S.P. 02.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czupurku parapety mam cerrad, czy jakoś tak. Eski bąz szkliwione. Mi sie podobaja bardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Kiriakos - gratulacje wielkie wogóle nie można się dodzwonić do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 02.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Uwaga Czupurek, Do indexu masz bliżej na Santocką i tam jest powalająca ekspozycja, lepiej widoczna. Na bagiennej nie wszystkie wzory się powtarzają, to zajrzyj tam też. Mają trzecią ekspozycję na Struga przy Skodzie (za wiaduktem), obok Kleru i Toyoty. Obejrzyj też, jest tam PortaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Co do wewnętrznych, to zafundowałam sobie parapeciki z marmuru i są śliczniaste. Pięknie pasuja do okien. Wszystkim się podobają. Co prawda mam okna orzech i prosiłam o wycięcie z ciemniejszej części kamienia. Ale wybór w m&s był duży. Całość tj za 7 parapecików 153*24*2cm 800 z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 U mnie jeszcze sporo zostalo, a ja już choruję na wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 dzięki za podpowiedzito, te z marmuru nie są, aż drogie jak by się zdawałoszkoda tylko, że mają wzorek marmurkowaty. wydawało mi się, że te z konglomeratu też są takie marmurkowate, a nie całe białeno to, muszę się udać do tego M&SSP - chorujesz na wykończeniówkę, może, ale zobacz parapety już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.07.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witajcie! Czupurek1. do kina idę 6go (sponsoruje Idea)2. parapety w salonie mam z konglomeratu w kolorze wykończenia kominka (okna też mam wewnątrz białe), parapet w gabinecie też konglomerat tylko, że jasny (bo meble ciemne), pozostałe mam w okleinie drewnianej w kolorze drzwi i podłogi, tylko w pomieszczeniu gospodarczym jest plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 02.07.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Nareszcie i ja czegoś potrzebuję Szukam DOBREGO stolarza, fachowca od schodów. Jeśli ktoś zna dobrego fachurę, czekam na kontakt na priv'a. Zlecę od ręki wykonanie schodów w szeregowcu (2 kondygnacje). Jolka , tak się kończy zabawa w stalowe schody kryte stopniami z drewna A propos, stopnie mam sosnowe, klejone, 3-warstwowe - do odsprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 No niestety Roman, nie pomogę ci. Mam parterówkę więc temat schodów nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Romciu - u mnie zabawa ze stalą dopiero się zaczyna, właśnie Arek kończy bariereczki do balkoników dla jednej z naszych Forumowiczek - są piękne, ale to dopiero oceni ich właścicielka, na pewno da znać, co do schodów, to chyba masz inne wyobrażenie o schodach stalowych, nasze będą w salonie i muszą zdobić, być praktyczne i ciche! Na pewno się nimi pochwalę, albo ... będę z nich niezadowolona, to też dam znać!!! a do stopni to mam jeszcze czas ... ale dzięki za pamięć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dzień dobry łikendowo gdzie kupić tanie płytki i terakotę do spiżarni i pralni? i tanie, ale ładne płytki i gres do kuchni i łazienek? Ps. Pan z Daleszewa wycenił moje schody na 5 tys. zł. - jakby nie patrzeć: 1 tys. zł taniej niż pan z Drawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Romciu - u mnie zabawa ze stalą dopiero się zaczyna, właśnie Arek kończy bariereczki do balkoników dla jednej z naszych Forumowiczek - są piękne, ale to dopiero oceni ich właścicielka, na pewno da znać,! Jolly, było mówić jak pytałam, że są piękne, a nie dowiaduję się pocztyą pantoflową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Józia a jak w SCMB tam jest spory wybór na każdą kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witam wszystkich - jak zwykle nie mam czasu Ale z dumą ogłaszam, że u mnie od zisiaj idą kafelki - znalazłam innego gościa. Co do tanich kafelków, to polecam Bokaro pryz ul. Heyki a kafelki włoski i tanie po 19,-zł. kupiłam w Ceramiku - trzeba zagadać, że niedużą ilość do kotłowni... Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ivette, witaj babko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 uffff.. piatek. prawie 14... jak dobrze ze jeszcze troszke i koniec tygodnia pracy w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 maksiu ja pójdę dalej w tych marzeniach. Jeszcze tydzień i urlop. Cały miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2004 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Sylwia...a ja dopiero od 16 sierpnia... kupa czasu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.07.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Oj, nie przywitałam się z Wami, ale tyle roboty!!! A ja mam urlop od 12.07 do 23.07!, ale co z tego, jak dzieńgów brak na wyjazd, a Wy wyjeżdżacie? czy urlop na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 cześć Ivettka, a co ze szwedem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts