Maggie 06.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 czupurku, dobre, dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 SP trochu:) pomęczyłam wisniowskiego...i moze cos....swiatełko w tuneliku:) jak byc wiesz była chetna zawsze mozna go przygiac...bardzo sympatyczny Pan, robi projekt i prowadzi nadzór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Jolly prześmignęłam dzisiaj obok twojej budowy i chyba trafiłam na lunch-time, bo dwaj panowie siedzieli w garażu i coś pojadali...mam nadzieje Ale miejsce urokliwe, naprawdę, tylko troszkę daleko do zentrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 księgowa, Didi, Czupurek jeszcze pitanko odnośnie ocieplenia Czy te wasze, skądinąd rewelacyjne (!), ceny były razem z obróbką wokół okien, czy obejmowały tylko metry ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Aha i jeszcze podajcie grubość ocieplenia, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 witam wszystkich w samym środku tygodnia Delf - ja jeszcze nie ocieplałam swojego tylko mam ekipę zaklepaną co robiła ostatnio u mojego znajomego za miedzą i koło mojej mamy. więc na zadane pytania nie potrafię ci odpowiedzieć. dam ci ewewntualnie na priv do nich namiar. życzę wszytkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam, Delf - liczyliśmy jako całość bez odejmowania okien, ocieplenie 12 cm. styropianu parter i 10 piętro (jak sądzę grubość ocieplenia nie ma znaczenia) miłego - słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam, Delf - liczyliśmy jako całość bez odejmowania okien, ocieplenie 12 cm. styropianu parter i 10 piętro (jak sądzę grubość ocieplenia nie ma znaczenia) miłego - słonecznego dnia 10 piętro? Księgowa ile pieter ma Twoj domek? Grubosc ocieplenia ma znaczenie - ceny styropianu ksztaltuja sie przeciez w zaleznosci od grubosci no i odmiany. Chyba ze mowicie o samej robociznie - to fakt , wtedy nie ma znaczenia Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 oczywiście 10 cm - ja podawałam ceny robocizny, materiały kupowałam osobno liczac się z tym że sama najlepiej zadbam o swoją kasę (czyt. wywalczę lepszy rabat). Styropian kupiony na ocieplenia FS 15 i na posadzki Fs 20 razem. Te 12 cm na parter to 10 cm ocieplenia i 2 cm na bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Na styropian akurat moj maz wywalczyc moze chyba jedne z najwiekszych rabatow w Szczecinie - byl kierownikiem biura handlujacego styropianem i papami Jego przyjaciel jest prezesem jednej z duzych hurtowni materialow budowlanych - bede miala niezle ulgi na swojej budowie No i uprawnienia budowlane maz moj tez posiada - nastepna ulga nie trzeba placic za kierownika budowy Ekipy budowlane tez maz moj posiada - tutaj tez ulga No dobra pochwalilam sie troche od rana - to chyba z nudow Kurcze szkoda ze nie mam w rodzinie dekoratora wnetrz - bardzo by sie przydal Milego dnia, mial byc upalny a tu tylko slabiutkie sloneczko Mam nadzieje ze sierpien bedzie ladny, bo mam wykupione wczasy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka a gdzie się budujesz - jeżeli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witajcie! Byłam na Shreku - super! Jeśli rezerwujecie bilety, to idźcie po nie conajmniej godzinę wcześniej, ja stałam w kolejce po odbiór 40min A potem oczywiście było jeszcze 25min reklam Aha i siedźie do końca, po napisach jest jeszcze "informacja" od Osła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 DelfJa ocieplałam wełną 12cm, więc mi doliczyli parę złotych, bo ponoć tak jest, że za wełnę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka1 Kurcze szkoda ze nie mam w rodzinie dekoratora wnetrz - bardzo by sie przydal Ja mam w rodzinie! Dziewczyna naprawdę ma smykałkę i na pewno nie jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Buduje sie w Tanowie Czy jacys sasiedzi sa? A co do welny - to tak welna drozsza. buziaki Didi a jakies namiary na nia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka1 Wyślę Ci na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam wszystkich, dajcie znać czy dobre warunki?kredyt na 25 lat czy lepiej 30?w jednym z banków jest 5,55 przez 1 rok a dalej 7,74a w drugim 7,42!raty stałe czy malejące braliście?Proszę dajcie znać, bo jutro muszę już się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 jolly ja mam znajoma w banku bph - naprawde obstukana kobieta - jak chcesz dam ci na nia namiar - idziesz ,siadasz a ona nawija, robi kalkulacje, porownania indywidualnie do twojej osoby - co sie Tobie najbardziej oplaca zaleznie od sytuacji twojej materialnej i planow na przyszlosc. Naprawde obeszlam kilka bankow zanim do niej trafilam - wszedzie to samo - jak zapytasz o cos to ci powiedza ale sami od siebie nie poradza nie doinformuja. bralam wiec kredyt w bph - napewno bardziej oplaca sie na 25 lat a nie na 30 Roznica w ratach jest mala a 5 lat krocej i mniej odsetek duzo. No i polecila mi brac kredyt we frankach - od ilus tam lat jest najbardziej stala waluta. Raty bralam stale i oprocentowanie stale. Kredyt na 25 lat na 55 tys - rata po 280 zl miesiecznie. Gdyby brac ten sam kredyt w zlotowkach rata by wyszla po 380 zl ( 100 wiecej) . pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.07.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszko- daj namiarek! Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.07.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Cześć, ktoś mówił, że w środę ma być u nas lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts