Agnieszka1 14.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Moja górna łazienka to cudo jakieś wyszło - normalny pokój kąpielowy - jest piękniejsza, niż sobie wyobrażałam ivette a moze jakies zdjecia Twojej lazienki? Chętnie ogladam zdjecia wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Oj Ivette- cosik słyszałam o Twojej łazience od Ulci i Krzysia- potwerdzili, że cudo!! czyli za 3-4 tygodnie- hymmm, trza zbierać na parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 a gdzie piszą takie błogosławione informacje o początku lata - też poczytam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Józia - 1 sezon grzewczy? ło matko, czyli teraz bez malowania? Na szczęście nie, częściowo zostałam oszukana. Zaczynam malować podkładem, ale najpierw Uni-gruntem w rozcieńczeniu pół na pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.07.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Józiu S- czyzby ktos śmiał celowo wprowadzać Ciebie w błąd?? no niech on uważa na wodniki i topielice- zemsta go dosięgnie szybcije niz sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Aha- ostatnio jeden z wykonawców zapytał mnie- Pani Agnieszko Pani to jest chyba wodnik Jasnowidz cy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bikosiu, bo co jeden to fachowiec (z bożej łaski) i się wymandrza Czy was też murarze i inni na budowie w końcowej fazie zaczynają wk....ać na tyle, że myślicie: niech robią i sp.....ją? Ja już mam alergię na swoich, bo traktują mnie jak dojną krowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 bikosa - czyżbyś chodziła z wiadrem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Witajcie, -po inspekcji - zielsko rosnie na naszym piachu budowlanym - nie byl przykryty, czy mozna rozcienczyc domestosa i polac zielsko? czy piach nie bedzie wtedy do wyrzucenia np czy potem w czasie budowy nie okaze sie ze reaguje chemicznie nie tak jak trzeba? - no i poznalam przyszlych sasiadow, jak na razie (oceniam po pol godziny rozmowy) sa ok, tylko syn juz dorasta i niedlugo bedzie baby sprowadzac Jozia S - pierwsze slysze o tym sezonie grzewczym, chyba ktos po prostu nie chce robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bikosa - no to wywiad działa! Wybieram się do Ciebie, ale jak ostatnio byłam u S.P. i chciałam Cię nawiedzić, to mówiła, że wyjechałaś. A teraz mam tyle na łbie, że nie mam czasu na swoje sprawy. Ale postaram się zrobić Ci inspekcję - zadzwonię wtedy, czy jesteś Józia - dobrze powiedziane Agnieszka1 - postaram się zrobić zdjęcia, coby wszyscy podziwiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Jozia S - jak ja bym chciala aby mnie ktos juz wkurzal.. A w mojej okolicy powiat Police zazyczyl sobie 40 % spadku dachu, a my nie chcielismy takiego tylko 25, czy mozna to obejsc, zmienic, odwolac sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bikosiu, bo co jeden to fachowiec (z bożej łaski) i się wymandrza Czy was też murarze i inni na budowie w końcowej fazie zaczynają wk....ać na tyle, że myślicie: niech robią i sp.....ją? Ja już mam alergię na swoich, bo traktują mnie jak dojną krowę. Dokladnie Jozia Ja jeszcze mieszkam w starym budownictwie , doprowadzilismy z mezem aby wspolnota wyremontowala klatke ( za rok trzeba bedzie sprzedac mieszkanie klatka musi ladna byc ). Wzielismy znajoma firme - ladnie, fachowo i szybko zawsze robia. I owszem co do jakosci i terminowosci nie mam uwag, ale szef firmy sobie upatrzyl nas aby nam dupe truc o rozne pierdoly. Mamy zarzadce, i to zarzadca podpisal z nim umowe i wystawil zlecenie. A ten teraz zamiast do zarzadcy dzwonic o np. skad ma wziac wode, ze korki wysiadaja przy kuciu bruzd itp. to kurka wodna do nas dzwoni z prosba zebysmy zadzwonili do zarzadcy. Tez mnie juz wk....ją. Tez mam na niego juz alergie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Jozia S - jak ja bym chciala aby mnie ktos juz wkurzal.. A w mojej okolicy powiat Police zazyczyl sobie 40 % spadku dachu, a my nie chcielismy takiego tylko 25, czy mozna to obejsc, zmienic, odwolac sie ? Niestety agniesia , ja tez budowa powiat police - tak jest w nowym planie ( co prawda jeszcze nie zatwierdzonym). Dachy wysokie ale to chyba od 35%. Tez chcialam niski ale coz ....... A gdzie sie budujesz? Moze Tanowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 IVETTE siatka z całym osprzetem 3 tys zł ( bekeret ) tansza od polskiej mb 93 przesła kute 5 szt i brama wjazdowa z cała automatyka 4 m , furtka 1m, malowane proszkowo ocynk słupki klinkierowe i podmurówka klinkierowa... beton 24 m3 robocizna itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 jestem po inspekcji budowy ładnie wysycha pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witajcie, wieczorowa zmiano. no to fajnie, że ci wysycha, bodekku! ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2004 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Agnieszka1 -- w Trzebiezy, na koncu swiata. Dalej to juz tylko Nowe Warpno, ale tam to raczej sobie letniskowe ludziska stawiaja, ani mlodych, ani rozrywek, chyba juz tylko dla pustelnikow. No i jeszcze w Miroszewie widzielismy pare budow i wyznaczone dzialki. Te lokalizacje to dla takich odwaznych, ciemno, w lesie, ani zywej duszy wokol, strach sie bac... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2004 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Tylka ja jeszcze nie spie... To ide do lozka, ale boje sie troche bo od tygodnia sni mi sie noszenie bloczkow betonu komorkowego. To jest tym bardziej dziwne, ze budujemy z ceramiki tradycyjnej I jeszcze rano mnie rece bola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 czy ktoś złośliwie zamówił taką pogodę przecież to się można pochlastać a czas leci Maggie - to glinianka w wykopie pozdrawiam czwartkowo bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam wszystkich! Kurcze zimno!! Dziś to pewnie w kominku będzie trzeba rozpalać? Siedzę teraz w długim rękawie i swetrze, a może to tylko mi tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts