czupurek 13.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Agniesia - tak, tu wszyscy wszystkim zazdroszą (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) bo, każdy na innym etapie lub coś zrobi odrobinę szybciej, a najbardziej to, się zazdrości tym co już kawę piją u siebie (ech kiedy to, będzie?) Ivette - bo się zaharujesz tym tempem kobito: kafle, kaloryfery, etc., etc., a mnie serce pęknie z rozpaczy a ta farba to na ile m2? i gdzie ją wyceniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.07.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku SP Ci nie odpowie- S&M czy raczej M&S- Gdańska, tuż przy stacji Neste- jeszcze przed basenem górniczym, jada w keirunku na prawobrzeze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku - inaczej nie da rady Tak to już jest, że na tym etapie wszystko idzie naraz. Farby wyceniałam w tikkurili przy Pocztowej - dostałam 17% rabatu Nie trzeba kłaść Uni-Gruntu, tylko kupujesz farbę gruntującą z kolorkiem i na drugą wartwę już farbę i gotowe! Ile płacisz za malowanie m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witam po kilku dniach nie obecnosci Kurcze nie chca mi wydac warunkow bo nowy plan nie zatwierdzony Ale mam jedno male "swiatelko w tunelu" - moze pomoze, oby pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Bikosa - dzięki bardzo Ivette - a na ile m2 ścian? co do ceny za malowanie: - za sufity stanęło 200 zł. - za malowanie ścian chcieli 2 zł/m2, potem zeszli do 1,5 zł. zapytam jeszcze tego co mi szlifował (zrobił za 300 zł, to może i za tyle pomaluje? a jak nie to, może zrobimy sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witajcie ludki! ale mam ostatnio latania. A to dopiero początek! Melduję: - więźba zamówiona, po b. przyzwoitej cenie, nie ma to jak leśna okolica! - dachówka prawie wybrana - teraz szukam okien, właśnie wróciłam z M&S, b. miły pan na Gdańskiej, zobaczymy jak tam u konkurencji a mój mąż błysnął talentem stolarskim i zmontował piękny sosnowy stół z ławami, coś a la ogródek piwny. Bikosa: ja to bym nie chciała być w skórze tego wykonawcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Bikosa - dzięki bardzo Ivette - a na ile m2 ścian? co do ceny za malowanie: - za sufity stanęło 200 zł. - za malowanie ścian chcieli 2 zł/m2, potem zeszli do 1,5 zł. zapytam jeszcze tego co mi szlifował (zrobił za 300 zł, to może i za tyle pomaluje? a jak nie to, może zrobimy sami? 1,5o za jednokrotne czy dwukrotne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.07.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Melduję: - więźba zamówiona, po b. przyzwoitej cenie, nie ma to jak leśna okolica! Możesz podać precyzyjnie - jak bardzo przyzwoita jest ta cena? Moja przyjaciółka właśnie szuka i coraz bardziej podupada na duchu Może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.07.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 delf, wysłałam na priv. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witajcie no to temat ogrodzenia: 115 mb moja działka ma i ogrodzenie bedzie kosztowało około 26 tys zł.... siatka 93 mb zielona powlekana pod spodem ocynki. przesła kute ocynk i malowano proszkowe,brama 3,50 szeroka z cała automatyką,furtka szer 1 m, i 5 przeseł... no i te pierdólki...betonik, bloczki , piach,cement ,klinkierek i robocizna.... nio i tyle to wyszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 czy ktos wie gdzie jest tanszy klinkierek????? Joasiu...pani halinki juz niet:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 aha czy 140 zł,m3 betonu to ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 13.07.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witam poznym wieczorem! Pragne powiadomic Wszystkich ze walka zostala rozpoczeta. W sobote lawy maja byc juz gotowe a caly stan surowy otwarty jak dobrze pojdzie ma stanac 12 pazdziernika. Dla przypomnienia ma to byc Babie Lato czyli to co stawia Bikosa ktora dzisiaj odwiedzilismy i z tym stropem nie jest tak strasznie. Nie jeden z nas nawet by tych usterek niezauwazyl ale Agnieszka widzi wszystko. A propo uziemnienia budynku to w projekcie mam bednarke ocynkowana zalana w lawach obwodowych budynku. Czy w waszych projektach bylo tak samo??? Pozdrawiam i zycze sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 14.07.2004 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to ja pozdrawiam...Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 14.07.2004 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to ja pozdrawiam...Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witajcie w środku tygodnia! marsov1 karol_a witajcie ponownie dawno was nie było. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witajcie..... Karol Marsov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 na razie nie pada bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.07.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Witam! Ale jestem wkurzona od rana Dowiedziałam się, że poczta zaczęła odsyłaś korespondencję do mnie z adnotacją, że adres niepełny, lub że adres taki nie istnieje To gdzie ja mieszkam?????????? Przecież już listy przychodziły do mnie!!!!!!! Zamierzam zaraz pojechać do nich i ich op.....ć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Dla przypomnienia ma to byc Babie Lato czyli to co stawia Bikosa ktora dzisiaj odwiedzilismy i z tym stropem nie jest tak strasznie. Nie jeden z nas nawet by tych usterek niezauwazyl ale Agnieszka widzi wszystko. To koniecznie zrób takie pękate kolumienki jak ma Bikosa. Wyglądają zdecydowanie lepiej od prostych rurek A co do stropu to nie masz racji. Każda niedokładność gdzieś tam kiedyś wymaga wyprostowania. Czyli niby nie ma tragedii, ale na późniejszym etapie (w tym wypadku przy robieniu podłogi na piętrze) trzeba będzie się trochę bardziej napracować, żeby ostateczny efekt był jak należy. Dlatego WSZYTKO ma być porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts