Ogier 02.07.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dzień Dobry Wszystkim ! Chlera jasna, świat jest postawiony na głowie Jakim cudem Grecy mogli wygrać ten mecz Mam spieprzony cały weekend Jadę z Dziubkiem do Pobierowa i mam wszystko w d...ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 RomanH przegrali trochę na własne życzenie, jak ktoś nie strezla goli w takich sytuacjach, to strzela je zazwyczaj przeciwnik Poza tym powtórzyła się sytuacja z Anglią: wtedy zszedł najlepszy Rooney, a teraz Nedved - no i zabrakło pary i przypieczętowania dobrej gry pod bramką Ale mecz ładny, a Grecy moim zdaniem grali składniej na boisko, choć Czesi lepiej pod bramką, a wyjechać na romantyczny weekend można zawsze - bez pretekstów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 jak to dobrze, że nie interesuję się wogóle piłką nożną. Ile stresu i rozczarowań sobie oszczędzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 A z innej beczki. Teska drzwi są absolutnie czadowe. Czyżbym zaczęła liczyć kasiorkę na drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 to dajcie wizualizację tych drzwi - też bym popatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 czupurek daj meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Oto słynne drzwi Teski: http://212.244.189.200/pics/drzwi_teski2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Maksiu dzięki bardzo Jutro jedziemy zamawiac ....godzina jeszce nie ustalona...cena na dzien dzisiejszy 1120 zł...bez klamek plus montaz 100 zł...ale mozna montowac samemu:) Jakby kto jeszcze chciał cena moze ulec zmianie....na mniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 wzory do wyboru....ja zamawiam z 4 szybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 aha zapomniałam: czas oczekiwania 2 miesiace:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Są rzeczy na które warto czekać. Te drzwi na takie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ja tym czasem podziwiałam wczoraj swoje śliczne parapeciki zewnętrzne. Ale cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 S.P bo ja nie zakojarzyłam...masz takie z klinkieru jak u mnie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 drzwi nie powiem przystojne ja jestem niestety na razie tylko podglądaczem. muszę wpierw nazbierać kaskiale podglądam, szukam inspiracji - przyda się na późniejaktualnie jestem na etapie, że chcę aby moje drzwi były całe szklane - szkło piaskowane z metalowymi okuciami (problem jaka futryna) lub prawie szklane.a ostatnio widziałam w nowej castoramie też całkiem, całkiem: z trzema szybami, ale nie w poziomie tylko w pionie - fajnie to, wyglądało (tylko szybki nie były piaskowane a ornamentowe) kto idzie na shreka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 czupurek takie drzwi sa na bagiennej w indeksie ...całe szklane..cos ponad 2 tys: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 SP - no właśnie z czego te parapety zewn. i jaki kolor? a i kolejne podglądactwo: będę kupować i montować parapety wewn. jestem hmmm... trochę konserwa, więc tak sobie umyśliłam, że jak mam okna pcv białe (i brak skonkretyzowanej wizji kolorystyki wnętrz, choć raczej będą pastele) to, parapety zamontuję sobie też białe. pytanie tylko z czego? pcv raczej odpada, a może aglomarmur? wypowiedzcie się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 oooo dzięki Teska, pojadę zobaczyć (bo, narazie znalazłam tylko dwie oferty w internecie i to, nie na szczecin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czupurek moja sasiadka zamowiła sobie parapety tez białe z konglomeratu do białych okien...wygladaja fajnie.zamawiala u znajomego w M&S za całosc dała cos 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ten index nawprost salonu peugeota:) klamka w drzwiach i zawiasy nikiel...ale nie moge sobie przypominiec jak futryna wygladała... moj znajomy ma drzwi ale całe szkło,zamiast klamek ma takie okragłe otwory...na łapke..ale i sciany ma z płyt betonowych - specjalnie pryzkrecanych..a w prysznicu ma wielkie okno od podłogi po góre...wrazenie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 02.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witam walczących całą noc!. Gdyby wam się wydawało że jestem pijany, to ze szczęścia - wczoraj odebrałem pozwolenie na budowe!I przy okazjii, gdyby ktoś miał na zbyciu minimum 300m.b. stali 12mm, to odkupię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts