Teska 04.07.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 witajcie kobietki:):) Didi - cos wiem na okolicznosc gosci.... Obstawiam Greków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.07.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Teska- wygrałaś!! A ja kibicowałam Portugalii, moi przyjaciele są załamani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.07.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Ja też obstawiałam Greków, ale teraz to się pewnie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dzień dobry w deszczowy poniedziałek, Jolly, barierka się wszystkim podoba, ale nawierzchniowo pomaluję dopiero po pucu. Czekam na ofertę na bramę i furtkę Czupurek, czemu te twoje stelaże na kible były takie drogie? Wczoraj w Castoramie widziałam za 510zł komplet z deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie... widze ze nawet kobitki sie wzieły za piłke.. pewnie to z tej radosci ze to ostatni mecz mistrzostw :D ale macie racje... grecy dali czadu no to milego dnia i tygodnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo Józia - dlaczego piszesz drogie? jak stelaż z deską? (coś ci się pomyliło, stelaże są bez deski) pisałam przecież: stelaż - nomi cena z marca 399,00 miska (kolo) - castorama - 298,00 deska - castorama - 109,00 przycisk do spłukiwania - nomi - 109,00 więc wyszło 915,00 zł, nawet jakby dodać te 15% vat to, razem 1.052 zł nie wytrzymałam i pojechałam w sobotę na bagienną. faktycznie były tam drzwi szklane, ale nie takie jakie chciałam, no i zero możliwości zmiany np. rodzaju szyby ale znalazłam 2 firmy w internecie, więc może... wypad na bagienną się opłacił: znalazłam fajny komplet wypoczynkowy dla syna, jak nazbieram kasiory to, go nabędę tymczasem życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie! W końcu koniec leniuchowania! Józia S. - w sprawie bramy i furtki damy znać dzisiaj na pewno! Cieszę się, że balkoniki się podobały, byliśmy trochę w stresie! Portugalia przegrała! Mój Figo pewnie załamany (chętnie bym go pocieszyła! ) no i Ronaldo - krokodyle łzy! Szkoda, szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam w ostatni poniedziałek przed urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 O kurcze Teska, z tym drewnem to prawda??? W takim razie muszę koniecznie zakupić na podbitkę, i to już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.07.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ja w sobotę byłam w Stawnie zapytać o więźbę! I wiecie co? Spryciarze... Nadleśnictwa wstrzymały sprzedaż, tartaki mówią, że są problemy z drzewem i jeszcze po nowej cenie i tak jak w marcu pytałam (w tym samym miejscu) to m3 był za 530 a teraz 750!!! toż to zgroza! a wiadomo, że nadleśnictwa zawsze po inwentaryzacji lub przed nią wstrzymują sprzedaż, to ci sobie wymyślili, że warto teraz podnieść cenę!!! a ludzie jak zwykle, czegoś nie ma zaczynają masowo wykupywać no i ich podstęp się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 05.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam poniedzałkowo! Jolly - inwentaryzacja drewna już była (powinna być 30 czerwca) Parapetówa załatwiona - miał być gril ale taka pogoda kiepska , że większość imprezki siedzieliśmy w domu- uff...... meczyka nie oglądałam - nadrabiałam zaległości gazetowe... Od dzisiaj muszę wystartować z poszukiwaniami przęseł metalowych na płot i balustardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam wszyskich! Czupurekmi stelaże montował p. Pańka - mają Marleya cena 280zł + klapka 100zł, działają bez zarzutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Co do wewnętrznych, to zafundowałam sobie parapeciki z marmuru i są śliczniaste............ Ale wybór w m&s był duży. właśnie, a gdzie jest m&s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czupurku, Gdańska 3i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Oszaleć można z tym forum, znów pisze, że nie istnieją posty do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czupurek,właśnie cały komplet, tzn. stelaż, przycisk, miska i deska kosztowały 507zł.Czyżby potaniało, a może w kompakcie taniej? A może gorsze? Kto kupował kibelek podwieszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Teska, jak tam spanie w nowym łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Józia może potaniało. jak kupowałam to, ten co mam odpowiadał moim gustom (jeżeli stelaż może być gustowny ). może i były tańsze, trudno mi teraz powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Trochę czarnego humoru? Do lekarza przychodzi grabarz i oświadcza, że baba już więcej nie przyjdzie, bo umarła.-No cóż, jaka była, taka była - myśli sobie lekarz - zawsze to jednak długoletnia pacjentka... Zaniosę jej kwiatki na grób.Stoi zamyślony lekarz nad grobem baby i nagle słyszy:-Panie doktorze, to ja!-Słucham?-To ja, baba! Niech mi pan da coś na robaki... Przychodzi trup baby do lekarza i kładzie się na leżance.-Co się pani tu tak rozkłada! - krzyczy lekarz.-A co, mam gnić w poczekalni?! I budowlanego? Przychodzi baba do lekarza z betoniarką w plecach:-Co pani jest?A baba się zmieszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Cześć Dziewczyny i Chłopaki! Melduję, że kafelki u mnie idą jak tralala! Po 20,-zł./m2 z fakturką Józia - ja kupowałam w Castoramie cały komplet kibelka podwieszanego z deską po niecałe 500,-zł. Wszystko jest kwestią gustu i możliwości finansowych - moim zdaniem są naprawdę OK! Byłam na inspekcji u S.P. - idzie jak burza I przy okazji ochrzaniłam facecików od białego, co to mieli być u mnie a zusuwali u niej Miłego tygodnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts