bikosa 12.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Pozdrawiam i melduję, że strop zalany. Aha nawiedziłam z Antosiem jasiów- i mnie nie pogonili tylko bardzo milutko przyjęli . Moją budowę natomiast nawiedziła SP z małżowinkiem i Malinka z małżowinkiem i przychówkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witam mam pytanie : taniej jest wylewac ogrodzenie ? czy murowac bloczki, jesli murowac to czym je pozniej zasłonic jak wystaja z ziemi? nio i jakies namiary na tansze bloczki siatke i słupki:) czy ktos ma??? aha i na tansza stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 czupurek zerknij na privka, byli panowie od ciebie....robie ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witajcie forumowicze, przysiadlam do kompa, siedzialam 7 dni i przeczytalam grupe szczecinska, 150 stron. Mam wrazenie, ze juz niektorych znam dosc dobrze. Mam na imie Agnieszka, kontaktowalam sie juz z Teska, Maksiem Mariuszem i Delf. Dziekuje wszystkim za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czy to nie dziwne? Bylam zalogowana, weszlam na forum szczecinskie i musialam sie zalogowac bo nie jestem zalogowana?? Dziwne, dziwne, no ale po tym co przeczytalam we wczesniejszych postach to jeszcze moglo mi wyskoczyc ze nie ma takiego tematu, wiec i tak jest dobrze. Dzien dobry i dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2004 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witajcie we wtorek witaj agniesiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witamy na razie nie pada cześć agniesia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witaj Aga:) jak to nie pada.....pada melduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Teska - a gdzie pada ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Uff, nie mogłam się zalogować Witajcie ranne ptaszki Agniesia niezłą miałaś prasówkę przez 7 dni , teraz czas na pisanie koleżanko Pozdrawiam! p.s. mniam, jem poziomki z własnego ogródka... kto mi zazdrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.07.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Linka - podrzuć trochę, też podjemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witajcie ! Agniesia witaj w grupie! Linka nie bądź egoistka i się podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Hej wszystkim- także kolejnej Agniesi na forum Dzisiaj trzymajcie kciuki- jadę na wielkie starcie z wykonawcą- chłopaki dali ciała i stropik troche popekał a na dodatek jest nierówny no to będziemy równać na ich koszt. na szczęscie popekania nie jakies olbrzymie ale i tak mnie krew zalewa Właściwie, może powinnam pojechać z osoba towarzszacą aby mnie powstrzymała od rzucenia się na wykonawcę (bez skojarzeń- aż tak atrakcyjny to on nie jest ) ah poziomki- ciekawe czy alergizuja tak samo jak truskawki?? może podjedziemy poszabrować Teska- ja niestety nic jeszcze nie wiem nt. ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.07.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 http://fotogalerie.pl/fotki/24/36/89/m/1089156534289.jpg tak właśnie wyglądają. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Linka, to jest zwyczajne znęcanie się i pastwienie. Czy ty chcesz, żebyśmy dostali ślinotoku grupowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Dziekuje za przyjecie mnie do tak zacnego grona. Chyba jeszcze nikt nie ma planow dalej niz Tanowo, a ja 'miastowa' zbuduje dom w rodzinnej miejscowosci meza - Trzebiez (kawal drogi ale przeciez to nie Syberia Pzdr aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witam wtorkowo wszystkich za oknem nie pada (w tej chwili) poziomki? mniam też chcę Bikosa - jedź, walnij w łeb, a potem niech poprawiają u mła - sufity się zaczęły gruntować i malować pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Cześć ludziska! witam Nowych! Łeb mi odpada od natłoku myśli U mnie jeden kafelkuje, jeden (Szwed wrócił) wstawia parapety, szlifuje, wstawia ościeżnice i w czwartek zaczyna malować sufity a do tego wszystkiego znaleźli się faceci od Białego (Biały we Francji hula ) i pryzmierzają kaloryfery, robią zaworki do kaloryferków i można ocipieć!!!! Wczoraj byłam w Tikkurili - farbki będą kosztowały cosik 1200,-zł. A wybrać kolorek to nie lada sprawka! Wczoraj nawiedziła mnie S.P. z mężulkiem, coby obejrzeć moje kafelki Ale jestem zadowolona, że wszystko gna do przodu! I juży tylko 4 dni i mam 2 tygodnie urlopu!!! Pozdrawiam wszystkich razem i z osoban bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku, Gdańska 3i. dzięki, a powiedz gdzie konkretniej to S&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 O, jak ja Wam zazdroszcze. Oczywiscie nie problemow tylko etapow. Wlasnie jade na inspekcje, na haldzie piachu wyroslo zielsko i spryskalismy jakims odchwaszczaczem (nazwa oficjalna) Jade sprawdzic czy juz zlazlo. Och, jak ja Wam zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts