maksiu 09.07.2004 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 O tak .. piątek to decydowanie najlepszy dzień tygodnia roboczego....pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Maksiu, masz absolutną rację. Zwłaszcza, że po tym piątku następuje czterotygodniowy urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Wczoraj zakończono ocieplanko, został tylko puc ale to za jakiś czas. Od razu panowie zabrali się dziarsko do podbitki, coś tam marudzili, że dużo pracy itd, ale robią solidnie. A propos, nastąpiła zmiana planów i podbitka jest drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 No nie.. 4 tygogniowy urlop to rozpusta całą gębą... czy to wogole mozliwe zeby miec tyle urlopu w jednym kawałku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 witam wszytkich piątkowo ło matko nie mogłam się dzisiaj zwlec z koja i już chciałam dzwonić o urlop byłabym niestety odcięta trzy dni od forum no to, przybyłam na ostatnią chwilę chyba chcę na urlop SP - 4 tygodnie - czy ty nie przesadzasz trochę? piękna burza była w nocy (to przez nią się nie wyspałam) i pracowałam wczoraj ciężko na budowie do 22.00, a co. kiedyś w końcu zacząć trzeba swój wkład własny. doprowadzałam moje ukochane luksferki do używalności jakimś płynem na zaschniętą zaprawę (szczypie) i żyletką. dzisiaj ręce mam nie do pokazywania. a młody, jak skończył swoją część pracy, wziął krzesło i poszedł na taras. i wiecie co, siedział tam ponad godzinę i nic to, że padał deszcz. stwierdził, że... tak jest fajnie życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Możliwe, możliwe - potwierdzam także czterotygodniowy urlop teraz i jeszcze 2 tygodniowy we wrześniu - tylko trzeba pracować w OŚWIACIE i doooobrze wyjść za mąż - bo kasy z tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 09.07.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Witam wszystkich, Poszukuje namiaru na solidnego elektryka do wykonania instalacji. Za wszelkie asdresy z gory dziekuje.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Maksiu - ten uśmiech córci to, dla oglądających zapewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Czupurku: a kliknelas sobie w to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Tak jest Delfiku, jak człowiek pracuje w porządnej instytucji, to chodzi na długi urlop. No i potwierdzam, potrzebny do tego dobrze zarabiający mąż, bo z uczelnianej pensyjki to umrzeć ze śmiechu można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.07.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Maksiu, ja sobie kliknełam i obejrzałam cały filmik. ALE ONA JEST SŁODKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Maksiu kodeks pracy nie zabrania takich praktyk, jedynie nakazuje aby przynajmniej jeden urlop trwał nieprzerwanie minimum 10 dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.07.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Witam w rześki dzień! Dzisiaj ostatni dzień! i ................ 2 tygodnie urlopu!!! Delfiku - dzięki, nie jest aż tak daleko, a z drugiej strony to super, bo jadąc do domu z pracy zostawiam kłopoty, można trochę przemyśleć i wracając do domku ma się już puściutką główkę i można odpoczywać... naprawdę odpoczywać. cisza, spokój i tylko za miedzą koniki, krówki ... czad!!! Maksiu - ślicznotka z tej Twojej pociechy, gratulacje!!! Niestety nie mogłam odsłuchać na swoim(?) bo nie mam specjalnego programu, ale dzisiaj będę u siory, to na pewno kliknę... Ale radość mieć takiego bobaska, aż chciałoby się zaryzykować i .... ale jeszcze nie czas na drugiego... szkoda!!! Zyczę naprawdę samych radości Józia S. - też chętnie poszłabym na grzyby, las przecież po drugiej stronie (rodzinny - prywatny!!!!, ale mam pecha do kleszczy... nie znoszę tego, dlatego nasze jagody i grzyby zbierają sąsiedzi... Teska - doszło? nic nie piszesz, pewnie po tym ostatnim zdarzeniu!!! Na ocynk i malowanie proszkowe będziesz miała zaświadczenie!!! chyba że za drogo! Bodeku - czy Tobie przypadkiem nie buduje Pan Zieliński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 witam piątkowo! Joasiu - za deseczki dziękuję jolly - masz rację bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Maksiu - pewnie, że nie włączyłam (myślenie ma u mnie przyszłość) ale teraz się poprawiłam. suuuuuper. jak nic na początku października wstanie i pójdzie..... na kawę z dziadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 czupurek & jolly & linka: mam takich filmikow wiecej tylko ze troszke za duze sa.. ale moze cos sie jeszcze wybierze.. nie traccie nadziei :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jolly: skoro bedziesz miala urlop. to rozumiem ze bedziesz calymi dniami na budowie , tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 SP: pamietam jak swego czasu pracowalem na PS, to mialem nawet 6 tygodni urlopu co prawda nie calkiem legalnie, ale jednak bylo tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.07.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Tak jest Maksiu - będę patrzyła i kombinowała (pracy dla kobiety coraz mniej!-niestety)! Ale jest jeszcze sporo do zrobienia... , załatwić kredyt, szukać ekipy do tynków, a co masz ochotę mnie odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Czytasz w myslach :D ciąg dalszy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts