Didi 15.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette no to fama niesamowita idzie w Polskę o Twojej łazience Koniecznie ją pokaż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witam wszystkich deprecha z tą pogodą, rano jak zadzwonił budzik znowu kombinowałam czy nie dzwonić do pracy i nie wziąć urlopu ale jakoś się zwlokłam i może wytrzymam jeszcze tydzień. a potem hajda na wolne. w tymi kowbojami to, przesadziłam, zresztą za sprawą mojego majstra. to on tak mi zawsze coś sączy do ucha na innych (nigdy na siebie). a, pistoletem to, ciągnęli po sufitach ale grunt, a farbę nanieśli wałkami - ponoć dzisiaj koniec na sufitach. Ivette - chce pooglądać, dawaj zdjątka. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 a z tematu malarskiego pojechałam wczoraj z synem do tikurilli, żeby synuś wybrał sobie kolorek do pokoju. no i mało nie zemdlałam, bo: - wybrał kolor ciemny, niebieski ("chcę taki żeby innym nie chciało się do mnie wchodzić" - powiedział ) - na te ściany, planuje nanieść jakieś malunki farbą fluorescencyjną, - sufit biały jest jego zdaniem brzydki i coś z tym trzeba zrobić, - pokój to, on sobie sam pomaluje i nie chce nikogo do pomocy ło matko i co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 czupurek - pokochać bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurek jak ja wybrałam kolor do pokoju córki i malarze pomalowali (żółty i niebieski) to mąż zapytał, czy ja przypadkiem nie zwariowałam, bo robię 6letniemu dziecku ciemnicę. Ale jak przyszły panele, meble, firanki to kolorek jest ok. Może nie będzie tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witajcie, czupurek: tak, tak - wziąć głęboki oddech i w imię wyższych racji się zgodzić. Kolor ścian/sufitu - rzecz zmienna i da się przemalować jak się młodemu znudzi. A to już taki wiek, że młody trochę w poprzek staje, tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 bodekku i inni zmoknięci/zmarznięci: jeszcze dwa dni i ... lato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Maggieobyś była prorokiem we własnym kraju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2004 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 maggie: trzymam za slowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 już sobie na poczet tych upałów wczoraj kupiłam dwie letnie sukienki, no to jak się ma nie ocieplić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 mówicie zgodzić się, pokochać. i w tym tkwi problem: kocham i to, moje jedyne dzieciątko a że staje w poprzek, to fakt - jakieś 14-stoletnie bunty teraz odchodzą Didi - ale córcia ma chociaż jakąś żółć, a ten mój to, schron chce zrobić z psychodelicznymi, jak on to, określił: "runami elfimi" (naczytało się dziecko książek fantasy, naoglądało władcy pierścieni) taki Maksiu to, ma dobrze - dzieciątko malutkie i nie wybiera kolorów tak nie pozostaje nic innego jak się zgodzić, pewnie efekt malowania będzie zabójczy jak na ironię, chciałam mu niebieskie leżanki kupić. teraz odpada bo, w ciemności to, by chłopak na tapczan nie trafił no to, ja go z innej mańki. on ciemne, niebieskie ściany? ok, to ja mu jaśniutkie leżanki kupię np. ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam serdecznie! Ja też zmarzłam wzoraj i przedwczoraj jak choler jasna! Co do łazienki - postaram się o zdjątka. Dzisiaj rankiem byłam w Sotexie - dostałam oczopląsu i jeszcze bardziej zamąciło mi we łbie - na temat mebli kuchennych. Ale będę zamawiać tam, bo cena mebli na pewno będzie znacznie niższa. Do skręcenia i montażu mam gościa - zgdnijcie kogo? Jeszcze tylko jutro i mam 2 tygodnie urlopu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 szweda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja tez slyszalam ze od niedzieli ma byc lato. Na koniec dodali - a wiec przyszly tydzien upalny. Jak to przyszly tydzien ? a potem co? znow zima? ja jade nad morze na poczatku sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Maggie - obyś rację miała pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurku - oczywista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette - szczęściara - jeden facet od wszytkiego i do tego zagramaniczny a u mnie dzisiaj kończą malowanko sufitów (te zielone cholerstwa to, 4 razy malowali) - wieczorkiem jadę na inspekcję a od poniedziałku (wolne sobie robią ) na tapetę wchodzi wc z kaflami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurku - zielone cholerstwa to regipsy w łazience? A to tikkurilą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette - tak w pomieszczeniach wilgnych czyli wc, łązienka, kuchnia.nie bój nie tikurillą, tylko tą cholerną jedynką. skrucz dwa razy traci. teraz na ściany tylko tikurilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts