Agnieszka1 07.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 jolly wyslalam Ci na priv namiary S.P. mial byc upal .......... tylko chyba w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Laski - nie bądźcie sknery - kupcie coś swoim facetom! Zbeiram chętne - przy 5 sztukach - wysyłka gratis http://allegro.pl/show_item.php?item=26786258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2004 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Zainteresowanych informuje że na mojej stronce pojawily sie nowe zdjęcia antosia... ps. nie tylko antosia, małgosi też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Laski - nie bądźcie sknery - kupcie coś swoim facetom! Zbeiram chętne - przy 5 sztukach - wysyłka gratis http://allegro.pl/show_item.php?item=26786258 super body sąsiadki by obskoczyły taki obiekt i miałabym zajęcie przy ich odpędzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam wszystkich, dajcie znać czy dobre warunki? kredyt na 25 lat czy lepiej 30? w jednym z banków jest 5,55 przez 1 rok a dalej 7,74 a w drugim 7,42! raty stałe czy malejące braliście? Proszę dajcie znać, bo jutro muszę już się zdecydować tak na bph nie można narzekać i nie jest to, żadna kokieteria mimo, że pracowałam tam kilka ładnych lat. Sama mam w chf, oprocentowanie zmienne (obecnie 2,793%), raty malejące. okres lepszy krótszy 25 letni (na 30 lat mała różnica w wys. raty kapitałowej, a przez kolejne 5 lat trzeba płacić odsetki) co do oprocentowania zmiennego czy stałego - moim zdaniem (i nietylko) lepsze zmienne (kredyt dopasowywuje się do sytuacji na rynku). waluta (przy kredytach długoterminowych) - mimo ryzyka kursowego - frank szwajcarski i zasada generalna - nie działać pochopnie z przewalutowywaniem - więcej można stracić niż zyskać. polecam ostatnie 2 dodatki do rzepy (nieruchomości oraz moje pieniądze) właśnie poświecone kredytom mieszkaniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja mam raty stałe bo w mojej sytuacji finansowej były dla mnie wygodniejsze - dlatego mowie ze duzo tez zalezy od indywidualnych potrzeb czupurek Ty jako pracownik ( nawet juz nie wazne ze byly) pewnie mialas lepsze warunki kredytowania - szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 nie jako były pracownik nie miałam niestety preferencji, polecieli zgodnie z tabelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 nie jako były pracownik nie miałam niestety preferencji, polecieli zgodnie z tabelą. Ale św....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 no św.......... i to, bez ogonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Cześć wszystkim! Moja górna łazienka się robi I dzisiaj pryzjeżdża facet do pomiaru mebli kuchennych - ale fajnie! cieszę się jak cholera! Radość psuje niestety chooooooooolernie dużo pracy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 witam po dłuuuuugiej nieobecności budynek wytyczony ! za chwilę wjeżdża kopara za chwilę zasuwam na budowę życie jest piękne pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 07.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Cześć! Szczecin, Bezrzecze, projekt indywidualny, stan surowy prawie zamknięty:smile: witam,będziemy sąsiadami...Bezrzecze proj.indywidualny stan :oczekiwanie na warunki..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Czesc, tez pozdrawiam Cie Juz zdazylam sie zorientowac ze w planach masz silke - ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 07.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dziękuję za eletryzujące namiary Tę hurtownię na Cukrowej miałem już na oku i chyba tam się sfinalizuję Co do Shreka - byłem w kinie w Domu Kupca - po seansie powiedziałem, że idę tam po raz ostatni - po raz trzeci mają jakąś wpadkę. Tym razem przegięli pałę. Pod koniec fabuły film im się urwał, przerwa trwała ca. 10 min., a po wznowieniu puścili końcową piosenkę i otworzyli drzwi. Jak tak, to do widzenia! Reklamację też będą mieli, niech trochę stracą czasu na czytanie. Czupurku, ta uwaga odnośnie pianki - baaardzo mi się przydała - u siebie też tak będę musiał zrobić... o zgrozo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 czesc wszystkim.... znowu komunikat ze postów niet:(:( ech wiecie mamy w Polsce bardzo solidnych fahcmanów....kieszonkowców...nie wiem kiedy , i jak....torebka caluska...a portmonetki niet...kurcze zeby tak budowlance z ich przykład brali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.07.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Tesko, zastrzeż karty jeśli były w portfelu! Dokumenty też zginęły? Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Stasiek:) a to pech z tym kinem i seansem. Nam jeszcze coś takiego się tam nie przytrafiło. Jestem ciekawa Twojej reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.07.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 A tak w ogóle witam wszystkich po długiej nieobecności. Żeby ten dzień trochę zaopatrzyć w uśmiechy, wklejam dowcipy: Kobieta budzi się rano po sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża: - Wiesz kochanie, jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku... - Eee... no... wzrok masz w porządku! Wracający z imprezy studenci pytają taksówkarza: - Zawiózł by nas pan do akademika za dychę? - Nie. - A za trzy, cztery? - Dobra. Dojeżdżają. - Jesteśmy na miejscu - mówi facet. - No to chłopaki... Trzy cztery! Dzzziiięęęękkkkkuuujjeemmyyy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.07.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Teska, współczuję bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 07.07.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dzień dobry Jestem waszą wierną czytaczką, ale sama na razie nie bardzo mam o czym pisać w temacie budowy (chyba, że o marzeniach ) Właściwie to chciałam podpytać Agnieszkę1 czy zna kogoś, kto chce sprzedać działkę w Tanowie. Umyśliliśmy sobie z mężem, że tam chcielibyśmy postawić swój wymarzony dom (albo w Pilchowie, ale raczej odpada ze względów finansowych ) Będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts