Teska 15.07.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witajcie ogrodzonko sie robi...chłopaki jak motorki a to dzięki Czupurkowi:):) w poniedziłek ogrodzenie gotowe... Przesełka zamowione beda pod koniec sierpnia... szukam ekipy tanszej do murowania klinkieru - tanszej ale takiej która to robi porzadnie czy ktos moze pomóc??/ najtanszego mam za 80 zł za lico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam jej toż to dzisiaj piątek co tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam w piątekpusto? bo deszcz padaa co ty Teska spać nie możesz?ja bym w życiu nie wstała tak wcześnie, jak bym nie musiała jesteś zadowolona? to super, ale pamiętaj nie przechwalaj, bo potrafią się rozpuścić co jakiś czastrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam w piątekpusto? bo deszcz padaa co ty Teska spać nie możesz?ja bym w życiu nie wstała tak wcześnie, jak bym nie musiała jesteś zadowolona? to super, ale pamiętaj nie przechwalaj, bo potrafią się rozpuścić co jakiś czastrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 wyszło podwójnie jejku ależ pogoda, idę od poniedziałku na dwa dni na urlop, może poprawię humor sufity u mnie zrobione, ale znowu dwa pęknięcia znalazłam, więc nie zrobione a i dzisiaj montują mi neta radiowego - facet się wczoraj zdziwił jak zobaczył u mnie znajome sobie twarze (Teskę z przyjaciółką). od razu krzyczałyśmy o rabaty, ale facet się nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czy ktoś zamawiał deszczyk a wczoraj wieczorem było już tak sucho szlag mnie trafi pozdrawiam piątkowo wszystkich obecnych i nieobecnych bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Czupurek hihihi nio czekam na "motorki" i na elektryka...a nie chciałam coby mnie w poscieli zastali:) ....ale jeszcze nikogo niet... nio i ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.07.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie, ech, jak mokro ! Od poniedziałku miałam ruszyć z budową, a tu znów obsuwa kilka dni . Wrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 pada? no to, poszłam do sklepu i nabyłam nowy nr muratora. dopiero go zaczynam przeglądać. patrzę, a tu wyciąg z forum i nasza Józia: "o Józiu co nie chce się teoretyzować" Józia - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.07.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie! Wiecie co ? mam dość tej pogody! Przez tą pogodę mam doła. Do tego dużo papierów się nazbierało (moja wina, bo odkładałam) . Będę chyba dziś płakać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.07.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Uśmiechnęłąm się dziś dzięki temu:Idzie przez las Czerwony Kapturek w niebieskim kapturku. Napada go wilk i> woła:> - Zjem cię, Czerwony Kapturku!> A Czerwony Kapturek w niebieskim kapturku odpowiada wilkowi:> - Wilku, nie zjesz mnie, bo ja nie jestem Czerwony Kapturek, tylko ja> jestem Niebieski Kapturek! Wilk, speszony, umknął w krzaki, a Czerwony> Kapturek w niebieskim kapturku bez przeszkód dotarł do domku babci.> Następnego dnia idzie przez las Czerwony Kapturek w żółtym kapturku... (i> cała historia powtarza się dzień w dzień przez dwa tygodnie; Czerwony> Kapturek codziennie zmienia kapturek, ale ani razu nie wkłada czerwonego;> do> czasu jednak...). Idzie przez las Czerwony Kapturek w fioletowymkapturku.> Napada go wilk i woła:> - Zjem cię, Czerwony Kapturku!> A Czerwony Kapturek w fioletowym kapturku odpowiada wilkowi:> - Wilku, nie zjesz mnie, bo ja nie jestem Czerwony Kapturek, tylko ja> jestem Fioletowy Kapturek! A wilk na to:> - Wszystko jedno! Od dwóch tygodni nie miałem nic w pysku! A więc zjem> cię,> Fioletowy Kapturku! I zjadł wilk Czerwonego Kapturka w fioletowym> kapturku... Jaki z tego morał? Żaden kapturek nie daje stuprocentowego> zabezpieczenia!!!> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A ja mam pogodę w d.... Od dzisiaj po 17.00 mam urlop do 02.08.04!!!!!!! Wreszcie będę mogła normalne pomyśleć o wszystkim a nie siedzieć do drugiej w nocy... Nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Byłem wczoraj u Jolly na budowie.. ostro zasuwają.. wczoraj zalewali strop... jak zdaze to wrzuce dzis zdjęcia na stronke..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 pada? no to, poszłam do sklepu i nabyłam nowy nr muratora. dopiero go zaczynam przeglądać. patrzę, a tu wyciąg z forum i nasza Józia: "o Józiu co nie chce się teoretyzować" Józia - gratulki Gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Znaczy, jestem sławna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Nooooooo Józia jest SŁAWNAbrawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ivette - jak ci dobrze kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 o Maksiu może ty mi pomożesz. co wybrać neostradę, czy osiedlową radiówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czupurek: nie mam pojecia.. zalezy jakie warunki... ma ta radiowka.. zalezy jak neo chodzi u was.. wiesz... zadajesz bardzo ogolne pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 wiem, wiem.ale zawsze są jakieś dylematyneo jak hula nie wiem, bo nie ma gdzie się dowiedzieć, ale martwi mnie to, ograniczenie ściągania danych: po przekroczeniu 5GB prędkość spada ze 128 do 64 kb/s.radiówka mówi, że takich problemów nie ma, ale muszę się liczyć ze spadkiem prędkości w godz. szczytui tak jedni ple, ple, ple i drudzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Czupurek a co ty chcesz ściągać, że nie wystarczy ci 5GB Przy okazji zapraszam do mojego domku - pierwsze zdjęcia już dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts