Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszytkich piątkowo

ło matko nie mogłam się dzisiaj zwlec z koja i już chciałam dzwonić o urlop

byłabym niestety odcięta trzy dni od forum no to, przybyłam na ostatnią chwilę

chyba chcę na urlop

SP - 4 tygodnie - czy ty nie przesadzasz trochę? :lol:

piękna burza była w nocy (to przez nią się nie wyspałam)

i pracowałam wczoraj ciężko na budowie do 22.00, a co. kiedyś w końcu zacząć trzeba swój wkład własny. :lol:

doprowadzałam moje ukochane luksferki do używalności jakimś płynem na zaschniętą zaprawę (szczypie) i żyletką. dzisiaj ręce mam nie do pokazywania.

a młody, jak skończył swoją część pracy, wziął krzesło i poszedł na taras. i wiecie co, siedział tam ponad godzinę i nic to, że padał deszcz. stwierdził, że... tak jest fajnie

życzę wszystkim miłego dnia

Witam w rześki dzień!

Dzisiaj ostatni dzień! i ................ 2 tygodnie urlopu!!!

Delfiku - dzięki, nie jest aż tak daleko, a z drugiej strony to super, bo jadąc do domu z pracy zostawiam kłopoty, można trochę przemyśleć i wracając do domku ma się już puściutką główkę i można odpoczywać... naprawdę odpoczywać. cisza, spokój i tylko za miedzą koniki, krówki ... czad!!!

Maksiu - ślicznotka z tej Twojej pociechy, gratulacje!!! :D Niestety nie mogłam odsłuchać na swoim(?) bo nie mam specjalnego programu, ale dzisiaj będę u siory, to na pewno kliknę... Ale radość mieć takiego bobaska, aż chciałoby się zaryzykować i .... ale jeszcze nie czas na drugiego... szkoda!!! Zyczę naprawdę samych radości :D

Józia S. - też chętnie poszłabym na grzyby, las przecież po drugiej stronie (rodzinny - prywatny!!!!, ale mam pecha do kleszczy... nie znoszę tego, dlatego nasze jagody i grzyby zbierają sąsiedzi...

Teska - doszło? nic nie piszesz, pewnie po tym ostatnim zdarzeniu!!!

Na ocynk i malowanie proszkowe będziesz miała zaświadczenie!!! chyba że za drogo!

Bodeku - czy Tobie przypadkiem nie buduje Pan Zieliński?