Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Uwaga Czupurek, Do indexu masz bliżej na Santocką i tam jest powalająca ekspozycja, lepiej widoczna. Na bagiennej nie wszystkie wzory się powtarzają, to zajrzyj tam też. Mają trzecią ekspozycję na Struga przy Skodzie (za wiaduktem), obok Kleru i Toyoty. Obejrzyj też, jest tam Porta

Pozdro

Co do wewnętrznych, to zafundowałam sobie parapeciki z marmuru i są śliczniaste. Pięknie pasuja do okien. Wszystkim się podobają. Co prawda mam okna orzech i prosiłam o wycięcie z ciemniejszej części kamienia. Ale wybór w m&s był duży. Całość tj za 7 parapecików 153*24*2cm 800 z montażem.

dzięki za podpowiedzi

to, te z marmuru nie są, aż drogie jak by się zdawało

szkoda tylko, że mają wzorek marmurkowaty.

wydawało mi się, że te z konglomeratu też są takie marmurkowate, a nie całe białe

no to, muszę się udać do tego M&S

SP - chorujesz na wykończeniówkę, może, ale zobacz parapety już masz

Witajcie!

Czupurek

1. do kina idę 6go (sponsoruje Idea)

2. parapety w salonie mam z konglomeratu w kolorze wykończenia kominka (okna też mam wewnątrz białe), parapet w gabinecie też konglomerat tylko, że jasny (bo meble ciemne), pozostałe mam w okleinie drewnianej w kolorze drzwi i podłogi, tylko w pomieszczeniu gospodarczym jest plastik

:o :o :o

Nareszcie i ja czegoś potrzebuję :-? :roll: :o

Szukam DOBREGO stolarza, fachowca od schodów.

Jeśli ktoś zna dobrego fachurę, czekam na kontakt na priv'a.

Zlecę od ręki wykonanie schodów w szeregowcu (2 kondygnacje).

Jolka :( , tak się kończy zabawa w stalowe schody kryte stopniami z drewna :(

A propos, stopnie mam sosnowe, klejone, 3-warstwowe - do odsprzedania.

Romciu -

u mnie zabawa ze stalą dopiero się zaczyna, właśnie Arek kończy bariereczki do balkoników dla jednej z naszych Forumowiczek - są piękne, ale to dopiero oceni ich właścicielka, na pewno da znać, co do schodów, to chyba masz inne wyobrażenie o schodach stalowych, nasze będą w salonie i muszą zdobić, być praktyczne i ciche! :wink: Na pewno się nimi pochwalę, albo ... :cry: będę z nich niezadowolona, to też dam znać!!! a do stopni to mam jeszcze czas ... ale dzięki za pamięć!!!

Romciu -

u mnie zabawa ze stalą dopiero się zaczyna, właśnie Arek kończy bariereczki do balkoników dla jednej z naszych Forumowiczek - są piękne, ale to dopiero oceni ich właścicielka, na pewno da znać,!

Jolly, było mówić jak pytałam, że są piękne, a nie dowiaduję się pocztyą pantoflową. :wink:

Witam wszystkich - jak zwykle nie mam czasu :cry:

Ale z dumą ogłaszam, że u mnie od zisiaj idą kafelki - znalazłam innego gościa.

Co do tanich kafelków, to polecam Bokaro pryz ul. Heyki a kafelki włoski i tanie po 19,-zł. kupiłam w Ceramiku - trzeba zagadać, że niedużą ilość do kotłowni...

Miłego weekendu! :D