Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich

deprecha z tą pogodą, :cry:

rano jak zadzwonił budzik znowu kombinowałam czy nie dzwonić do pracy i nie wziąć urlopu

ale jakoś się zwlokłam i może wytrzymam jeszcze tydzień. a potem hajda na wolne.

w tymi kowbojami to, przesadziłam, zresztą za sprawą mojego majstra. to on tak mi zawsze coś sączy do ucha na innych (nigdy na siebie). a, pistoletem to, ciągnęli po sufitach ale grunt, a farbę nanieśli wałkami - ponoć dzisiaj koniec na sufitach.

Ivette - chce pooglądać, dawaj zdjątka.

życzę wszystkim miłego dnia

a z tematu malarskiego

pojechałam wczoraj z synem do tikurilli, żeby synuś wybrał sobie kolorek do pokoju.

no i mało nie zemdlałam, bo:

- wybrał kolor ciemny, niebieski ("chcę taki żeby innym nie chciało się do mnie wchodzić" - powiedział :-? )

- na te ściany, planuje nanieść jakieś malunki farbą fluorescencyjną,

- sufit biały jest jego zdaniem brzydki i coś z tym trzeba zrobić,

- pokój to, on sobie sam pomaluje i nie chce nikogo do pomocy

ło matko i co z tym zrobić?

mówicie zgodzić się, pokochać.

i w tym tkwi problem: kocham i to, moje jedyne dzieciątko :p

a że staje w poprzek, to fakt - jakieś 14-stoletnie bunty teraz odchodzą

Didi - ale córcia ma chociaż jakąś żółć, a ten mój to, schron chce zrobić z psychodelicznymi, jak on to, określił: "runami elfimi" :o (naczytało się dziecko książek fantasy, naoglądało władcy pierścieni)

taki Maksiu to, ma dobrze - dzieciątko malutkie i nie wybiera kolorów :lol:

tak nie pozostaje nic innego jak się zgodzić, pewnie efekt malowania będzie zabójczy :-?

jak na ironię, chciałam mu niebieskie leżanki kupić. teraz odpada bo, w ciemności to, by chłopak na tapczan nie trafił :lol:

no to, ja go z innej mańki. on ciemne, niebieskie ściany? ok, to ja mu jaśniutkie leżanki kupię np. ecru :lol:

Witam serdecznie!

Ja też zmarzłam wzoraj i przedwczoraj jak choler jasna!

Co do łazienki - postaram się o zdjątka.

Dzisiaj rankiem byłam w Sotexie - dostałam oczopląsu i jeszcze bardziej zamąciło mi we łbie - na temat mebli kuchennych. Ale będę zamawiać tam, bo cena mebli na pewno będzie znacznie niższa. Do skręcenia i montażu mam gościa - zgdnijcie kogo? :wink:

Jeszcze tylko jutro i mam 2 tygodnie urlopu!!!!!!! :D :D :D :D