maksiu 06.07.2004 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 No to i ja witam wszystkich i miłego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Stasiek - kable - tylko do Bychowa - są blisko makro i uniwersytetu. Hurtownia Szczecin: ul. Cukrowa 10i; tel. (0 91) 435 80 66 Ceny duuużo lepsze niż castorama I rabaty Mają też szafki i inne puszki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich Czy ktos oprócz Teski ma jeszcze zejscie do salonu po schodkach? Zastanawiam sie czy zostawic schodki czy wyrównac salon z holem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Dzwoniło wczoraj moje dziecko z koloni. Mamo jest super ale jak byś do mnie jechała to przywieź mi 60 zł. Co??????????????? No 60. Czy on tam na jakieś dziewczyny kasę wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Agnieszko, ja mam taką chałupkę jak Teska i zrobiłam bez zejścia. Taki mam spad na działce, że salon wyszedł by w podziemiu, poza tym to tak mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Dzwoniło wczoraj moje dziecko z koloni. Mamo jest super ale jak byś do mnie jechała to przywieź mi 60 zł. Co??????????????? No 60. Czy on tam na jakieś dziewczyny kasę wydaje. Dziewczyny dziewczynami, ale te gry w salonie gier ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Agnieszko, ja mam taką chałupkę jak Teska i zrobiłam bez zejścia. Taki mam spad na działce, że salon wyszedł by w podziemiu, poza tym to tak mi się podobało. No ja mam do wyboru, jesli zrobie z zejsciem to wyjscie z salonu do ogrodu bedzie na jednym poziomie, a jesli nie zrobie zejscia do salonu to wyjscie na ogrod bedzie po 2 schodkach. Sama nie wiem jak mi sie podoba , musialabym chyba zobaczyc naocznie obie wersje zeby sie zdecydowac tak na 100%, ale z dnia na dzien jednak przechodze w przekonanie ze moze bez zejscia. troche zawiklane Ale mam jeszcze jedne problem - ogromnie podobaja mi sie jasne gresy polerowane - takie chcialam dac na hol. Teraz mysle ze gdyby robic hol i salon na jednym poziomie fajnie by bylo dac te gresy na calosci - z holu do salonu wejscie jest miedzy kolumnami, moglo by fajnie wygladac. Jedna duza przestrzen - to to co mi sie podoba Tylko gres w salonie? nie za zimno? ogrzewanie podlogowe chyba by musialo byc, ale czy ono jest ekonomiczne? hmmmmm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 witam wszystkich wtorkowo u mnie na budowie drgnęło wreszcie: majster kończy duperele, ściany się zaczęły szlifować. tylko z kaflami poślizg bo, facio ma jakieś problemy rodzinne i pewnie nie dotrze do mnie do końca tygodnia wczoraj zrobiłam pierwszą, większą akcję rodzinną na budowie. martwił mnie od chwili osadzenia okien, stan techniczny pianki montażowej (nie mam jeszcze tynku zewnętrznego) - po prostu była coraz bardziej ciemniejsza i kruchsza. więc się doinformowałam i wyszło, że trzeba ją jakoś zabezpieczyć na razie. no to, zabrałam swoich facetów na budowę i do dzieła. obcięliśmy nadmiar pianki i wszystko ociągnęliśmy akrylem. i tak nam zeszło do późnych godz. wieczornych (jak miło robić u siebie). praca prawie skończona (zostało trochę jeszcze na dzisiaj). no i kolejna mina budowlana - majster miał wczoraj zamontować barierki ochronne od schodów strychowych (fakro) i co się okazało? że barierka jest węższa o 10 cm od otworu . ręce opadają. człowiek coś zamawia, a dostaje co innego. i znowu muszę tracić czas i nerwy na odkręcanie. wrrrrrr.... a po za tym, życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Agnieszka1 - różne poziomy mają jedno ograniczenie - brak większej możliwości zmiany aranżacji. mają też plus - jest to, ciekawe rozwiązanie, raczej mało osiągalne w mieskaniu w bloku.wszystko rzecz gustu. tak jak ty - zastanawiam się nad gresem polerowanym w całej części dziennej. duży plus to, wrażenie większej przestrzeni (monotonię zawsze można złamać jakimiś wstawkami w innym odcieniu).u mnie z podłogą (szczególnie zimą) nie będzie problemu bo, właśnie mam podłogowe (czy ekonomiczne? podręczniki twierdzą, że tak. u mnie dopiero się okaże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Czupurku czy masz tylko podlogowe ogrzewanie czy ono jest uzupelniajacym dla innego ? Co do gresow polerowanych na calosci - monotonnie owszem mozna zabic wstawkami, ale mi sie wydaje ze nie trzeba bedzie nic "zabijac" - mysle ze nie bedzie monotonni tylko szyk i elegancja. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Cześć wszystkim! U mnie wczoraj kafelki - 3 rzędy - poszły do zerwania, bo nie wyszło równo ze ścianą kolankową - facet zasugerował się ilością kafelek od góry. Ale zrobi bez marudzenia i będzie gitara. S.P. - rośnie ci syn, nie? Teska - no nareszcie temat drzwi jest z głowy Miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich! Wreszcie słońce! No i Shrek o 19stej Kto był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich! Wreszcie słońce! No i Shrek o 19stej Kto był? Ja ide w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Didi - byłam w sobotę na shreku - suuuuuuuuuuuuper Agnieszka1 - tak szyk i elegancja - pooglądaj zdjęcia z mieszkania kasiorka - szczęka spada tak mam tylko podłogowe. tak sobie wymyśliłam, a czy będzie dobrze czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.07.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Nie istnieją żadne posty dla tego tematu -- a co to? Czołem i strzałka dziouchy i many ogólnie brać robotnicza! Jest tak że przy pierwszym domku uczymy się i pytamy,a przy 3 to już cwaniaków zgrywamy , wiec pytam i konia z zaprzegiem temu kto mi powie gdzie wytrzasnąc rusztowanie do elewacji. Czemu jak fachowcy mają swoje, a bo jak wspominałem JoasiJ... - oglądałem robotę pewnego Bułgara Julian sie zowie,który tak chatkę ocieplił,że zdębiałem,a podbitkę tak wymodził,że u nikogo drewna ułożonego i spasowanego z taką precyzją nie widziałem-kosmos . Dlatego jestem skłonny wynając rusztowanie byle u mnie to ocieplenie zrobił. Pozdrawiam WSZYSTKICH w ten unikalny słoneczyn jak narazie dzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witajcie,a jak tam - dziewczyny - z biletami na Shreka? Duże problemy z dostaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ale się europejsko robi na budowach: Szwed od regipsów, Bułgar od podbitki . Budowanie bez granic ! Tylko te zarobki takie jakieś polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Mam nadzieję, że zanim dziecko z koloni wróci, nie będzie już problemów z biletami na shrecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Mam nadzieję, że zanim dziecko z koloni wróci, nie będzie już problemów z biletami na shrecka. Nie ma problemow, ja zadzwonilam dzisiaj, mozna kupic nawet na dzisiaj na 17 i 19. Zarezerwowalam na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ta zarobki mamy nadal polskie rusztowania można chyba wypożyczyć. znalazałam takie: 488-21-99, 462-45-21, 469-37-27. spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts