S.P. 09.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Jolly podziwiam cię, twarda babka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jolly - czy pan Z to jakiś problem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Broń Boże Bodekku! Właśnie mnie odwiedził z kolegą, trochę mi się dostało za bramę, a mówiłam, żebyś się nie chwalił!!!!! Proszę żebyś nie rozmawiał z nim na tematy cen bram i skąd je masz, bo cenę dałam Ci jako znajomemu i błagam cisza na ten temat!!! Facet długo był w Niemczech (ja też!) i ma fioła na punkcie dobrego produktu! - dla Ciebie super, bo wiadomo, że będziesz miał chałupę naprawdę solidną, co do wykonania to nie wiem - nie znam!!!! Mówiłam mu, że jesteś moim znajomym i dlatego ta cena na bramę niska, błagam więcej nic nie mów.... ciiiiiiiiiiii!, bo mi się obrywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 O rany, kiedy wy to wszytsko piszecie? Od wczoraj po poludniu chyba ze 30 postow nowych tu zastalam. Pozdrawiam wszystkich, jutro ide na Shrecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.07.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Agnieszka, w Twoim profilu wychodzi że piszesz 0,80 postów dziennie. A to co znaczy? hmm ja mam tylko 0,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jolly - sorki ale rozmowa była tylko na temat bram i ofert internetowych bez nazwisk; jeżeli masz kłopoty to raz jeszcze sorry będę milczał jak grób pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ja sobie poradzę! tylko Gościu od dzisiaj będzie chyba kontrolował posty w forum!!!(hihi), jak zobaczy ilu tu ludzi (czyt. znajomych) to się załamie!!! PROSZE SIE NIE CHWALIC, MOZECIE POROWNYWAC CENY, ALE NIE GADAC GŁOSNO Z JAKIEJ FIRMY!!! Bodekku!- ale Gościu fajny, zwariowany co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 u mnie kopią ale wczoraj chyba wszystko zalało muszę pojechać pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jolly - zwariowany to bardzo delikatnie powiedziane na razie jest w porządku co dalej zobaczymy pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Agnieszka, w Twoim profilu wychodzi że piszesz 0,80 postów dziennie. A to co znaczy? hmm ja mam tylko 0,70 mnie wyszło 2 posty dziennie czyli też nie wychodzi zbyt maniakowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.07.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Czupurek "zbyt maniakowato" hihi podoba mi się określenie...co ma wobec tego o sobie powiedzieć Maksiu albo najaktywniejsza Teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 OKIJ! Zegnam się z Wami !!! Mam nadzieję, że nie wytrzymam i w urlopie wpadnę choć na chwilkę, by zobaczyć, co u WAS!!!! A TAK TO ZYCZE WSZYSTKIM UDANYCH DNI, SUPER RABATOWYCH ZAKUPOW, ATRAKCYJNYCH I DOBRYCH BUDOWLANCOW A TYM KTORZY IDA TEZ NA URLOP ZYCZE SAMYCH SŁONECZNYCH DNI (tym co budują - czyli sobie - tez!!!) Będę w kontakcie z Tobą Józiu S. ! - do poniedziałku!!! Maksiu - tak jak pisałam - ok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 czupurek: maniakowato??????????????????? no wiesz.. ja mam tylko 4,20 dziennie.. a teska tylko 8,34.. czy to jest maniakowatość???brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Jolly.. OKI...bede pamietal.. jakby co to jest komorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 linka ,czupurek - ja chyba trzaskam po 10 postow dziennie, a pisza ze 0,8 Dziela ilosc postow przez godziny w jakich czynne jest forum ? a tak swoja droga to przez 40 minut pojawilo sie tu 10 nowych postow - jak teraz wyjde i przyjde jutro to bede caly dzien czytac nowe posty chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 oj niedobrze, niedobrze, wyszło bo..., bo ja, chciałam się usprawiedliwić, że wcale długo nie siedzę na forum (a prawda jest taka, że przecież jeszcze dużo przeglądam). no i myślałam, że praojce i pramatki to mają dużo postów, bo są od pradawna (a tu patrzcie taka średnia ) więc tam gdzie wszyscy tacy sami to jest ok, czyli żadnej maniakowatości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Dziewczyny nie przejmujcie się, mówią że nie ilość ale jakość się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2004 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 liczenie jest bardzo proste.. ilosc postow podzielona przez ilosc dni od rejestracji na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Teska jest uzależniona od forum! i kropka Najbardziej z nas! Ale fajnie że piątek. PS Musze Wam się "pochwalić" jaka ze mnie świnia i przekupa Wracam sobie rano z piekarni z chlebkiem, a tu pod moją furtką rżnie kupkę piesek naszego ukochanego sąsiada (NKS). A on stoi obok i patrzy w zachwycie jak to psisko sadzi klocka. Do mnie oczywiście się nie odzywa. Mijam typa i odchód, zerkam na radosną gębę NKSa. Sunę do domu i w progu zaczynam do Jasia - "nosz !@#$%^&* zobacz! to psisko rżnie nam pod próg!" Jasiu, mój Jasiu wylazł, obsobaczył wyniośle a NKS zasunął szybciutko po łopatkę i sprzątnął. Szkoda, że sprzątnął... już planowałam akcję obsrywającą Jak dobrze mieć sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 ok racja. jak wezmę prawdziwe (prawie) dane to, na forum jestem 5 dni roboczych tygodniu. odjąć trochę dni urlopowych, już wychodzi mi 7,88 postów dziennie, a jeżeli wziąć pod uwagę tylko godz. pracy to, jest... ło matko....... 0,985 na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts