Didi 01.07.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly mój mąż to przede eszyskim te koniki wspomina z wizyty u Ciebie!! I ten las! I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 01.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu - a co z Twoją galerią !? Chciałem zobaczyć po dłuuugiej przerwie co u Ciebie się dzieje, a tu ostatnie zdjęcia z lutego Aż taki straszny brak czasu !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dorotko, a mi trochę głupio!, zobacz na priv właśnie będę go pisała do Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly - ok a konie - cóż śliczności i pozazdrościć, że się takich nie ma. jak mam czas to, nieraz na takie jadę sobie do bobolina (w tym roku jeszcze nie byłam niestety). ok spadówa do domu (kurcze ja nie mam domu) a potem w ramach relaksu lecę na kręgle ograć moich chłopaków pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 01.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolka, niestety w pełni popieram uwagę Delfa - ja styropianu na ławach nie widzę, a na piasku to i owszem ... , ale po co ? A propos piasku..., skąd wytrzasnęliście tą zagęszczarkę ze zdjęcia z Arkiem (dzielnym) ? Czy ten sprzęt aby wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jasiu.. budowa sobie oczekuje na sierpien.. narazie rosnie tylko zielsko na działce, wiec widok malo interesujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 właśnie zagęszczarka - Jolly sprawdź prętem zbrojeniowym czy dobrze macie tym sprzętem zagęszczone (był na forum gdzieś pokaz jak gościowi zrobili źle te zagęszczenie i pręt wchodził w piasek jak w masło) żebyście nie mieli później problemów a teraz już naprawdę spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: spokojnie.. zlapalem o co chodzilo z dziadkiem... ale tak czy siak ladnie tam jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No właśnie, ja już w materii zagęszczania się tu mądrzyłam i po raz kolejny się pomądrzę, bo temat mam rozwałkowany na placek No więc to zagęszczanie powinno być robione co 30 cm (w pionie), bo inaczej.... Obawiam się, że takie zagęszczanie od góry wszystkiego na raz może nie dać rezultatów, w każdym razie polecam test z prętem fi 6 i naprzód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 NARESZCIE znalazłam porzadne drzwi:) i szukam chetnych do zakupu...cena narazie przy 14 szt jest 1150 zł...drzwi całe drewniane...takie jak miałam poprzednio, wykonanie jest ok... Jutro jade zamowic mozna do 16:) stolarz mi trzasnał ze od poniedziałku cena drewna idzie o 20% :( inny zupełnie stolarz... drzwi moge wysłac na meila:) i sa rózne wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Romeczku!!!wszystko pod kontrolą, jeśli chodzi o tę zagęszczareczkę (dzieło Arka - dzielnego!) to jest ok., ale i tak padał deszczyk, chodzi się po tym - na razie samo się zagęszcza, później będzie się myślało jak to się zrobi, bo do wylania chudziaka jeszcze daleko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Zostałam sama na polu bitwy ... Dzisiaj trochę nadgodzin się robiło, ale ... jak się opłaci, to trza zostać... Nikogo ni ma, więc i ja spadam!Do jutra, tylko komu ja mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bo dzisiaj wieczorkiem niezły meczyk! Ja też właśnie "udusiłam" dziecki, robię sobie herbę z cytrą (prawie, jak piwko, którego nie mogę ) i przed telewizor Chciałam tu dopisać, że jestem "kibolem" płci żeńskiej, ale nie wiem, jak to zgrabnie odmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.07.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Pewnie "kibolka" . Cena wyjściowa (na telefon) dachu: dachówka ceramiczna ok. 23,- za m2, blachodachówka 33,- za m2 . Pogłupieli, czy co? No to też spadam na meczyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Magie pogłupieli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 MaggieNo to rzeczywiście pogłupieli! Więc chyba decyzja będzie łatwiejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 teska dawaj na maila te drzwi- co tam, mogęzacząć wykończeniówkę do drzwi, hihi. jolly- niestety mimo starań maksia nie mogę cię podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bikosa a daj meila aha i jutro trzeba by było sie okreslic u faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 witam wszystkich piątkowojak fajnie od 15-stej łikendzik Maggie - jeżeli obie wyceny zawierają ABSOLUTNIE KOMPLETNY DACH no to, sprawę masz prostą.być może, jak to, było u mnie - o wysokim koszcie blachodachówki zdecydował kształt dachu,ale powtarzam jeszcze raz: wycena musi być kompletnaja sama, w ramach różnych castingów (dachy też), parę razy dostałam ciekawą ofertę, która przy bliższej analizie lub porównaniu z inną okazywała się niekompletna lub ilości były zaniżone. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts