem tu nowy ale z pewnością będę częstym gościem, jak na razie to czytam Wasze wiadomości i zbieram informacje, a może ktoś poleci mi dobrą i tanią ekipę /ale na przyszłą wiosnę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts