Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

RomanH przegrali trochę na własne życzenie, jak ktoś nie strezla goli w takich sytuacjach, to strzela je zazwyczaj przeciwnik :)

Poza tym powtórzyła się sytuacja z Anglią: wtedy zszedł najlepszy Rooney, a teraz Nedved - no i zabrakło pary i przypieczętowania dobrej gry pod bramką :D Ale mecz ładny, a Grecy moim zdaniem grali składniej na boisko, choć Czesi lepiej pod bramką,

a wyjechać na romantyczny weekend można zawsze - bez pretekstów! :wink:

Maksiu

dzięki bardzo :lol: :lol:

Jutro jedziemy zamawiac ....godzina jeszce nie ustalona...cena na dzien dzisiejszy 1120 zł...bez klamek plus montaz 100 zł...ale mozna montowac samemu:)

Jakby kto jeszcze chciał cena moze ulec zmianie....na mniejsza:):)

drzwi nie powiem przystojne

ja jestem niestety na razie tylko podglądaczem. muszę wpierw nazbierać kaski

ale podglądam, szukam inspiracji - przyda się na później

aktualnie jestem na etapie, że chcę aby moje drzwi były całe szklane - szkło piaskowane z metalowymi okuciami (problem jaka futryna) lub prawie szklane.

a ostatnio widziałam w nowej castoramie też całkiem, całkiem: z trzema szybami, ale nie w poziomie tylko w pionie - fajnie to, wyglądało (tylko szybki nie były piaskowane a ornamentowe)

kto idzie na shreka?

SP - no właśnie z czego te parapety zewn. i jaki kolor?

a i kolejne podglądactwo: będę kupować i montować parapety wewn. jestem hmmm... trochę konserwa, więc tak sobie umyśliłam, że jak mam okna pcv białe (i brak skonkretyzowanej wizji kolorystyki wnętrz, choć raczej będą pastele) to, parapety zamontuję sobie też białe. pytanie tylko z czego? pcv raczej odpada, a może aglomarmur? wypowiedzcie się proszę.

ten index nawprost salonu peugeota:) klamka w drzwiach i zawiasy nikiel...ale nie moge sobie przypominiec jak futryna wygladała...

moj znajomy ma drzwi ale całe szkło,zamiast klamek ma takie okragłe otwory...na łapke..ale i sciany ma z płyt betonowych - specjalnie pryzkrecanych..a w prysznicu ma wielkie okno od podłogi po góre...wrazenie fajnie...