bodekku 14.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Didi - tak trzymać! jak nie potrafią to niech nic nie robią jak pokrzyczysz to się wyprostują pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Witajcie w środę, od weekendu PODOBNO wraca lato!!! Uwierzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.07.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witam wszystkich środowo a szczególnie dawno nie byłych: Marsov1 i Karol_a Teska - po pierwsze ło boze jak ty masz już ślicznie. jeszcze raz sorki za błotko - tak się zauroczyłam, że jak gapa co do betonu to, strasznie tanio (ale jaki to, beton?) 30.06. po cenie wykłóconej płaciłam 155 zł/m3 netto - B15 (na chmielewskiego) wiecie może się nie znam, ale uważam, że moi malarze sufitów chyba przeginają. wjeżdżam wczoraj na budowę i patrzę, a oni te sufity z pistoletu, zamiast wałkiem. oczywiście zachlapali mi pół ścian (i teraz to, już napewno bez malowania się nie obejdzie) i betonik na podłodze. zużyli przy tym 20l farby, a na moje oko dojechali dopiero do połowy. no i musiałam dokupić kolejne 20l. tylko czy im starczy, przy takiej gospodarce? życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 czupurek, trafili Ci się malarze kowboje . A wałkiem ich, wałkiem ( i to niekoniecznie do malowania!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 no to ja zmykam, dziecki wstały. Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 HA! Ustaliłam! Nawala rozdzielnia listów, zamiast rozsyłać listy wg kodów, wysyłają wg ulic, a ta sama ulica jest w Zdrojach i u mnie na wsi (poczta Szczecin), a ze Zdrojów odsyłają pocztę do rozdzialni z adnotacją "sprawdzić wg kodu", a Ci odsyłają do nadawcy zamiast do mnie ! Zrąbałam pana (delikatnie mówiąc) i powiedziałam , że jak tak dalej będą robić to oni będą opłacać moje rachunki. Bardzo mnie pan przepraszał. Zobaczymy ja jestem osobą upartą, jak będzie trzeba to złożę oficjalną skargę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 WITAM WAS!!! ale mam urlop, wczoraj w pracy... dzisiaj w pracy... ale wczoraj wzięłam dziecko i siebie na Shreka ... ale się ubawiłam - supeeeerrrrr U mnie dziś zalewają strop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Dzień dobry, Kto ma doświadczenia z malowaniem tynków cementowo - wapiennych? Właśnie się dowiedziałam, że nie mogę wymalować swioch tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.07.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Józia Sw ogóle nie czy może narazie nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Didi,podobno muszą przestać przynajmniej 1 sezon grzewczy. Bo występują przebarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 hej od niedzieli w koncu lato ! Ile placiliscie za geologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 hej od niedzieli w koncu lato ! Ile placiliscie za geologa? Agnieszka, Ja płaciłam 1,1k, ale generalnie cena zależy od ilości odwiertów. A po co robisz badanie geologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Józia - 1 sezon grzewczy? ło matko, czyli teraz bez malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2004 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Witaj Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.07.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Agnieszka 1: my płaciliśmy 600 zł. 4 odwierty + 3 kopie opinii geologicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Joasia to ja 300 normalnie bierze 500 i 4 odwierty na kazdej dzialce ale ze przyjechala hurtem na 5 sasiadujacych dzialek to wziela po 300 i po dwa odwierty na kazdej dzialce. Jeden pod budynkiem i jeden na granicy dzialek. A myslalam ze 300 to duzo. Józia S robie poniewaz projektantka moja twierdzi ze urzad wymaga, co mnie dziwi bo o ile wiem to nie ma opini geologicznej w standardowych dokumentach ktore sklada sie do urzedu. Sklada sie wiec dokumenty i wtedy sa sytuacje ze urzad zarzyczy sobie geologa. A tu niby od razu trzeba - nie wiem, ale nie mam powodu nie wierzyc projektantce, jak dotad jest bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Agnieszka1 - Masz dobrą cenę. W neiktórych sytuacjach jednak czasem lepiej zrobić więcej odwiertów:) Mamy 4 odwierty w czterech rogach domu. I mamy na piśmie wiele o naszym terenie. Dawno dawno temu płynęła przez nasz dom Odra Ogólnie nie potrzeba robić badań geologicznych. To się robi dla siebie - żeby nie zdziwić sie np warstwą torfu pod budynkiem albo kurzawką. Obok nas taki jeden cwaniaczek wykopał torf ze swojej działki, teraz nawiózł gruzu, potem przysypie ziemią i sprzeda jako suuuuper działęczki. A potem ludziki będą się bujały z palowaniem terenu. Pozdrawiam PS - Agnieszka1 - pytasz o coś żeby się dowiedzieć ile to kosztowało innych? Czy żeby pochwalić się jak tanio zapłaciłaś? Bo ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Dobra, spadam się urlopować....Pozdrówka dla wszystkich! MAKSIU TO DO JUTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Agnieszka1 - Masz dobrą cenę. W neiktórych sytuacjach jednak czasem lepiej zrobić więcej odwiertów:) Mamy 4 odwierty w czterech rogach domu. I mamy na piśmie wiele o naszym terenie. Dawno dawno temu płynęła przez nasz dom Odra Ogólnie nie potrzeba robić badań geologicznych. To się robi dla siebie - żeby nie zdziwić sie np warstwą torfu pod budynkiem albo kurzawką. Obok nas taki jeden cwaniaczek wykopał torf ze swojej działki, teraz nawiózł gruzu, potem przysypie ziemią i sprzeda jako suuuuper działęczki. A potem ludziki będą się bujały z palowaniem terenu. Pozdrawiam PS - Agnieszka1 - pytasz o coś żeby się dowiedzieć ile to kosztowało innych? Czy żeby pochwalić się jak tanio zapłaciłaś? Bo ja nie wiem. Pytalam bo nie wiedzialam kompletnie ile to kosztuje, a moja projektantka postawila mnie przed faktem dokonanym, ze geolog juz byl w terenie ,ze zrobi po 2 odwierty, i zebysmy przyniesli 300 zl Wogole no wiesz Joasia , ale masz pomysly z tym chwaleniem sie Jak bym chciala sie pochwalic to bym nie pytala tylko napisala - sluchajcie ale sie ciesze zaplacilam tylko 300 zl za geologa! Co do ukrywania torfu na dzialce i sprzedawwania jej jako super teren- to wlasnie jeden niedobry pan w Tanowie tak zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Cześć Wszystkim! U mnie robota wre - wczoraj 3 ekipy naraz Moja górna łazienka to cudo jakieś wyszło - normalny pokój kąpielowy - jest piękniejsza, niż sobie wyobrażałam No i pryzwieźli kaloryferki i tylko później zamontują piec i będzie fertig! Ale fajnie! Chyba się wporwadzimy za 3-4 tygodnie!!! Miłego dnia wszystkim! Teska - gdzie Ty ten płot zamawiasz? Taka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts